Vrancea(17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Tot eu.
Cum va ziceam m-am pricopsit cu treaba asta. Deja nu puteam purta fusta pt ca decat daca ma bronzez tare pe picioare nu se mai vad semnele, acum nici maneca scurta nu pot purta decat daca e putin mai lunguta sa acopere rahaturile astea. Sunt destul de furioasa si imi vine sa zic ca doar mie mi se poate intampla asa ceva, apoi insa imi aduc aminte de toate nenorocirile care li se intampla copiiilor de la umanitare si nu numai, atatea cazuri realmente disperate si nu mai am curaj sa ma plang prea mult.

Cum ziceam, fac acum un tratament de o luna caci doctorul a insistat sa facem asa si daca dupa o luna nu se vede o ameliorare, caci vindecarea completa poate sa se intample in cateva luni sau chiar deloc daca ma tot stresez si nu imi ridic nervii de la pamant, atunci o sa facem investigatii la specialist.

Cumnata mea are psoriasis, e drept ca bubele mele nu seamana cu ale ei dar am citit ca nu exista doi pacienti de psoriasis cu aceleasi simptome, stiud e la ea cata alergatura era in .ro, mers la raze la Bucuresti, mers dupa tratamente prin Bucuresti... Daca am psoriasis si sunt din ce in ce mai convinsa ca asta e, atunci nu as face decat sa ma incurc mai tare venind acasa si i-as incurca si pe cei de la scoala, caci ar trebui sa lipsesc destul de mult pt a merge la spitale. Plus de asta, chiar daca nu e psoriasis si e acnee, trebuie sa stau linistita, nestresata, sa evit situatii limita, certuri, suparari, ori daca ma intorc la scoala inevitabil vor fi nervi, stres, munca multa pe branci.

Ma gandesc ca supararea mea din seara aia care a declansat aparitia bubelor nu a fost decat cireasa de pe tort si probabil restul problemelor, dorul de casa, problemele cu rudele si mai ales faptul ca nu raman insarcinata, toate au fost ca un vulcan gata sa erupa. Nici nu stiu cum sa ma gandesc, cum sa interpretez ce mi se intampla. Cert e ca trebuie sa imi pun sanatatea pe primul plan si desi trebuie sa renunt la ce mi-am dorit mereu simt ca asta ar fi decizia corecta. Nu stiu daca sunt pe deplin constienta ca daca diagnosticul va fi psoriasis clar, va fi o boala pe viata. Se traieste cu ea dar iti afecteaza viata extraordinar de tare, plus de asta iti pierzi increderea in sine, stiu pt ca deja incep sa experimentez asta.


Am hotarat sa raman aici, unde nu ma stie lumea, unde nu trebuie sa ma feresc sa nu rada cineva de mine ca sunt plina de bube pe maini si picioare (hai ca mai ascund picioarele cu pantaloni, dar mainile pe caldurile verii? ), unde pot merge la spitale pt analize si tratamente fara sa incurc pe nimeni si, la fel de important, fara sa ma coste nimic.


Deja ma dau cu solutie de 3 zile si nu se observa nimic schimbat. Doctorul a zis ca e optimist caci nu am bube la coate si genunchi, primele semne de psoriasis, dar si cumnata mea care are boala de pe la 6 ani are coatele si genunchii curati.

Pe de alta parte, daca e acnee, macar am speranta ca se poate vindeca. Stiu ca si psoriasisul poate fi tinut sub control dar nu am cum sa nu fiu speriata, cand e vb despre altcineva nu te afecteaza asa tare dar cand e vb de tine atunci te gandesti la toate prostiile.


Ma iertati ca m-am intins atat, fetelor. Trec printr-o perioada destul de grea, nu prea discut despre asta, prefer sa scriu/citesc/vorbesc despre orice altceva decat sa incep sa ma plang caci stiu ca nu rezolv nimic, ba mai mult imi fac rau.


Astept cu nerabdare plecarea in .ro pe 15 iulie.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Dragele mele,

intru si eu scurt sa va salut si sa va spun ca momentan situatia cu ochii este stabila. Am fost la spital acum 2 zile si mi-a curatat cristalinul si vad mai "alb", nu galbui ca inainte.

Duminica plec la mare in Italia pt 2 sapt., iar la intoarcere ne oprim o noiapte in Alpi. Sper sa avem vreme frumoasa si sa ma relalez, pt ca si eu ca si Motanik, trec printr-o perioada mai grea.

Andra, am citit prin ce treci si as vrea sa-ti spun, desi stii si tu, ca nimeni nu merita sa-ti ditruga sanatatea. Ce ai patit tu cu amica ta, am patit si eu ieri in oras cu o amica. A venit pe la spate si m-a imbrincit - in gluma zice ea, dar ce gluma de prost gust - de m-am dus 2 m in fata si mi-au trebuit cca 45 min sa-mi revin. Si eu nu am nevoie de sperieturi ca Doamne fereste cum imi poatre creste brusc tensiune oculara si ajung la spital iar. Cind i-am zis ca sa nu mai faca asa ceva cu nimeni, dar mai ales cu mine , mi-a zis ca a uita ca sunt bolnava..........in fine....as avea atitea de comentat, dar ma abtin.........
Ma gindeam la ce zici tu cu bubitele de pe maini si iti dau o sugestie. Aici se poarta mult vara asat bolerourile crosetate. Se gasesc si nu-.s f scumpe, iar peste un top sau o bluzita dau f bine. Draga mea, ia-ti ceva de genul asta, daca te simti mai ok asa, dar, cum ai spus si tu, din fericire in afara nu se uita nimeni "ciudat" la tine.
Te inteleg de ce spui ca vrei macar si numai pt pb asta sa mai ramii in UK, pt ca si eu "trag" inca sa mai ramin aici, pina ma simt mai "stabila" cu ochii.

Sim, merci mult pt telefon. A fost o surpriza f placuta! Sper ca te simti bine si ca bb e ok! Pupici dulcineei si ai grija de voi!

Roxi, am vazut pozele din concediu! Tare frumoase si abia astept sa pui poze de pe unde o plimbati pe mama ta! O vara frumoasa alaturi de ea!

Dana, ti-am vazut casuta! Pare intima si cocheta! Sa aveti parte numai de bucurii in ea! Iti doresc de asemenea un concediu frumoas in RO!

Alex, am primit cindva un mesaj pe robot de la tine! Din pacate in perioada asta numai dupa ora 21.30 am ajuns acasa.....

Ce am mai facut noi in perioada asta??? Am avut serbarea de vara la gradi unde a fost tare frumos! Tema a fost "jocurile olimpice la copii" si ei au avut 10 probe, au adunat pucte si la sfarsit au primit diplome si medalii!
Azi am fost la gradi si am confectionat un cornet urias, se numeste "punga scolara" in traducere romaneasca si se merge cu ea in prima zi de scoala. Se pun divesre inauntru de la rechizite, l adulciuri si jucarii. O sa fac o poza is v-o arat ca tare draguta e si sunt mindra ca fata mea a facut aproape singura (eu numai am lipit cu o substanta fierbinte, cu care ea nu avea voie).
Maine va dormi in gradi, ca asa fac ei odata pe an!
Cind revenim de la mare, are si petrecerea de sfarsit de gradi, desi mai poate sa mearga pina in 28 august acolo. Oe 29 august la ora 10.30 va suna primul clopotel si am emotii mai mari deca t ea! Tot dupa Italia vom cumpara si ghiozdanul si rechizitele si ........GATA! Suntem deja mari!!!

Pt ca nu voi mai intra o perioada, va doresc concediu placut celor care plecati in perioada imediat urmatoare, sau serviciu usor celorlalte!

va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Motanik,numai bine iti doresc.Si fii tare...asa se intampla: cand vine un necaz,vin mai multe dupa el.Dar pana la urma se vor rezolva toate!
Helbi,si eu iti doresc un concediu placut si multa sanatate!
Ella,nu ai mai intrat pe la noi sa ne spui cum a fost la nunta!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun gasit!

Danuta am vazut pozele...nu am cuvinte sa spun cat de mult mi-a placut ce ne-ai aratat. Este o casa tare frumoasa si aranjata cu mult gust, ca si gradina de altfel. Felicitari pentru rezultatul muncii care se vede bine de tot! Ca sa nu mai spun ca m-a impresionat tare mult sa vad ca va este draga lenjeria cu pricina . Va doresc din tot sufletul sa va bucurati de casuta frumoasa pe care o aveti, sa va simtiti bine acolo, iar cat de curand sa lucrati la dormitorul unui bebe mic!

