All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanaz spune:
neatza dragelor!
la multi ani sarbatoritelor, Sanzi si July! sa fiti sanatoase si fericite, sa aveti numai bucurii!
felicitari si micutului Andrei care a venit pe lume grabit grabit! Aura refacere usoara!
la poiana a ploua non stop....doar sambata a fost o zi frumoasa pe care am petrecut-o prin brasov.
Cornelia cum e Stefan, mai bine?
Oana felicitari pentru serbarea lui Paul! poze?
Tania ce bine ca ati terminat cu santierul....suuper! hihihi vad ca incepe sa iti placa....mai vrei moloz? glumesc....daca ai intr-adevar elan....da-i drumul si fa si balconul.
Sanzi imi pare rau de isprava de la gradi.....greu mai gasesti o gradi ca lumea in lumea asta! cum ati sarbatorit de ziua ta?
pupici tuturor....si o saptamana frumoasa!
Oana spune:
Buna.
Cam slaba activitatea pe la subiectu' nostru.
Noi am fost la plaja si sambata si duminica la Rex. Sambata a fost f. cald, dar aseara a batut vantul.
Eu anul asta nu stiu ce m-a apucat ca am facut si al doilea gem : de visine. Mie imi plac astea mai acrisoare.. Cred ca ma specializez, anul trecut facusem de prune, mere si gutui. Da cel mai mult imi place asta de visine.
Paul sta pe la bunici, inca vreo 2 saptamani si apoi va pleca la Sibiu.
Apropo' de Sibiu, Tatiana te-ai intors? Cum a fost? Ti-a placut?
Tania, sa va bucurati de baia cea noua!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
jone spune:
pai toata lumea e la plaja!
sa mai coloram tegumentu'.
alexandra sta toata ziulica in curte asha ca o ung bine cu ulei de plaja si i-am dat si pamapersu jos am lasat doar panatlonasi pe ea ca sa nu intre nisip prin locuri ascunse.
si ligheanu cu apa calda si dai trai pe vatrai!
cand o veni taicasu si o intreba:"unde e fetita mea cu pielea alba?si blonduta?" surprizaaaaa! o sa vada un pui mic bronzat! si o sa i se vada doar dintii si ochii.
tania, poze la baie ai?ca sa trag cu ochiul daca nu te superi.
sanzi deci nici pe alte plaiuri nu o duk mai grozav cu gradinitile.
pupici
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
Oana spune:
Roxa, am uitat sa zic, pai singura zi frumoasa care ai avut-o ai petrecut-o tot in poluare (in Brasov adik)? Nu ti-ai aerisit si tu creerii prin Poiana? Sau ai vrut neaparat sa iti cumperi ceva din Brasov?
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
sinzi_ana spune:
Jo, bravo pt statul la soare toata ziua!!!
Leditia, multumesc!!!
Roxa, pai am iesit...unde altundeva...pe faleza la o terasa...hihi...
Si m-am certat cu educatoarele de la gradi de la David...
Pacat ca sunt asa frumoase gradinitele aici...ca au niste educatoare...hihi...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
sinzi_ana spune:
Haha...da!!! Scot pe mr Niculae din cui!!!!
PE 29 ajung in Otopeni!!! hihi..deja impachetez!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
lulu77 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR !
SA NE TRAITI ,SA FITI SANATOASE ,FERICITE SI IUBITE!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
crig72 spune:
Cu intarziere iti urez si eu July "La multi ani ,sanatate si multe impliniri!"
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai