Vrancea(17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Draga Sim, era sa mor de ras cand am citit ce ai scris...febra musculara de la legatul sireturilor! Trebuie sa recunosc ca febra de asta nu am avut! Dar nu se stie niciodata!

Il salutam si noi pe Tudorel si il asteptam cu drag sa isi faca aparitia!

Sa ne povestesti cum a fost la concert! Noroc cu tine ca asa mai invat si eu cate ceva! Eu am pierdut faza asta, dar poate o gasesc pe net!

Va pup pe toate acum si va doresc o seara placuta!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutareeeeee!
Nu stiu cum se face ca sunt binedispusa desi ma plictisesc groaznic, nu am nik de facut, nici macar ceai sau cafea ca e Ramadan si tin post sefii si colegii, doar astept sa mai sune telefonul din cand in cand ca sa nu adorm cu capul pe birou.

Vestea buna de la mine e ca am reusit sa termin si actele care lipseau de la dosarul pt viza si acum suntem in asteptare, speram sa nu mai fie nici o problema si sa ne iasa vizele repede. Vrem sa venim de Craciun acasa si sa stam vreo 3 saptamani si cu cat trece timpul cu atat mai mult creste si pretul biletelor de avion, dar nu riscam sa le luam ca daca nu ies vizele la timp?

Si mi-a venit si cm si acum astept sa incep inca o tura de Duphaston, poate luna asta avem mai mult noroc. Mai ales cand citesc de Tudor, asa nerabdare am sa trec si eu prin aceleasi senzatii cu Simo!

Simo, patrioata noastra draga, eu si lacrimez de fericire pe la concursurile astea sportive cand un roman ia un premiu. Iesim si noi in evidenta cu ceva bun! Asa ca te inteleg cu tenisul si ma bucur si felicit si eu echipa Romaniei!
Sper sa va placa la concert. Si ca tot a venit vorba, visam si eu la Kylie Minogue dar are concerte la Londra pe 2,8 si 9 ianuarie cand speram sa fim in .ro...
Ce face Ruxi?


Roxi, ce faci? Subscriu la ce ai zis, ca efortul psihic te oboseste mai mult decat cel fizic!
Toate bune?

Flori, unde esti, ce e cu absentele astea?
Zi-mi cum merge cu tratamentul ala de care mi-ai zis, vreo veste ceva? Iti doresc mult, mult succes si hai sa ne spui cum esti, ce faci..

Andreia, am citit aventurile scolaritei si ma gandeam ce domnisoara mare ai acum. Ma bucur ca merge bine cu scoala!
Nu prea am inteles, v-ati mutat?
Tu cum te mai simti?

Didi, aventuri cu romani din astia am mai auzit. Stii tu, unii uita de unde au plecat si chiar se dau drept de alta nationalitate, le e rusine sa spuna ca sunt romani. Eh, noi sa fim sanatosi! Ignor-o pe madama aia si incearca sa te descurci tu fara ea!
Cum merge?

Kataaaa, ce faci? Te mai vad cateodata pe YM dar fie nu esti tu fie esti prea ocupata ca nu am primit nici un raspuns.. Sper ca sunteti bine si ca gasesti timp sa ne mai spui despre tine si baieti.

Petro, nici tu nu ai mai dat nici un semn, esti ok? Cu bb cum merge?

Lore, Doru, ce faceti? Imi e dor sa mai citesc vesti de la voi..

Danutza, marea absenta..hai ca tu erai activa, ce s-a intamplat? Nu mai retin daca mergi la cursuri?! Cum e in casa noua? Sper ca sunteti ok, da de veste!

Ma intorc la plictiseala mea, va doresc o zi superba si astept vesti de la voi!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

O zi buna si de la noi!

