Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

multumesc Dana de informatiie la obiect! O astept saptamana asta in bucuresti desi e trista rau. am consolat-o in ideea ca se poate face si altfel daca nu poate concepe...
La Multi Ani Selina! Cat ma bucur ca am intrat in luna sarbatoritilor! Doamne, oare si peste zece ani o sa fim tot pe forum?Nu mai e mult, deja trei au trecut...
Am fost la balet asta seara, la "Simfonia Fantastica" la Opera nationala. Mi-a placut sala f mult amintindu-mi de sala teatrului din Bacau...e la fel numai ca e mai mica...Desi imi place baletul foarte mult nu pot spune ca am fost impresionata de prestatie...Cred ca baletul a suferit mult in ultima vreme fiind privat de marii balerini.
In cautarea de case am ajuns si in \pipera \tunari s avedem ce e pe acolo... si sunt destule case; imi aduc aminte ca acum 6 ani nu erau decat cateva constructii acolo....Frumoase unele din ele, tare frumoase...
Va doresc numai bine mamici si burtici, iar copii cat mai nazdravani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna fetelor,

sa nu va suparati pe mine, nu am mai avut chef sa scriu aici, nu stiu de ce, las nesimtirea la o parte acum ca a venit perioada sarbatoritilor nostri piticuti.

felicitari crisa, sa fie intr-un ceas bun!!! dumnezeu sa fie cu tine! eu iti tin amandoi pumnii bine stransi! te pup, ai grija de voi!

felicitari si calinei! bebe sanatos si voios!

la multi ani selina! sa cresti frumos!

andra - eu am cam dat-o bara, am tinut regim, dar nu constant, adica vax albina! anyway, de azi (ca e luni), sper sa reusesc, pana la ziua mea voi sa fiu macar juma' de zana! te-ai hotarat unde ii faci ziua lui luca?

pufulet - sper ca sunteti bine!

gaby, gio - ma speriati, si noi tb sa facem operatia de polipi, nu ni s-a dat ultimatum, ni s-a sugerat ca e cam inevitabila chestia. dar asa de micuti, se poate?

anamaria - si noi vrem sa mergem anul asta cu cortul la mare, in 2 mai insa, nu in delta, dar vrem sa il luam si pe andi. sper sa fie ok.

cu gradi, inca e in coada de peste. s-a interesat cunostinta mamei care lucraza in ministerul invatamantului, si gradi aia nu e chiar de stat, e de ... stat in stat!. in plus de alta pe un baietel din parc l-a inscris din prima zi la prelungit, urmare a super parfumului primit!
maine ar tb sa ma vad cu directoarea. io care ii luasem un pachet gerovital, tb sa ma gandesc ce naiba sa ii mai iau...

va las ca am trebi, a propos, magdone - e bine la servici, imi place si inca nu e foarte stresant... si cica fac si treaba buna.

va cer scuze inca odata ptr absenta nemotivata, sper sa nu se mai repete!

nu vreti sa ne vedem in we cu copiii???
va pup, o saptamana frumoasa!

bobi si andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by gio
Danaunde iti faci analizele pt trombofilii? Eu am luat teapa cu medlife si le-am repetat la Institutul de Hematologie. daca te intereseaza sa mergi acolo iti explic ce si cum. Se merge cu trimitere si e gratis (in principiu), dar sunt f buni. Tinem pumnii si o sa vezi ca va fi bine cu bb.

Nu mai imi spune ca deja le-am facut la Medlife, maine imi ies rezultatele. Asta e... tu de ce zici ca ai luat teapa? Mai aveam ca alternativa Fundeni (unde si le-a facut o prietena de-a mea medic si mi-a spus ca in nici un caz sa nu ma duc acolo, ca-s niste escroci) si Coltea, unde doctorita la care vroiam eu putea abia pe 7 iunie...

Crisa, ma scuzi daca incurc borcanele, dar nu cu dr. Moisa (ea) ai avut si problemele?...

Martta, ba da, la ecografiile precedente Iosup mi-a scris de "CO - structura si insertie normale" sau cam asa ceva, ca deaici a tras doctorita concluzia ca problema a aparut pe parcurs si nu a fost de la inceput.

Bibi, de curiozitate, pe unde vine spitalul unde o sa nasti tu?

Joi am iarasi ecografie si control.

Ieri am fost in Cismigiu si desi eu nu am facut nimic si numai sotzul a stat dupa Stefania, a fost tare obositor. Era frumos dar foarte, foarte aglomerat, peste tot activitati de diverse feluri pentru pitici. Una peste alta Stefaniei i-a placut si asta conteaza.

V-am zis ca cea mai recenta pasiune a ei este pictura? . Bine, nu reuseste ea mai nimic sa deseneze, dar sta cu pensula, cu borcanul si culorile si isi face de lcuru. E asa draguta, cu o fatza concentrata de zici ca e cel putin Grigorescu.

Vedeti ca circula o viroza taaare urata la pitici, cu voma, febra mare, diaree. Am auzit din vreo 3 locuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna fetele !

si noi suntem pro intalniri, daca e sa fie, ne-am hotarat plecam in Grecia in ac. per ca si anul trecut, deci ziua pentru Teo iar o sa fie in deplasare !

Dana nasti in iulie sau in august, la Municipal nu ? o sa fie foarte bine, sunt sigura !

