Dieta de 13 zile (daneza) 2
Raspunsuri - Pagina 12
ana_maria222 spune:
tu macar ai dat ceva...
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Artemis1578 spune:
Fetele s-au mai dus 500gr. Tot e ceva! Azi am rontait morcovul, dar la cafea nu am renuntat.
Spor la slabit! 

Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
Dianami spune:
Buna dimineata!
Eu iar am stagnat, se pare ca intru in faza de platou, dar si juma' de kg la 2 zile tot e bine
.
Actualizez listuta.
Succes si fiti tari!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
ema.nu.ela spune:
irimel,
ma duc la cel din decebal.
diana,
sa stii ca eu tot pt burta m-am dus. insa elecrozii aia nu se pun pe burta ci pe langa. adica sub buric si deasupra buricului. pt ca se pun doar unde sunt muschi. de-aia nu actioneaza atat de bine asupra colacului din jurul buricului. dar combinat si cu sauna (dupa parerea mea asta e mai buna pt burta) si cu regim cred ca da ceva rezultate. de ex eu dupa 8 sedinte de electro am slabit 2cm in talie si nici unul la burta. si 5cm la coapse. dar oricum depinde si de organism. eu cred ca are importanta si asta cu burta de la sarcina. ca toti muschii aia cred ca sunt un pic amortiti si pana ajung sa se tonifice dureaza mai mult.
oricum dupa sedintele astea vreau sa ma apuc la greu sa fac abdoneme. ca parca mi-au tonifiat muschii si mi s-a facut dor de miscare.
si-am inceput sa ma duc si la solar ca m-am gandit ca negrul "slabeste" :D
acum nu m-am mai masurat astept sa le termin. dar se vede cu ochiul liber si la haine ca am inceput sa incap in cele dinainte de sarcina desi ma strang un pic. iar cele de dupa acum imi cam cad de pe mine.
eu a doua zi cred ca am dat doar vreo -300gr. nu-mi dau seama exact ca am un cantar d-ala prost. astept sa se faca inca -1kg ca sa va anunt sa ma treceti la lista.
mamica de maria, 10 luni si 1 saptamana
Delia spune:
Fetelor imi cer scuze ca nu am inceput cura in acesta saptamana din cauza unor probleme medicale dar ma duc maine la doctor si sper sa o pot incepe de sambata.
Mult succes si multi pupici pentru suportul vostru!
gia22 spune:
Buna fetelor.
Ura!! am mai dat jos 1kg in total 4kg sant in a 8 zi de dieta este destul de grea dar, am inceput sa ma obisnuiesc si sper sa pot sa mai tin si dupa, o sa incerc regimul disociat.
ANA MARIA NU RENUNTA!! imposibil sa nu inceapa sa se vada rezultatele.
Spor la slabit!

Gina si
NIcolas (25 03 2005)
gia22 spune:
Delia nu trebuie sa iti ceri scuze sanatatea inainte de toate, trebuie sa fii pregatita cand incepi regimul.
Gina si
Nicolas (25 03 2005)
danuta-bel spune:
Vin si eu la raport...dupa 2 zile de dieta am dat jos 700g..300g dupa prima zi, si 400g dupa a doua zi. E mai bine decat deloc, asa ca eu sunt multumita.
Dar..am o intrebare pentru fetele care au terminat deja dieta...nu se pun inapoi usor kg??? Ca mie de asta mi-e frica.. Sunt convinsa ca daca se revine la mancatul haotic si "de toate", se pune la loc, dar...daca ai grija cat de cat cum mananci???
Violetik spune:
buna! 
Sunt deja la a 2-a zi de dieta si nu mi-se pare grea deloc, doar ca nu suport sa maninc salata. Deja am rezultate: dupa I-a zi -1kg. Eu zic ca-i bine. Voi cum credeti? Mai ales ca eu si asa am putine. ( adica daca as da 6 kg cred ca nu o sa mai tin ceva de scadere doar de mentinere) Cum credeti in loc de telina fiarta as putea sa iau telina marinata? ca din aia mai mult imi place. Si in loc de morcov ras, tot din acel marinat? Pestele cum l-ati facut? Pot sa iau si ceva conserve din peste in loc? ( ne-am planificat duminica sa plecam la padure ). IN ziua a 3-a pot sa iau capsune in loc de 1 fruct? Ce greutate capsunele?
Succese in
cu kg!!! 
strengarita spune:
800 g minus
dar nu am putut manca tot spanacul si salata(ziua a opta). Azi am facut cateva schimbari, am inceput sa iau vitamine : C, B compex, si minerale(contine calciu, magneziu si altele) ; ma dureau incheieturile. La mine carentzele erau mai mari pt ca tot ce aveam se folosea in cele doua ore de exercitiu fizic. Am observat ca in zilele in care beau mai multa apa, pierd mai mult in greutate( ieri de ex am baut 8 litri de apa, nu ma intrebati de cate ori am vizitat baia
). Am avut si prima abatere
usturoi cu iaurt si ulei de masline, macar de ar fi fost altceva mai apetisant
. Diana , multumesc pt sustinere
.Tu mai ai putin si termini. Imi va lipsi listuta ta, ma motiva.
Irimell - am primit mailul, voi raspunde azi. Inca lucrez la meniu , iti voi da mai multe detalii in email in legatura cu el , fiind personalizat ma tem sa nu fie prea in stilul meu si sa nu te ajute cu nimic. Bafta in lupta cu kg 
Succes in continuare tuturor.