Scolaritza e in Hort acum, mai are o ora de joaca, asa ca profit si eu ca saa scriu 2 rinduri, ca altfel, nu prea mai ajung.
Ea merge bine cu scoala, nu a mai avut nici o "aventura" :-), ia zilnic mutrite vesele, asta in loc de calificative sau note. Asteapta vacanta de toamna, care va incepe pe 16 oct si va dura 2 sapt. In acea perioada va merge toata ziua la Hort si vor face: excurii, vizitari de muzee, mers la piscina sau la cinema.......Am avut aseara sedinta cu parintii la Hort si chiar mi-a palcut ce vor sa faca cu copii. In plus, zilnic intre 13-15 fac lectiile acolo si sunt ajutati, acolo unde intimpina dificultati. In noaptea de 20-21 oct. va dormi in Hort, impreuna cu copii de-acolo si cu cadrele didactice. Actiuni din astea se organizau si in gradi, is de fiecare data a participat si a ramas cu amintiri frumoase.

Eu..... cu alergatura is serviciul. Sunt ok acum cu ochii (Andra, merci de intrebare ) Nu ne-am mutat.

Simo
, mie imi plac la nebunie gimnastica, patinajul artistic si atletismul. Dar ma uit cu placere si la tenis sau inot, cind sunt ai nostri, si la fel, ma trec fiori de bucurie, cind cistiga!

Alex, si eu am avut o "experiena" ca a ta. Abia ajunsesem in DE in 2000. Nu aveam mai mult de 10 zile de cind eram aici si nu stiam sa zic decat Haloo, de inteles, nimic. Bianca avea 11 luni si eram cu ea intr-un magazin si am auzit romaneste in jurul meu. Cind m-am intors, o mamica cu fetita de 3 lunis i bunica. Am incercat sa intru in vorba cu ele si nu am "smuls2 decat ca sunt din Sibiu si cea mica avea 3 luni.......si......s-au "evaporat" imediat!
Asa ca..........tipic romaneste, din pacate!

Andra, sper sa aveti parte de un functionar ok, care sa va proceseze repede actele, astfel incit de Craciun sa ciocniti un pahar de vin, alaturi de cei dragi, in RO! Si bafta cu tratamentul!

Poate gresesc eu, dar parca Dana a zis cindva ca in septembrie merg iar in RO (la o nunta, parca). E posibil sa nu fie pe-aici, de nu a mai intrat de mult.

Roxi, din ce am inteles eu, v-ati luat un partament, nu? In Bruxell? Sa-l stapiniti sanatosi si sa aveti parte de multe bucurii!

Salutari si la restul de fete. Si eu m-am mai gindit la Flori, oare ce-o mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:


Salutare, Salutare!!!

Andreia, tin in mod special sa te felicit dupa cum ai reactionat la aventura Biei. Este un mod de gandire sanatos si prin asta ai investit-o cu o incredere in ea imensa. (m-am rablagit de cand citesc carti speciale pt copii)Citind aventura Biei mi-am adus aminte despre o aventura de acu 20 si ceva de ani a unui prieten bun. Avea 5 ani jumate, aprope 6 si era undeva in Craiova. L-au lasat parintii pe treptele gradinitie dar intalnindu-se cu un prieten s-au gandit ei ca ar fi mai bine sa cutreiere prin oras. si cum stiau ca parintii vin in juru orei x dupa ei s-au intors exact la timp. Dar stii voi de socoteala din targ cu cea de acasa...parintii au venit mai devreme si negasindu-i ce a urmat..
Ceea ce ma deranjeaza pe mine si acum e faptul ca l-au batut si amintesc de fiecare data cand ne intalnim. Vai cat l-am batut atunci.

Interesanta ideea cu Hort-ul. Iii vad si io pe cei de la Kinderladen-ul lu Robert.


Simo, salutari de la noi pt Tudorel cel nazdravan si pt surioara lui draga.
Asa este. Cand mergi la o competitie unde traiesti in spirit national e minunat. Nu poti exprima in cuvinte sentimentele.
Cat despre "violonistul de aur", hmm..cred ca o sa ai parte de un concert pe cinste. Am inteles ca s-au epuizat deja biletele.
A fost Florin la Barcelona la celalat concert?