Gio eu stiu ca la Polizu e cel mai bine pt. noi nascuti, asa mi s-a parut si mie, au f. multi neonatologi buni si aparatura si cazuri, adica sunt familiarizati cu multe probleme ! pentru mame in schimb nu e cine stie ce !

va pup si sa nu se prinda bolile de copii, Teo nu a mai avut nimic de vreun an, doamne ajuta !~

Nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Bobi - m-am cam hotarit cu ziua lui Luca, o sa fac la ai mei party, sper sa fie si frumos afara, ca la cum arata vremea pina acum, am mari emotii. Oricum la ei ne putem muta si-n casa si afara usor, deci sintem macar safe. Deja compun meniuri in minte seara cind ma bag in pat (adica ce fel de sandviciuri sa fac ), ma gindesc sa-i fac un tort cu un Pooh ca-i prietenul lui si o sa iau si sampanie de copii. Abia astept! Eu de regim ma tin cu stoicism, asta e a 5-a saptamina la mine, am inceput si tratamente (adica vacuum si o sa incerc si impachetari-chestii), inca nu pot spune daca-s eficiente, costisitoare desigur, dar am zis s-o-ncerc si p-asta, sa vad pe pielea mea ce si cum.

Gio - bine ca ne mai citesti, sper ca veniti si voi daca punem de-o intilnire in w-e.

Martta - daca tot esti organizatoare, spune cind si unde Eu as prefera duminica, ca simbata e ziua unui prieten si-avem garden party, si dimineata ma duc la tratamentele mele, duminica in schimb e liber tot.

Sa va spun ca Luca e la mare de simbata cu socrii mei si tata, a intrat chiar si in apa, azi e insa frig si vint si-acolo, iar eu imi fac de cap cum se observa, cu cosmetice si tratamente corporale, plus simbata shopping la Zara cu mama (au tot soiul de tricouri si maieuri super ptr vara, dar si preturile sint...) Pe scurt: mi-e dor de copil, da-mi umplu timpul cum pot, ca stiu ca trece rapid, si-acum ma-ntorc la plastilina si lego...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Salut fetelor! Sunt super obosita... nu mai am timp de mine si ma gandesc cu jind la vremurile in care aveam timp sa imi spal macar parul... nu imi vine sa cred ce mi se intampla si daca cineva avea curajul sa imi spuna ca va fi chiar atat de greu cu 2 copii atat de mici si apropiati ca varsta, probabil ca ma mai gandeam cu al doilea... Dar uite ca are deja 9 luni si are 4 dinti si vrea sa umble singur si e dragalas si.... uffffffffff, io centrez, io dau cu capul, dar sunt obo de nu mai pot si complexata ca nu am timp de mine! Matei e mucos, Luca si-a ciobit un dinte si uite asa trece vremea...As vrea sa pun si eu poze si uite acum am curajul sa va spun ca habar nu am cum si de aia nu le-am pus pana acum! Poate imi explica cineva in detaliu...

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Romana_74: In privinta timpului muult prea scurt. Sint de acord cu tine. Eu am noroc ca ma mai ajuta tatal meu si mai reusesc sa ma spal pe cap, ba chiar am fost si la stomatolog. Mai rau e ca uneori ma ia o lene si o lipsa de chef, dar trec si astea extrem de repede , au grija copiii sa sa intimple asa.

o intrebare: Copiii vostri cind devin plingaciosi se cer in brate ( la voi sau la sotu')? Cristi e un terorist din punctul asta de vedere si ma dispera. Mai rau e ca invata si Alin "textele plingacioase" si il imita ca o adevarata maimutica. Ma intreb ce va fi cind vor vrea toti trei in acelasi timp, in brate.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

azi am inscris copilul la gradinita.

ieri am facut trei durmuri sa vedem daca e miscare pe-acolo.ultima vizita a fost pe la 12 noaptea.la 3am sotul meu si-a luat laptopul la subtioara si a plecat frumusel sa astepte inceperea programului.aveam amandoi emotii.cand a ajuns a constatat uimit ca oamenii erau deja trecuti constiincios pe o lista ad-hoc.deci el a fost al 8-lea.
la 5am m-am dus si eu acolo, cu cafea, sa ii tin de urat la coada la gradinita!!!!!!
este cel putin ciudat si jenant!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor, mi-ar face mare placere sa organizez petrecerea...dar numai daca se ofera si Bibi sa ma ajute! O singura care are probleme cu colul, pe post de organizatoare... parca n-ar avea farmec! Deci, Bibi, ce zici?

mami de Vladut(13.06.2003) si 27s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Dana, la Medlife mi-au gasit factorul V al coagularii si la Institutul De Hematologie nu au mai gasit nimic (in ideea in care e ceva genetic, nu apare/dispare cand are el chef). Daca vrei eu iti dau numarul de tel al bioloagei de acolo s-o intrebi daca lucreaza si ce anume (e in functie de reactivi). Mie nu mi-au facut pt sindrom antifosfolipidic ci doar proteina C ca asta imi iesise prost. Dar in plus mi-au facut si alte analize pt coagulare care trebuie cica musai facute ca doar cele de la medlife nu sunt suficiente. In fine, mi-au zis ca vin multi de la Medlife cu analize aiurea, inlucsiv un bebelus de trei luni la care aia ii gasisera nu stiu ce minunatie...
Si a durat o spatamana (initial au zis ca doua, dar i-am bagat 500 mii in buzunar si s-au razgandit).

Deci daca vrei numarul, eu mai sunt si maine pe aici si vorbim.

Va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput