Dieta de 13 zile (daneza) 2
Raspunsuri - Pagina 13
Bee spune:
Buna fetele.
HAi sa va mai incurajez si eu. Sunt in ziua a 10-a, totul merge foarte bine, dieta nu e prea dificila. EU sunt la -4 momentan. Nici nu speram sa dau mai mult de 6! Problema e ca voiam sa merg la munte in week-end, dar cred ca aman, ca-i pacat sa nu ma vad supla si frumoasa, iar daca tin si week-endul sigur imi ating target-ul. Azi sunt la 60 kg, iar maine sigur voi trece de acest prag psihologic. MAri sperante imi pun si in fii-mea care ma epuizeaa total.
Abateri am avut si eu, dar mai degraba in minus, decat in plus. Adica in loc sa apuc sa mananc ce scrie "la carte", reusesc sa mananc mult mai putin si in oricecaz ingrozitor de haotic! Daca va puteti imagina, eu am baut cafeaua ieri pe la ora 4, iaurtul+ salam (ca sunca nici gand sa am prin casa) pe la 7, iar cateva bucatele de vita (fara salata, ca n-am mai suportat-o) pe la 10. SI eu din experienta regimului, asa cu abateri cum l-am reusit eu, va spun sa incercati sa mancati ce trebuie si in cantitati maricele! Infometarea nu duce la slabire. Cand am mancat cel mai bine am slabit mai mult. In zilele cu cod, telina si porcarii pe care nu le suport, am slabit mai putin.
Azi, iar am telina la cina!
. O urasc. Dar cred ca cel mai rau a fost codul.
Mi-e dor de un regim relaxat de nici nu va inchipuiti! Eu mai am 2-3 zile si revin la un Monti, care e floare la ureche pe langa prezenta dieta. Si din Monti, stiti ce respect eu cu sfintenie si nu ma abat sub nici o forma? Nu paine, nu cartofi si nu bere. In rest, le mai comit cu dulciurile ocazional.
si spor la slabit!
Dianami spune:
Emanuela, mersi de informatii, tare pretioase sunt. O sa mai astept cu electrostimularea sa dau si examenul la pediatrie si apoi gata cu burta
. Ai fost tare cu "negrul slabeste"
.
Delia, multa sanatate! Te asteptam cand vei fi pregatita! 
Gia, bravo! Tine-o tot asa! 
Danuta, se zice despre dieta asta ca schimba metabolismul, lucru de care eu ma indoiesc. Cred insa ca iti schimba obiceiurile alimentare, te face sa fii mai atenta la ce si cat mananci. Bineinteles ca dupa ce o termini nu dai iama in cartofi prajiti si ciocolata, dar cu putina prudenta cred ca te mentii. Intotdeauna sa mananci alimentele mai "tentante" la micul dejun, este singura masa care se "arde" peste zi. Spor la slabit in continuare!
Diana si superbebelusa Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Puiul meu iubit e atat de mare
Dianami spune:
Violetik, eu nu am mancat deloc telina. Nu stiu daca merge marinata, solutia aceea pt. marinare ce ingrediente are? Sa nu dauneze.
Pestele nu poate fi inlocuit decat cu pastrav sau calcan. Nu cred ca vei gasi la conserva asa. Eu l-am fript pe gratar, cu condimente speciale pt. peste. Daca mergi la padure, i-ati pastrav si pune-l pe gratar, este delicios
.
In prima saptamana si eu am mancat vreo 15 capsune in loc de 1 fruct. Saptamana asta am mancat un grapefruit.
Succes!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Strengarita, f. bine faci ca iei vitamnine si minerale. Si eu iau fier, calciu si vitamine, cred ca o sa scriu asta, ca sfat, chiar in primul mesaj
.
Eu mai am 2 zile, fara asta, dar nu plec nicaieri. Raman aici sa va sustin si fac in continuare listuta, nu va las balta. De fapt o sa plec in josul listei, la "Au tinut cu succes"
.
Succes in continuare! 
Bee, iti tin pumnii! Mai avem putin! ![]()
ana_maria222 spune:
![]()
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Artemis1578 spune:
Neatza fetele! Vesti bune si vesti proaste! S-au mai dus 500 de gr, insa aseara am poftit la pepene galben. Deci am stricat dieta. Plus ca in loc de telina am mancat rosii. Imi vine sa vomit numai cat ma gadesc la gustul telinei fierte. Rosiile nu cred ca sunt buba, dar pepenele.........

Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
buli spune:
'neatza 
am trecut sa va spun ca am inceput dieta de miercuri de fapt.
luni seara mi-a adus sotu' fondante
ca nu stia ca-s la dieta.
asa ca azi sint in a 3-a zi, am scazut 1 kg, am mai ciugulit cite putin de tot alte prostioare, sper totusi sa mearga bine
o zi faina
aaaa ... ma gindesc sa merg un pic la electrostimulare. oare acum e mai bine sau dupa ce termin? mie acu mi-ar veni usor, ca-i plecat seful in vacanta![]()

naomi_ioana spune:
fetelor vesti proaste
nu am tinut dieta decat trei zile si am intrerupt-o
...de maine o incep din nou,nu ma las asa 
Violetik spune:
Sunt deja la a 3-a zi. In afara de acel kg jos nu am mai dat nimic, dar totu-i inaite! Se vede in schimb in cm, mi-a scazut burtica. Sunt in zilele delicate ale lunii si cred ca o sa fie ceva mai greu sa dau jos. Acum am inteles de ce se spunea ca primele 3 zile sint grele ( pai daca tre' sa maninci atita salata!) Eu sincer nu pot sa mai vad salata in veci, am incercat deja s-o dau la combina sa o fac marunt de tot si o mincam cu lingurita. De cum o iau in gura imi vine sa vomit.![]()
Nu cred sa pot sa o mai suport.
Diana Mirela, telina marinata cu condimente si otet, cred, caci defapt o sa cumpar. Apropos, merci de sustinere si pt ca ai grija de noi si de listuta!

Succese fetelor!! 
ema.nu.ela spune:
pt fetele care n-au ajuns inca la telina: e bine s-o fierbeti.
aseara cand am ajuns la telina m-am gandit eu ca n-o sa-mi placa fiarta. asa ca am ras-o cruda cu un mar si o rosie. si pe la jumatea castronului mi se facuse cam rau, imi cam venea sa vomit. mai bine mancam marul si rosia separat ca macar alea imi plac. mie imi place telina cu morcov si maioneza dar cantitati mai mici si eventual cu paine.
azi ma apuca groaza cand ma gandesc la masa de pranz cu iaurt si suc de portocale.
eu m-am hotarat sa nu ma mai cantaresc pana in ziua a 7-a ca al meu cantar daca nu e prea precis ma enerveaza.
buli,
se recomanda cand faci electrostimulare sa tii si un pic de regim la genul ca sa nu mananci ca sparta ca atunci nu se simte nimic.
acum depinde de tine. daca vrei sa vezi rezultatele doar de la electro atunci poti sa faci pe urma. eu sincer, daca nu te grabesti ca mine care tre sa plece la mare in curand, te-as sfatui sa incepi electro dupa regim abia. ca sa faci eventual si un pic de sauna si sa nu fii lesinata pe-acolo.