Vrancea(17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna, fetelor! Iata ca revin si eu!

Va citesc aproape in fiecare zi ... da' cu scrisu' ... m-a apucat saptamana asta un zel asa, o harnicie (ca ma mir si eu) si m-am apucat de curatenie prin casa ... da' asa, mai cu simt de raspundere ... am spalat geamurile, perdelele, jaluzelele, bucataria (inauntru si pe dinafara), covorasele care sunt prin casa, balconul ... si cam atat pana acum. Ma pregatesc de vacanta ... de saptamana viitoare vreau sa fiu mai libera pt. a ma concentra asupra bagajelor ... am sa incep sa umblu cu listuta in mana ... Iar, in fine, cealalata saptamana (17-21 iulie) am sa o dedic frumusetii personale (depilat, coafat ... etc) si pe 22 .... plecareaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! Cam asa se prezinta programul meu ... m-am luat cu treaba zilele astea si nici nu mi-am dat seama cand a trecut saptamana ... e bine asa!
Deja am rezervat locuri la Mamaia si abia astept sa lenevesc sub soare ... la mare ... sperand ca vom prinde vreme buna!

motanik - imi pare rau pt. necazurile pe care trebuie sa le induri in ultimul timp .... offfff ... cat despre cm ... nici eu nu sunt prea departe, bine, am trecut de perioada aia critica (adica vreo 4 luni fara) ... da' tot nu il am regulat cum ar trebui. Deci ... ce sa ma mai gandesc la bb sau ceva de genul asta .... nu pot calcula, controla nimic. Da' am hotarat nici sa nu mai fac nimic pana in sept., cand venim din concediu. Vreau sa nu ma mai gandesc, sa ma relaxez, asa cum se zice ... ca poate se prinde. In fine, vom vedea! Bafta si numai bine!

sim - ce mai zice bb mic al tau? Cum te mai simti? Totul bine? Unde plecati in vacanta voi?

flori - cand pleci in Romania? Sau deja esti in Romania? Citeam pe la alte subiecte si am vazut ca ai fost la Sovata vara trecuta si ca ai de gand sa te duci si anul acesta. Va mai duceti? Daca situatie se prezinta si la mine ca pana acum ... anul viitor am de gand sa merg si eu ... Vacanta placuta!

dana - am vazut si eu pozele cu casuta ... faina tare! sa o stapaniti sanatosi! Ti-ai gasit toalete pt. nuntile pe care le ai?

helbi - tu ce mai zici, cum te mai simti dupa operatia la ochi?

alex - pana la urma voi cand plecati in vacanta si unde? Mai veniti in Italia?

roxana - ocupata cu musafirii ... parca era venita mama ta in vizita, nu?

Va pup si poate ne mai auzim pana plecam! Vacanta placuta tuturor si numai bine! Ciao-ciao!!!!!!



Petro


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

CAMPIONII SUNTEM NOOOOIIIIIIII .... SUNTEM NOOOOOIIIII ......!!!!!!!!!!!

Italia a castigat ... BRAVO, BRAVO, BRAVOOOOOOOO !!!!!!!!!!



Petro


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Hei, nu mai da nimeni nici un semn?
Eu am intrat sa va salut si totodata sa imi iau ramas bun ca nu stiu daca mai apuc sa va scriu zilele astea, maine mai lucrez si vineri mi-am luat liber sa imi pun si eu la punct tot cu bagajele si sa gatesc pt Lari sa nu moara de foame in lipsa mea
Sambata am zborul la 9.30 deci trebuie sa fiu in aeroport la 7.30. Asta inseamna ca vom pleca din casa inainte de 6, ptiuu ce o sa mor de somn. Am escala in Viena dar numai vreo 45 de minute. Nu mai am rabdare, mi-e asa un dor de casa acum..

