Deserturile Nataliei (10)
Raspunsuri - Pagina 4
aime spune:
Mey fetelor, au un succes nebun fursecurile la sotul meu si chiar la cel mic, de 1 an jumate, caruia nu i-am dat pana acum ciocolata ...asa ca o sa mai incerc...pai si eu am folosit cioco menaj da nu din cea buna buna, din aceea de la vrac, o sa ma deplasez sa-mi iau din cea buna, din care fac tortul cu trufe...
Natalia, chiar niste fursecuri buuuuune, cum stii tu sa faci totul, ne dai si noua ptr pitic?
aime
Balbina spune:
Aime, si pustiului meu ii plac fursecurile astea, dar ma straduiesc sa nu-i dau mult, totusi au cam multa ciocolata. Ma itnrebi de fursecuri pt. pici, nu-mi vin acuma in minte decit biscuitii cu ovaz, care sint perfecti pentru copii. Narcisa parca a facut fursecurile de mai sus, dar cu ciocolata alba si au iesit minunate la gust. Poate incerci si tu, mi se pare o idee buna.
------------------
Numai bine,
Natalia
bumbacel spune:
Fetelor,
Azi Tudor implineste un an jumate si am vrut sa-i fac un tort cu blat de pandispan cu suc de portocale.
Cam pentru ce forma sunt cantitatile din reteta? Eu am pus intr-o forma obisnuita de tort si da pe afara . E in cuptor si tot creste
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
viermisor spune:
Natalia, ai postat undeva si reteta pentru salata Vifon?
Mie nu-mi plac dulciurile, dar mi se face rau, cand vad pozele astea. Le voi incerca sigur, daca mi-ar iesi si mie asa, voi shoca toata familia.
Imi poti spune marca de gelatina pe care o folosesti, am inteles ca e pudra.
Mersi mult.
Balbina spune:
quote:
Originally posted by bumbacel
Fetelor,
Azi Tudor implineste un an jumate si am vrut sa-i fac un tort cu blat de pandispan cu suc de portocale.
Cam pentru ce forma sunt cantitatile din reteta? Eu am pus intr-o forma obisnuita de tort si da pe afara . E in cuptor si tot creste
Bumbacel, la cantitatile din reteta eu folosesc o tava de 20/30 cm, cu ialtimea cam de 6cm. Pandispanul copt imi iese inalt de circa 5 cm. Ce diemnsiuni are forma ta? Ce diametru?
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
quote:
Originally posted by viermisor
Natalia, ai postat undeva si reteta pentru salata Vifon?
Mie nu-mi plac dulciurile, dar mi se face rau, cand vad pozele astea. Le voi incerca sigur, daca mi-ar iesi si mie asa, voi shoca toata familia.
Imi poti spune marca de gelatina pe care o folosesti, am inteles ca e pudra.
Mersi mult.
Viermisor,
- Nu, n-am postat nicaieri inca aceasta reteta, insa pot sa o fac, daca vrei, in subiectul cu salate.
- Folosesc numai gelatina Dr. Oetker, n-am avut niciodata probleme cu ea, e sub forma de granule mici, ca un praf.
Mult succes la facut dulciuri, sa stii ca daca exista dorinta si rabdare, iti iese orice.
------------------
Numai bine,
Natalia
bumbacel spune:
Cam 24cm, cam asa. O sa masor cand scot din cuptor
Offf, ce ciuda-mi e.
Si inca o intrebare. Deasupra e pufos, nu stiu cum sa explic, dar cred ca o sa se lipeasca de farfurie cand il intorc. Sa-l pun pe o hartie dantelata sau e si mai rau?
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
Balbina spune:
Bumbacel, eu am facut acest pandispan si intr-o forma de 22 cm in diametru, drept ca forma mea e destul de inalta, de vreo 10 cm. Chiar am o poza cu el, facut in aceasta forma.
Dupa ce intorci pandipanul pe farfurie, intoarce-l in pozitie initiala pe un alt platou, ca fundul si marginile nu ies asa de lipicioase precum suprafata.
------------------
Numai bine,
Natalia
bumbacel spune:
Buuuun, pana acum e ok. Nu-i tragedia asa mare. A dat pe langa dar am taiat marginile si e foarte frumos.Alta intrebare:se taie in blaturi cand e rece? Cate blaturi, doua sau trei?
Mersi mult
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...