Incep lunile noastre! - Copilasi iun-iul 2003 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
martta spune:
Romana: tu cand ai fost insarcinata cu Alin si Maria ai facut vreun vaccin la Inst. de Hematologie in sapt. 28 de sarcina?
Eu trebuie sa merg acolo zilele astea si as vrea sa stiu daca incepand cu a doua sarcina este obligatoriu sa-l faci in perioada asta?
Amik: tu cand ai licenta? Bafta multa si spor la invatat!
Bine ca ati reusi sa o inscrieti la gradi pana la urma. Groaznice conditii!
Kehleyr: in conditiile in care la celelalte eco totul era ok, eu cred ca trebuie sa fii mult mai linistita, mai ales ca monitorizezi saptamanal evolutia. Oricum, peste cateva zile vei fi deja in luna a-9a...Mai e atat de putin pana cand te vei putea bucura de cel de-al doilea bb!
Vladut e deocamdata incantat de ideea ca va avea o surioara. Pune capul pe burtik mea, ii vorbeste si ne tot intreaba daca ea va merge cand se va naste, de ce nu iese acum din burtica etc.
Va pup
mami de Vladut(13.06.2003) si
27s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
Ioana Sora spune:
Buna. Wow, au inceput zilele de nastere ! Selina, la multi ani ! Cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Magdone spune:
LA MULTI ANI SELINAAA!!! SA CRESTI MARE SI SANATOASA!!!
Bobi, ma bucur mult pentru tine!
Va pup si aveti grija de burtici!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
cgaby spune:
buna.
amik - felicitari pentru gradinita!
multi pupici la burtici, mamici si pitici.
romana - si stef e terorist...vrea in brate tot timpul...
dar il mai pacalesc...![]()
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Kehleyr spune:
Amik, eu cred ca mai bine sa faci coada de la 5 dimineata decat sa te duci cu pliculetul si cu ploconul. Macar stii ca inscrierea e pe cinstite. Oricum, bine ca ati reusit. La noi n-a fost chiar asa rau, sotzul s-a dus la 7.30 dimineata si era al 10-lea...
Romana_74, cum de a reusit sa isi ciobeasca un dinte?? Bine ca nu e dentitia definitiva. O sa vezi ca o sa fie mai usor pe masura ce devine si Luca mai mare si o sa poti sa ii lasi impreuna sa se joace. Te incurajez pe tine ca sa ma incurajez si pe mine la ce ma asteapta
.
Nicol, unde v-ati decis in Grecia?
Andra, daca impachetarile alea dau rezultate si la celulita, pastram legatura
. Eu imi pregatesc de acum strategia de revenire la normal de dupa ce voi naste...
Pufulet, i-a trecut si Marei raceala?
Gio, mersi, stai sa vad cum imi ies analizele (ca poate ies bine...) si daca e, vorbim.
Ieri am fost la coafor sa ma vopsesc si eu, ca dupa ce nasc cine stie cand mai apuc. Am tuns-o si pe Stefi si este asa de draguta, e ca un baietel cu zulufi
. Noroc ca tipa care ma tunde e o draguta si o stiu de mult, ca alta n-ar avea rabdare cu Stefi care se foieste non stop.
Aseara am avut petrecere la fata nasilor, la Balonul Copiilor in Herastrau. Pentru copii a fost excelent, de cum am intrat inauntru fi-mea a intrat in priza, si 3 ore nu am mai stiut de ea. Erau vreo 20-25 de marafeti si majoritatea mai mari (sarbatorita implinea 8 ani) dar cu toate astea s-au inteles de minune, aia mijlocii fugeau dupa aia mari iar pe aia mici nu ii baga nimeni in seama. Cand am ajuns acasa a cazut lata si s-a culcat la 9.45 (ea care este bat pana la 11). Bine, este si un pic racita (chiar sper ca nu am impartit prea multi muci pe aseara
), i-am facut o frectie si Nurofen si pare sa fie mult mai bine...
Si eu sunt amatoare de serbare daca se organizeaza ceva. Ca Stefaniei singura nu stiu daca am cum sa ii fac, e prea aproape de termenul meu si nu cred ca sunt in stare...
cgaby spune:
voi ati auzit ca cica ar fi epidemie de varicela...??
ne-a spus dr de la gradinita.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
alexandrueduard spune:
Si eu am auzit de epidemie de varicela si rujeola. Alex e vaccinat pentru ambele.
Magda si Alex(2 anisori si 9 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
romana_74 spune:
KEHLEYR- era in patutul delemn si s-a dezechilibrat si a dat cu gurita in marginea patului.Si-a spart putin buza de sus si si-a ciobit putin un dinte de sus. Nu se vede decat daca te uiti bine, dar a comis-o...
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
romana spune:
Martta: Eu nu am facut nici un vaccin in nici o sarcina din cele trei.
Am fost in schimb la Institutul de Hematologie periodic pentru analize deoarece eu si sotul avem incompatibilitate de grupa si de Rh. Ca norocul toti copiii au avut Rh negativ, ca si mine asa ca nu a trebuit sa iau nici vaccinul anti-d ca sa mai pot ramine linistita insarcinata. Nu mi-au iesit anticorpi decit la grupa de singe A ( e cea a sotului), deoarece baietii au iesit cu grupa A2 . Maria are grupa 0.
In a treia sarcina am facut analiza de secretie vaginala cam tirziu, in luna a 9-a si a trebuit sa fac tratament cu antibiotic si ceva ovule, eoarece mi-a iesit ceva streptococ. Am avut emotii ca sa nu se imbolnaveasca Maria la nastere, dar totul a fost Ok.
Gabi : Of si eu incerc sa-l mai pacalesc , dar urletele nu se potolesc asa de repede, din pacate, si uneori creeaza o atmosfera negativa.
Cel mai rau e cind vine dimineata si incepe sa urle "la mama-n bate" si nici nu are rabdare sa ma dezmeticesc si sa ma ridic. Apoi mai face vizite si noaptea.
Oare cind o sa putem dormi si noi toata noaptea fara sa ne mai trezeasca copiii?
Eu sper ca intr-un an maxim doi sa se intimple minunea.
amik: Am inteles e bine? ati stat noaptea la coada la gradinita pentru inscriere? Offff....
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!