Ma intorc pe 23. Vroiam sa va amintesc, cele care puteti, ca pe 21 iulie la 10 dimineata o sa fiu la intrarea in parcul Cismigiu pt o intalnire cu fetele de pe un alt forum si daca puteti si aveti placerea va astept si pe voi sa ne cunoastem.
Simo stiu ca pleaca la mare, Flori isi va serba ziua (La multi ani de pe acum ca de acasa nu cred ca o sa pot intra, nu stiu in ce stare se afla netul pe care l-am lasat eu, o mai fi, n-o mai fi..); macar sa stiu ca v-am spus.

Aveti grija de voi, w/e frumos si ne revedem dupa 23!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna ziua! Si eu tot in Focsani. Mai locuieste careva aici? Sau toate sunteti plecate prin tari straine? Eu acum v-am descoperit, stau mai mult pe la mamici de ian-feb 2006.

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna fetelor!

Vad ca am ramas singurica pe-aici ...

oana - bine ai venit la noi! Acum e cam liniste ca sunt fetele in vacanta ... nici eu nu sunt prea "vorbareata", da' sper sa ne cunoastem totusi. Tu stai acum in Focsani, ca vad din profilul tau ca esti din Iasi? Eu sunt din Focsani .... da' locuiesc pe langa Milano. Povesteste-ne mai multe despre tine? Cati ani ai (daca nu sunt prea indiscreta) ... caut sa vad daca putem gasi puncte in comun, interese ... Sa inteleg ca esti o proapspata mamica?

Fetelor ... nu mai vrea nimeni sa treaca pe-aici?

sim - cum merge cu burtica ta? Ai aflat ce este? Hai, spune-ne ca suntem curioase!

Eu sunt in febra pregatirilor, bagaje ... sambata decolarea. Pardon, start, ca doar nu plecam cu avionul! De joi nu mai am internet ca nu am mai reinnoit abonamentul pe august ... deci ne vom mai "auzi" de pe 21 august incolo. Oricum, joi cred ca voi sta mai mult pe-aici ... daca mai e cineva dispus sa stea la barfa, poftiti, va rog!

Va pup si numai bine!



Petro


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun gasit!

Gata, ne-am intors din concediu. Am trecut o saptamana pe la mare, inca vreo cateva zile pe la munte si acum iar la munca.

Petro vezi ca eu ma intorc, tu pleci . Sa aveti concediu placut si sa va relaxati cat mai mult. Saru'mana mult ca te-ai gandit la mine! Noi suntem bine, multumim lui Dumnezeu, crestem si uite asa, saptamana de saptamana mergem mai departe. Cat despre personajul din burtica, uite aci, dau detalii pentru toate prietenele:

Sambata la eco ne-a zis doctorul ca parca...parca ar semana cu un Tudor! E putintel cam micut acum sa vedem clar, mai ales ca eco a fost doar 2D, dar si noi ne-am tot uitat la inregistrarea pe care ne-a dat-o de la clinica si parca am zice ca se vede "diferenta" . Asa ca pana una alta este domnul Tudor. Ruxandra e topita dupa el si ar sta toata ziua lipita de burtica mea, numai sa-i vorbeasca si sa-l pupe. Sunt tare curioasa daca nu i-o trece entuziasmul pana o fi sa-l aduc acasa. Puiul se vede treaba ca o sa-i semene lui tati, pentru ca deja este cu o saptamana inaintea calendarului, adica este mai maricel cu o saptamana dupa masuratori.

Oana bine ai venit! Deci tu esti mamica de primele luni din 2006, ei bine eu sunt de decembrie 2001 cu Ruxi si inca o data de ianuarie 2007. Razvan pe ce data este nascut?

Motanikule tare regret ca nu ne-am putut vedea. Eu insa raman cu imaginea ta din poze si cu ceea ce ne scrii de cate ori treci pe la noi.

Va doresc o zi minunata!

Simona 14+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutici!
M-am intors duminica seara si deja mor de dor. Am sa revin mai tarziu sa va povestesc cum a fost, regret ca nu m-am vazut cu Ana (sfarsitoarea), am fost numai intr-o alergatura, de la un dr la altul, revin.