Helbi ma bucur tare mult sa aflu ca esti mai bine si ca lucrurile merg in directia buna! Vacanta asta sper sa va ajute mult si pe tine si pe minunea de Bia sa va gasiti un pic linistea dupa incercarile prin care v-a fost dat sa treceti in ultima vreme. Ce frumos trebuie sa fie: sa mergeti voi doua ca fetele la plimbare, la cumparaturi, la distractii...bravo voua! Te admir mult pentru puterea pe care o ai si pentru felul in care vad bine ca iti cresti puiul. Sa va dea Dumnezeu sanatate la amndoua, iar Biei mult, mult succes in viata de scolarita! Va imbratisez cu drag pe amandoua!

Motanik biata de tine, cate ai de indurat! Tare m-au intristat cele ce le-ai scris. Vad multa suferinta in decizia ta de a ramane in Anglia si inteleg ca nu asta este ceea ce ti-ai fi dorit. Pe de alta parte cred ca ai luat o decizie inteleapta. Tare mi-e teama ca greutatile pe care le-ai tot avut de infruntat de la distanta s-ar fi prelungit odata ajunsa aici si te-ar fi facut sa regreti ca ai facut pasul. Daca tu incepi sa prinzi radacini acolo, e mai bine sa le lasi sa se infiga adanc. Iti doresc multa sanatate si sa-ti gasesti linistea din toate punctele de vedere (si profesional si social).

Despre mine nu sunt prea multe de spus: in primul rand a vrut Bunul Dumnezeu sa treaca raceala si sa ne vedem de treburi si eu si bebe fara alte dureri de cap. Singura treaba mai neplacuta care a aparut a fost un fel de viroza insotita de afte cu care s-a pricopsit Ruxi de la gradi. Doctorii care au consultat-o mi-au spus ca au avut multe astfel de cazuri saptamana trecuta. Se pare ca nici domnisoara mea n-a facut exceptie. Ne-am cam chinuit cu mancarea pentru ca la fiecare inghititura plangea de ti se rupea inima. Astazi este a doua zi in care vad o ameliorare clara si sper in scurt timp sa scapam.
Bebe e cumintel si creste, iar pe mine greturile m-au parasit inca de acum o saptamana. Ieri am vazut pui mic la ecograf si am fost tare impresionati si eu si tati. Se juca si facea tumbe. I-am auzit inimioara, am vazut capsorul, burtica, manute si picioruse. Este o adevarata minune si va doresc din tot sufletul celor care stiu ca va doriti un pui sa traiti asa ceva cat mai curand!

Simona 10+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:




Hallo, Hallo fete dragi!

am dat drumul la tv pt pici si acu incerc sa imi respect o promisiune de a mea. sa scriu, ca in ultimul timp sunt numai pe fuga..mai citesc ceva pe aici mai raspuns dar scurt...

Motanik-ule scump, ce ti s-au adunat toate pe capusoru' tau. Io din experienta iti spun sa iti faci o lista mentala in functie de prioritati si sa pui in varful ei una. La aia te gandesti. si incearca sa treci mai departe fara sa da-i prea multa importanta lucrurilor colaterale. Io as gandi asa: sunt tanara, nu e un aspect deloc de neglizat, o sa te vad cand schimbi prefizul , desteapta, modesta si frumoasa..si in plus il ai pe Lari un sotz deoasebit. Corect!?
Noi tre sa avem puterea de a trece mai departe pt ca asa cum spunea cineva dreg mie " cand ma analizez pe mine insami, ma inspaimant, cand ma uit in jurul meu, ma linistesc " Asadar las loc liber de concluzie!

Simo, esti o scumpa. Cand am vazut mesajul tau ieri m-am bucurat nespus. Te citesc cam peste tot si multzam!

Dana, frumoasa casa. Mult bun gust si tot ce vrei. Si voi prin zona
Daca mai cauti costumatie de nunta incearca la Alb si negru in Unirii. stiu stiu ca tu esti bucuresteanca dar..imi dau cu parerea. Ati plecat deja la colindat? io asa spun cand plecam in ro.