Andrutz nu ne-ai spus tu ca vrei sa iti schimbi serviciul?
Io sper sa fiti acasa de Craciun. Sarbatorile, spiritul copilariei il traiesc si io doar in ro. Pt asta m-as intoarce oricand. Pacat ca trece timpu asa de repede.


Hmm, cat despre colega mea..din nesimtita de saptamana trecuta azi a venit sa imi ceara adresa de mail. Bineinteles ca m-a intrebat 10001 de chestii si io draguta i-am raspuns. Ma, mie una imi trece fff repede supararea. efectiv nu pot avea pica pe cineava. Habar nu am cum sa procedez sa o ignor sau nu?. PP ca si-a dat seama ca nu sunt chiar asa de toanta dar cand lumea imi e ostila am trac.

Cursurile sunt okei, am 2 profi, unul explica ca un adevarat-ideal prof. Azi am avut un test, de facut o scrisoare si a fost okei ca cand ma pornesc nu ma mai opresc la scris. La mine intelegerea lor e cea mai grea parte.

Roxa,ce se aseamana flamandra cu germana! Dar noi in belgia ne descurcam cu franceza la care socru meu a fost expertu de data asta.

Robert, a facut prima lui pictura la cresa. 4 tablouriAm ajuns intr-o zi pe la 15 si el era in laborator cu un halat echipat parca era macelar si picta. Ce mai, cat pe hartie, pe fata precum si in gura ca totul se degusta. Inca!
Pana sa vina sotul meu acasa i-am povestit la telefon activitatile lu fii-su de pictor dar cand a vazut opera a ramas fara cuvinte. Si ne-am intrebat daca Robert nu bause ceva inainte .
In sfarsit, dupa luppte seculare i-am luat copilului pat si acum adorm si io la poveste cu el.

Alte vesti nu mai am, dar va citesc cu drag si spor si va in cor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Astept pasaportul cu viza ca fara ele nu ma angajeaza nimeni. Si pt ca avem in cap sa ne mutam in afara Londrei, cred ca o sa caut acolo direct...ramane de vazut, dupa Sarbatori luam o decizie.
Pupici si de la mine si voua si pictorului nostru, dar io vreau sa vad cele 4 tablouri!!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna fetelor!

Ce mai faceti? Ce vreme frumoasa a fost la noi! Eu una am crezut ca we trecut a fost ultimul cu vreme frumoasa, dar uite ca m-am inselat! Cu atat mai bine, ca apoi cine stie ce ne mai asteapta!

Andra, ma bucur pentru voi ca totul e in regula cu dosarul! Si ce fericire ca va duceti de Sarbatori acasa! Eu nu am mai avut sansa asta de cativa ani si recunosc ca sarbatorile pe care le-am petrecut aici nu au avut acelasi aer festiv ca acasa! Iti tin pumnii sa stii, ca vizele sa iasa la timp si sa ajungeti cu bine acasa, sa iti gasesti jobul mult-visat si sa va gasiti casuta visurilor voastre!

Andreia, multumesc mult pentru urari si acelasi lucru va doresc si eu voua! Sa aveti parte de multe bucurii si sa vi se realizeze tot ce v-ati propus! Inca nu ne-am mutat, ca aici dureaza foarte mult actele ( cam 4 luni), dar noi deja am inceput sa ne facem planuri in privinta mobilei si a renovarilor pe care vrem sa le facem!
Revenind acum la Bia, cred ca si mie mi-ar fi placut sa am unde sa ma duc dupa scoala, sa imi fac lectiile, sa stau acolo cu colegele...Cred si eu ca va ramane cu amintiri frumoase, mai ales cand se organizeaza lucruri atat de interesante!