--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Gata, m-am instalat comod in fatza computerului si pornesc la povestit.

Am plecat pe 15 dimineata la 5.30 din casa sa fiu la aeroport la 7.30. Lari dormea pe el asa ca l-am lasat sa plece imediat dupa check-in si eu m-am plimbat prin magazinele aeroportului pana la imbarcare. Am avut escala in Viena, doar am avut timp sa merg de la un avion la altul si in jur de 16.30 ora .ro eram pe Henri Coanda. Am bocit putin la revederea parintilor mei de care mi-era tare dor si apoi am pornit catre Carrefour Orhideea sa facem niste cumparaturi inainte de a pleca spre casa.

Primele ganduri de cum am parasit aeroportul au fost ca sunt acasa. Si cand am ajuns la noi la Pucioasa am simtit ca apartin de locul ala, de lumea aia, chit ca m-au deranjat teribil maidanezii sau mai bine zis nu ei ci faptul ca sunt atatia pe drumuri sa nu mai zic si de cei vazuti morti pe sosea, chit ca preturile mi s-au parut mari..sau mai bine zis m-a surprins sa vad la mancare aceleasi preturi ca aici samd.
Stiu ca e rau, stiu ca .ro e mult in urma Europei dar m-am simtit asa de bine alaturi de ai mei, de toata familia, de toti prietenii, de catelusa mea, de locurile dragi mie..

In fine.. Dupa Carrefour am pornit spre Dambovita mea si am constatat cu placere ca drumul e f bun, au refacut soseaua si nu mai e nici o groapa. Orasul meu mi-a parut mai frumos decat il stiam iar casa o Mecca la care tanjeam ca o disperata.

Sambata a trecut rapid, duminica am mers la tara la bunica si apoi pe la fini si apoi, de luni, am inceput alergatura pe la spitale.
Am luat sange pt analize care au iesit toate (colesterol, glicemie, calcemie samd) in limitele normale.
La echograf toate organele interne sunt ok, la radiologie a iesit o discopatie lombara, la orl o deviatie de sept care trebuie operata vara viitoare.
La ginecolog insa prima buba. La control totul ok, colul ok, uter usor retrovers dar ok; m-a pus si la echograf sa vada ovarele si mi-a zis ca le am ca la 70 de ani, ff mici, nu am avut deloc ovulatie dupa ce am oprit pastilele.
Ultimul CM l-am avut pe 4 mai si de atunci nik, m-am si ingrasat in acest rastimp inca vreo 5 kg.. dr zice ca de la pastile se intampla asta si mi-a dat Utrogestan (Progesteron) sa imi forteze CM, plus vitaminele A si E, plus Pregnacare-ul pe care deja il luam eu, cu acid folic si vitamine.

Dermatologul mai apoi m-a dat peste cap iar. Dupa ce acceptasem ideea ca de la pastile patesc ce patesc, dr a zis ca acneea (ca asta a fost si diagnosticul din .ro), ingrasarea si lipsa CM pot fi simptome ale tiroidei.
Nu am mai avut timp sa fac analizele pt tiroida (de sange) caci la mine in oras nu se fac, trebuia sa merg la Targoviste si sa nu mananc/beau nimic seara de inainte si s-a nimerit singura seara cand am iesit si eu la o terasa cu prietenii mei (miercuri seara) iar apoi pt vineri dimineata nu aveam cum caci am fost la Bucuresti.

O sa mai stau vreo saptamana si o sa merg la dr aici sa spun ca am stat mai mult in .ro, m-am simtit rau, am mers la dr si m-au diagnosticat cu tiroida ca altfel nu ma baga in seama...si sa vedem ce face/zice dr meu.

Asadar cel putin pt moment am scos din calcul psoriasisul dar am scapat de una si am dat de alta. Sper sa ma pun pe picioare mai repede, vreau sa merg si la sala de saptamana viitoare si am luat si rachete de tenis de la vara-mea sa jucam in parc la terenuri sa scap de kilogramele astea ca nu mai incap in nimic si nici nu ma simt bine asa mare.

