Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 2
martta spune:
La multi ani Selina!
Kehleyr: ma bucur ca a fost bine la eco. E plauzibila explicatia dr. tale. La celelalte eco pe care le-ai facut la Iosup nu este nimic mentionat in legatura cu structura CO? Eu m-am uitat pe ce mi-a scris Pop si am gasit ceva in sensul asta.
Merci pt recomandarea cu patul. Noi tocmai suntem in cautarea unuia.
Pojogam: eu am inteles ca dr. Marcel Moisa, de la Giulesti este f. bun.
Bibi: carevasazica
tradare
?
Va pup...sunt pe fuga!
mami de Vladut(13.06.2003) si
27s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
crisotexa spune:
Fetelor,
Scurt ca plec in weekend la copil 
.
Va iubesc...
Doctorul Marcel Moisa de la Giulesti e foarte bun, dar nu in probleme de fertilitate. Pe mine m-a trimis la nevasta lui, Anca Moisa care mi l-a produs pe Tudor (cu marele ajutor dat de DUMNEZEU). Pojo, daca vrei dau detalii...
Pupa Crisa
PS. Andra, io de ce n-am carucior????? ![]()
anamaria spune:
saluti fetelor! 
in primul si in primul rand, le urez la toti juniorii nostrii dragi si scumpi si neastamparatzi LA MULTI ANI!
cu sanatate, dragoste si rabdare din partea noastra, sa fie fericiti si (putin mai) cuminti, destepti si sanatosi!
mai apoi, sa ma scuzati (again) pt absenta, motivele sunt aceleasi dar sper ca nu mai dureaza muuuult...
mi-e tare dor de voi si de pitici, kiar daca nu reusesc sa citesc decat din ani in pasti! 
felicitari la toatye noile burtici, la cele care se apropie de marele moment al intalnirii cu BB2 si mult succes la
aspirantelor! ![]()
ma bucur foarte mult sa aud ca ai bebe la purtator crisa, stiu de cand iti doreai!
cum te simti? iti tin pumnii pt un bebe super!
despre noi ce sa va zic, baietzii sunt ok doar ca tudor trece si el prin perioada "gica-contra" descrisa prea bine de voi ca sa mai incep si eu vreun roman pe aici... eu sunt destul de stresata cu situatia de la servici, e destul de obositor de 2 luni sa stam in conditzii improprii samd... asa ca va dati seama ce aud bietzii de ei nazdravanii seara de la mama denaturata!
in fine, una peste alta planuim sa le facem petrecere de ziua lor, o sa-i serbam impreuna probabil peste 2 saptamani ca dupa aia se aduna nunti/ botezuri/ cununii... 
la mare cel mai probabil vom merge doar cu bogdan, din motive tehnice: nani la cort la gura portitzei si halelala de la conserva! asa ca pe tudor il facem pachet si va sta cu socrella la rude, la navodari.
cam atat ca mi-a pierit inspiratia, inca o data va
pe toate si pe toti copilasii, aveti grija de voi si de ei si de burtici si de tatici! ![]()
sper ca in curand sa am biroul si calc meu (in vreo luna, poate
) si atunci promit sa revin ca de obicei la discutzii!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
romana_74 spune:
LA MULTI ANI SELINA! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si parintii tai mandri de tine!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
martta spune:
Fetelor, noi anul acesta nu mai organizam nici o petrecere pentru copii?
mami de Vladut(13.06.2003) si
27s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
bibi spune:
Se pare ca nu...dar daca te oferi tu sa organizezi cred ca se gasesc doritori....
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
gio spune:
Oau, intru si eu dupa o suta de ani si ce sa vad?
E insarcinata Crisa? Mey, felicitari!!!! Stai ca ma icitesc sa nu fi luat teapa!
La multi ani pt sarbatoriti!!!!!!!!!
...I want a permanent vacation...
gio spune:
Hai ca am mai citit,
Felicitari si pt Calina!!Sarcina usoara!!
Gaby, l-ati operat pe Stef? Urmeaza sa facem si noi acelasi lucru..Unde ati fost? Cum a fost? Noi am cam primit un ultimatum si trebuie sa ne hotaram..Taisia are acum ceva de genul adenofaringotraheobronsita acuta
si e cam inevitabil.
Danaunde iti faci analizele pt trombofilii? Eu am luat teapa cu medlife si le-am repetat la Institutul de Hematologie. daca te intereseaza sa mergi acolo iti explic ce si cum. Se merge cu trimitere si e gratis (in principiu), dar sunt f buni. Tinem pumnii si o sa vezi ca va fi bine cu bb.
Cat despre dr, ca vad ca e un subiect fierbinte: Tutunaru e de multe ori f nesuferit si aglomerat si mai da rateuri. depinde de toane. Pe de alta parte, sunt lucruri care depasesc alti dr si pe care el le stie ff bine. Nasa mea are o fetita (a nascut de cateva zile); e pacienta lui si probabil ca fara ajutorul lui acest lucru nu ar fi fost posibil.
Pe de alta parte, sectia de neonatologie e dezastru la Elias. Doamne fereste sa ai probleme cu bb,ce-am vazut in 3 zile acolo ..brrr..Plangeau mamicile cu copii la TI si le injurau pe doctorite..Daca vrei sa nasti in conditii civilizate e ok, iti fac tot ce vrei tu, epidurala era pe buzele tuturor, dar la copilasi era dezastru...cel putin asta am vazut eu.
Oftalmolog pediatru f bun e dr Burloiu - are cabinet pe undeva pe calea Victoriei. Eu am fost si la Luminita Gheorghe renumita..care imi daduse ochelari la un an si ceva..Nu se compara. Am ramas masca cum stie dr asta sa se poarte cu copii. Superrrr!!!!
In fine...
Eu sper sa stau mai mult pe acasa (sunt in concediu de odihna oricum) si poate mai vb.
va pup pe toate
...I want a permanent vacation...
cgaby spune:
salve gio! pupici taisiei. eu am fost la budimex la dr ursuleanu. am fost multumita de "tratament", dar spitalul mi se pare sub orice critica. noroc ca nu trebuie sa stai mult acolo!
pupici tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)