Alex, bineinteles ca cele 2 limbi se aseamana, ca doar sunt din aceeasi familie...Stii ca aici si germana e limba oficiala? Bine ca nu ma mai obliga sa o invat si pe aia, ca imi faceam bagajul si plecam acasa! Eu cu flamanda nu am mai facut nimic, dar nu m-au lasat astia sa scap atat de usor! Acum pe 4 incep cursul la serviciu si va fi in fiecare miercuri de la 12 la 14. Asa poate mai dau vreun randament, ca dupa serviciu nu mai reuseam deloc sa tin pasul cu colegii mei!
Cu individa aia, cred ca nu are rost sa iti faci prea mari probleme...daca a venit sa iti ceara e-mailul inseamna ca deja ii pare rau ca s-a comportat asa cu tine si asta e un semn bun! Eu am tinut legatura cu toata lumea, cred ca v-am mai zis, si uneori mi-a prins bine! Ca e greu sa fii singur pe aici si sa nu ai pe nimeni pe care sa contezi!
M-ai amuzat cu Robert...Chiar vreau si eu sa-i vad picturile! Cine stie ce Picasso ajunge el intr-o zi!

Sim, cum a fost la concert? As vrea sa ne spui cat mai multe si in stilul tau caracteristic! Da, si pana la urma a mai fost sotul tau la concertul acela? Cine canta? Oare ne-ai zis si am uitat eu? Daca a fost, ce cadouri v-a adus? Ah, ce m-as mai duce si eu in Barcelona! Eu am fost o saptamana, ca a avut Adrian o conferinta, odata, demult, nici nu mai stiu cand, dar am ramas tare impresionata de orasul asta si m-as mai duce sa il vizitez de nu stiu cate ori si tot nu cred ca m-as plictisi!

Fetelor, la voi a aparut Coca-Cola Zero? La noi da, si ce tam-tam s-a mai facut! Noi am primit si un ipod pe chestia asta, dar trebuie sa mergem si pe teren saptamana viitoare sa promovam produsul cica! Aici m-au aranjat, ca eu nu sunt deloc buna la asa ceva, dar cica mergem doar sa ii ajutam pe sales representative in jobul lor ca nu mai fac fata! Asa ceva... O sa primim si o costumatie si cred ca va fi distractie...dar va mai povestesc eu, pe vineri, daca mai ajung sa deschid laptopul...si daca nu o sa ma intind direct in pat sa ma culc!


Va pup acum pe toate, va doresc in continuare un we placut si numai bine!


Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Eu tot astept sa apara inca o burtika pe aici, sa o las pe ea sa de vestea...si vad ca nimik. Si nu mai am rabdare sa stiu cum se simte, daca e totul ok. Asa ca da de veste mamik!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Motanik-ule, esti de coma. Multzam mult de tot! Io sunt a doua mamica din lantul vrancenilor. Dupa Simo. 4 luni distanta. Asta o fi pasu...sau se micsoreaza?

Am azi 6 saptamani si 4 zile. Luni dimineata am fost la dr si mi-a confirmat. Oricum test numai faceam pana la 40 de zile ca mi s-a urat de ele si in plus cred ca l-as fi pastrat (pe test, normal) iar la Robert l-am aruncat zicand-mi "nu-i bun!" Asa, ca sa nu fac diferente intre copii.

In rest nu am timp sa imi dau seama cum mai simt, cam obosita ca nu mai pot, cu toate ca as vrea, cafea; Robert tuseste de rupe si asta noapte a facut febra. Daca nici maine nu e bine merg la medic cu toate ca stiu ca o sa ma intorc asa cum am plecat. Nu reusim sa il convingem deloc cu sipropurile astea. Voi aveti medote de convingere mai subtile?

Astept vesti de la voi..si va in cor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alex, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

la noi merge usor cu medicamentele. De fiecare data am "obtinut" tot ce am cerut! Noroc ca nu prea am avut nevoie.....dar nu a fost pb nici de antibiotic, niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Alex, multe felicitari si din partea mea! Acum am vazut si ma bucur nespus pentru tine! Sarcina usoara si multa sanatate!

Va pup pe toate si mai vorbim!



Roxana

Mergi la inceput