Altceva (daca nu v-am plictisit destul deja) va pot spune ca am intalnit-o in sfarsit pe Ana Ungureanu, am luat-o la mine de vineri dupa-amiaza pana duminica ccc cand am plecat si, desi am fost atat de zapacita cu multa lume pe cap si alergat de colo-colo, sper ca s-a simtit si ea la fel de bine la mine cum m-am simtit eu cu ea acolo. E o tipa tare draguta, iubitoare, glumeata, cu un suflet mare si frumos.
Si-a luat computer si ea si are net...poate o sa ne scrie si ea chiar daca nu e din Vrancea (de parca eu as fi ).

A trecut f repede saptamana. Deja mi-e dor de toti si toate dar sper sa ne iasa pasapoartele la timp sa venim amandoi de Craciun vreo 2 saptamani.
Saptamana ce vine o sa trimitem aplicatia pt vize noi.

Aici..inapoi la munca, ma bate gandul serios sa schimb jobul caci o colega a fost data afara si cealalta vrea si ea sa plece pt ceva mai bun si nu prea am de gand sa raman doar eu intre sefi, singura femeie. Deja am dat vreo 2-3 mailuri dar astept sa scap de dosarul pt viza si apoi.
E f cald, insuportabil, in birou nu avem AC si ne-au zapacit ventilatoarele pe toti plus ca bagam apa si sucuri in noi ca spartii.

Voi ce faceti, care,cum sunteti plecati? Urez un La Multi Ani intarziat lui Flori, sa fii sanatoasa si iubita mereu!

Va las acum, va doresc o seara frumoasa si astept sa citesc vesti de la voi. Pupici





--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Motanik ma bucur ca te-ai intors cu bine acasa si mai ales ca te-ai simtit bine aici. Pe de alta parte sunt tare trista ca nu ne-am putut vedea si mai ales pentru problemele de care ne vorbesti. Totusi, eu chiar cred ca trebuie sa fie o solutie, trebuie sa fie tratamente care sa te ajute sa ai parte de ceea ce-ti doresti. Te rog sa ne mai spui ce zice doctorul de acolo...care e directia pe care e sfatuieste sa mergi. Stau cu pumnii stransi sa fie bine!

Flori la multi ani intarziat, dar din tot sufletul si din partea mea! Sa-ti dea Domnul ceea ce stiu ca iti doresti atat de mult: sa te vezi cat mai curand . Te imbratisez cu drag.

Alex pe unde te plimbi? N-ai mai trecut demult pe la noi.

Roxanica ne este dor, tare dor de tine! Te rog, mai scrie-ne!

Ce sa mai zic de Lori si Doru ...sigur sunt in Vama de nu mai trec pe la noi... Dragilor, haideti, va asteptam sa mai stam de vorba...

Ma bucur sa va spun ca am vorbit la telefon cu Andreea si sper ca zilele astea sa ne intalnim, evident impreuna cu Bia si Ruxi.

Noi suntem bine si asteptam ca luni sa mergem la prima eco 3D. Atunci cred ca o sa stim sigur daca e domnul Tudor sau domnisoara...pentru care nu avem inca nume.

Va pup si va doresc un w/e linistit!


Simona 14+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutare!
Sim, multumesc pt urari.
Ce ai facut la echo? E dl Tudor? Hai cu vesti!

Eu vin iar cu vesti aiurea, parca ma urmareste ghinionul. Ieri, 31 iulie, am implinit si noi 2 ani de casnicie si imi propusesem ca si anul acesta sa facem ceva deosebit. Si chiar ca a fost o zi pe care nu o vom uita prea curdn pt ca a fost petrecuta pe un pat de spital intr-o rezerva la urgente.