Roxana, tu mai esti prin zona. ca io tot vreu sa vad Brussel-ul si poate ne intalnim pe 16 august, fix de ziua ta.

Pet, oare und' o fi? cand plecati in ro?

Andreia, nu prea m-a convins mesajul tau, io sper sa va fie bine, si daca ai nevoie de ceva te ajutam! Scolaritza noastra incepe o etapa importanta din viata care o va face din copil un om matur. ii tinem si noi pumnii stransi si sa paseaca cum se cuvine in aceasta noua etapa. Cum se impaca cu verisoru?

Cat despre noi, hmmm, am ajuns la concluzia atat io cat si colegu' ca noi am am schimbat copilul in ro!!!
Bre, Nu mai e trotineta, scotocila. m-a inebunit cu cartile, cu puzzle, cu desenele. In veci nu credeam ca o sa aiba copilul nostru asemenea preocupari.
Ieri la Gradi cand ma duc sa il iau, era o galagie ca la balamuc ca sunt unii mici pe la 6 luni si el cu Manuel, un jumate spaniol maur si tata neamt blond stateau un centru taraboiului, pe burta si cumpletau un puzzle cu masinute si mai si vb de-ale lor. Mi-a parut asa de rau ca nu am un aparat fotoo. Erau 2 bagabonti de mai tarziu...Valeleu ce ne asteapta!
A si ca tot venii cu vesti despre noi, cumnata mea nr 3 are tot baiat.S-a pierdut samanta de fete in familia noastra. E al 6-lea nepot..ooooleleu.
Si, ieri, prietena mea a nascut tot baiat la 11.15 si l-a numit dupa mine Alexandru...ca primu e Andrei. cu fix 9 luni mai mare decat gaza noastra.

Acu inchei povestea, ca tevezomanu meu e de ne clintit si plecam in park, dar va astept sa da-ti un semn, mai mik mai mare ca tare imi mai face placere sa va citesc.
Acu -ici la toata lumea si mai viu



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:



LA MULTI ANI! Petronela, Pet, Sotz de Katalina sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti parte de muuulte bucurii!






www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Salutari la toate fetele!

alex - multumesc mult pt. urari! Va doresc numai bine si voua! Noi plecam pe 22 iulie la colindat, cum zici tu ... cat mai este ... !!!!!!!

simo - eu nu am apucat sa-ti fac urarile cuvenite pt. bb nr. 2 !!!! Sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si frumos ... si mai raspandeste si tu virusul asta de gravidutza si pe la alte fete (ca mine, de exemplu). F. frumos povestesti despre aventura asta a sarcinii ...imi place!

Promit sa revin saptamana viitoare mai cu calm ... mai am saptamana asta de munca si dupa aia, gata! Deci voi fi mai prezenta aici, printre voi, ca sa va mai povestesc despre mine. Pana una-alta numar zilele pana la vacanta ca nu mai pot ... de caldura, de oboseala ...

Va pup si pe saptamana viitoare. Numai bine tuturor!



Petro



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Alex uite asa ne dam seama ca ne cresc puiutii...cand ii vedem cum evolueaza si isi schimba pasiunile. Si noi am trecut printr-o faza de genula asta, urmata mai apoi de multe altele care m-au facut sa casc ochii maaari si sa-mi spun cu mandrie si uimire: copilul meu a crescut! Nu stiu cand au trecut cei 4 ani si jumatate de cand minunea de Ruxi ne lumineaza viata, dar stiu bine ca pana acum au fost cei mai fericiti din viata mea. Eeee, pai daca stiti reteta de baietei, ma inscriu si eu la rand ca de vine tot fetita acum, musai sa incercam pana iese.

Petronela, Petro si de la noi multi ani fericiti cu sanatate si implinirea gandurilor voastre frumoase!

Flori ce mai faci? Ai plecat cumva catre tara?

Noi incercam sa supravietuim caldurilor, dar ar fi cumplit fara aer conditionat. Tot sper ca se adevereste ce se spune la meteo, ca de maine incepe sa se mai raceasca putin.