Duminica seara m-am simtit cam rau, nu puteam sa respir, nasul nu era blocat dar nu puteam sa trag aer decat pe gura si cu mare dificultate. Simteam ca ma sufoc, am luat distonoclam, ceai de menta si am facut 13-14 prin casa. Nu stiu cum si cand am adormit dar ieri dimineata cand m-am trezit totul parea ok.
Am mers la birou si pe la 12 am inceput iar sa ma sufoc si sa trag aer pe gura cu greu. Noi duminica dimineata am fost in parc sa jucam un tenis si nu am facut nici o incalzire si am alergat vreo ora, m-am gandit ca de la aia mi s-a tras.
Pe la 3 nu am mai rezistat, am cerut voie sa plec acasa si am venit direct pe telefon sa sun dr de familie. Era insa inchis pana la 5 si am sunat la NHS Direct unde spui datele, ce simptome ai si te suna un dr inapoi pt sfaturi.
Lari plecase si el mai devreme sa vada niste masini, am apucat sa ii spun ca sunt acasa.
Cand m-a sunat dr de la NHS mi-a zis ca suspecteaza ceva in neregula cu inima si mi-a chemat o ambulanta. Totul s-a petrecut f repede, a venit salvarea si m-am speriat f tare pt ca auzind sirena si apoi vazand ambulanta in fatza casei am realizat ca pt mine era acolo si m-a apucat plansul, apoi m-au luat dr inauntru, mi-au luat tensiunea, bataile inimii, testul pt diabet, temperatura si cand sa pornim spre spital l-am vazut pe Lari pe geam, venea dragul de el cu 40 de trandafiri pt aniversare, am rugat sa opreasca sa il luam si pe el si am mers asa cu tot cu trandafiri la urgente.

Pe de o parte e mai bine ca am mers cu salvarea caci nu a trebuit sa astept deloc sa ma vada un dr.
Dar din nou m-am speriat caci m-au bagat in rezerva, m-au schimbat in halat si mi-au pus bratara de identificare la mana, aveam senzatia ca ma uit la un film, ma apucase plansul si mi-era frica pt ca nu stiam ce se intampla cu mine.
Lari saracul desi era speriat de moarte incerca sa ma incurajeze ca totul e ok, sa ma linistesc dar nu avea cu cine sa se inteleaga si respiratia mea galopa, parca imi iesea sufletul pe gura..

Sa nu mai lungesc, mi-au facut diverse analize de sange, teste pt astm, radiografie la plamani, electrocardiograma la inima, nu ma asteptam la atatea pt ca aici nu se fac analize amanuntite decat daca e ceva grav (ceea ce m-a speriat si mai tare) dar se pare ca totul a iesit bine si ca am avut un atac de panica.

Coincidenta face ca duminica seara sa urmarim un film in care un avion aterizase de urgenta pt o tipa care facuse un atac de panica si noi radeam ca nu se poate sa fie asa grav incat un avion sa aterizeze din atata motiv.
Uite ca pana nu traiesti pe pielea ta nu stii ce rau e.

Dr mi-a zis ca imi poate da sedative dar ca sunt prea tanara sa ma apuc de ele acum si ca sg chestie pe care o pot face e sa port o punga de hartie cu mine si cand ma apuca sa suflu in punga in continuu pana ma ia cu ameteli.
Plus de asta, am trimitere pt cursuri de panick management. Sa ma invete sa ma stapanesc adica.

Se pare ca ccc cauza a fost tot ce s-a strans de-a lungul timpului, stres, nervi, suparari.
Chiar nu m-am mai suparat acum, decat putin stresata cu viza ca trebuie sa aplicam zilele astea si dosarul nu e complet inca. Dar in rest chiar am avut un w.e frumos, ne-am plimbat, am fost la shopping, la restaurant, m-am simtit bine.
Toate intamplate pe o perioada mai lunga de timp insa s-au adunat si de aici atacul.

Partea buna in toata nebunia asta e ca azinoapte mi-a venit cm asa ca un stres s-a dus.
Cam atat de la mine deocamdata, sper sa revin cu vesti mai bune si sa citesc numai de bine de la voi.
Va pup, o saptamana frumoasa!

--------------------

Andra

Mergi la inceput