Simona 10+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Va multumesc fetelor pt gandurile voastre frumoase scrise aici si pe messenger.
Cred ca a trecut ce a fost mai greu si anume luarea deciziei. M-am trezit peste noapte cu planurile date peste cap si cel mai greu a fost sa pun in balanta totul si sa iau decizia, mai cu seama ca Lari si ai mei nu au vrut sa ma influenteze in nici un fel si mi-au spus doar ca ma sprijina orice as hotari.
Mi-am dorit mult sa ma intorc acasa, mi-am dorit mult postul asta la scoala, nu stiu cand o sa mai am ocazia la el, poate sa sper ca nu se ocupa la concursul de anul asta...Deocamdata nu ma gandesc asa departe caci intr-adevar a fost nevoie sa stabilesc prioritatile si pe primul loc am pus sanatatea. Ma bucur ca directoarea m-a inteles si nu s-a suparat pe mine, imi scrisese despre ce clasa urma sa imi dea la dirigentie si mai rau mi-am facut ca am mai bocit un pic si pe treaba asta..Dar trebuie sa fiu sanatoasa mai intai de toate, apoi ma pot gandi la cariera.

Dupa ce vin din .ro bagam pasapoartele pt viza, s-a schimbat legislatia in aprilie anul asta si nu mai putem aplica pt nedefinita ci pt una de 1 an (sa fie in total 5, nu 4 ca pana acum, inainte de cea nedefinita) si sper sa iasa rapid sa mergem undeva in vacanta sa ma relaxez si sa uit de toate problemele.

Vestea buna e ca din ianuarie Wizz Air va avea curse si spre Bucuresti Baneasa, low fare adica, si as putea veni mai des acasa macar pt cateva zile o data la o luna-doua.

In rest, nu am mai facut mare lucru. Nu stiu daca v-am zis de vara-mea tenismena, Sorana, care e aici de o saptaman. Nu sta la noi ci la hotel cu antrenorul ei, a jucat un pregatitor, turneul de la Roehampton la care a castigat la dublu (pereche cu o rusoaica) si acum de luni intra la Wimbledon juniori (suntem locul 6 la sub 18 ani, ce stiti voi ). Maine vine si mama ei si va sta la noi pt urmatoarele 2 saptamani, urmand sa plecam toate trei inapoi in .ro pe 15.


Cam atat, la noi e cald rau, mi-am luat si eu azi costum de baie si sper sa mergem pe undeva la mare cand vin din .ro, undeva unde nu e prea populat ca altfel nu am curaj sa ma dezbrac.

Va pup, va doresc w/e frumos si numai bine.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Dragii si dragele babei,

Bon soir! Am gasit subiectul pe pagina 5 si ultima postare tot a mea. Eu inteleg ca sunteti care mai de care in vacanta dar chiar asa? Hai veniti cu vesti despre voi, care cum va nimeriti pe aici.


Eu..nu sunt tocmai bine inca, bubele mele pe maini sunt inca acolo, la o mana s-au mai uscat in urma tratamentului, la cealalta s-au mai intins pana spre cot, oricum nu mai e chiar asa rau dar nici bine. Off, oricum saptamana petrecuta in .ro va fi petrecuta mai mult pe la spitale.

Despre cm mi-s si aiurea sa mai zic, sunt iar in ziua 64 si nimic.

Sorana, vara-mea, a pierdut la simplu in turul 2 la Wimbledonul de juniori si acum tocmai a castigat turul 1 la dublu (face echipa cu o rusoaica), maine merge la turul 2. Am fost prin oras cu ele, nu am mai intrat seara de acasa pe net. Aa, luni mi-am luat liber si am fost cu matusa-mea la Wimbledon sa o vedem pe vara-mea jucand si i-am vazut la 1 m de mine pe Federer, Dementieva, Sugyiama si inca vreo cativa, plus Ilie Nastase care mi-a zis "buna ziua"

Abia astept sa treaca si saptamana asta, vinerea viitoare mi-am luat liber sa ma pregatesc de plecare si sambata sunt in .ro, nu mai am rabdare. Am nr Simonei, sper sa nu uit sa sun.


In rest...viata mea cea de toate zilele. Voi ce faceti? Flori probabil e in .ro, nu?


Hai dati de stire mai repede la baba aici si aveti grija de voi, sa nu faceti nimic din ce nu as face eu!

--------------------

Andra

Mergi la inceput