Vrancea(17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Dragele mele,

Bine v-am gasit! Sper ca toata lumea e bine.
Eu sunt o ametita, nu stiu cum si cand trec zilele asa repede. Am inceput sa merg la sala de saptamana trecuta si in ziua cu sala nu mai am timp de nik altceva caci ajung acasa dupa 9 seara.
Instructoarea e optimista, zice ca pot ajunge inapoi la greutatea mea pana la Craciun. Eu zic Doamne ajuta dar tare greu e, am facut o febra musculara mama-mama!

Altceva, la noi a inceput o toamna tare frumoasa, e cald si senin si noi ne plangem doar ca nu mai avem timp liber sa ne plimbam, dar nu mai e decat luna asta de lucrat si in w/e pt Lari si apoi putem sa pornim la drum.
Asteptam pasapoartele tare nerabdatori. Va spuneam ca vroiam sa mergem in Egip, am scos info despre viza, am cautat oferte, am scos info despre obiectivele turistice din Cairo..pt ca apoi, intr-o seara, sa ne razgandim subit.
E prea periculos, sunt atentate prea multe in lumea araba si nu vrem sa riscam nimic. Asa ca o lasam pe alte vremuri, mai bune speram.

Decizia asta fiind luata cautam o noua locatie.
Eu am propus Disneyland Paris, Lari a zis Disneyland Florida
Mai in gluma mai in serios, Disneylandul (ala din Paris ca e aproape) ramane pe lista. Ne gandim insa si la alte locatii.
Voi pe unde v-ati mai plimbat? Dati-ne si noua sugestii, va rog.


Bb nimic, nu am avut ovulatie deloc luna ce a trecut, am terminat acum cateva zile un tratament de 10 zile cu vit A, vit E, Pregnacare.
Pregnacare-ul il iau in continuare, la fel si pastilute de Branca Ursului, 3 pe zi. Pe drum dinspre .ro sunt si pastile de Duphaston, voi face un nou tratament de 10 zile cu vitaminele si cu Duphastonul.

Mai nou imi lacrimeaza ochii si cand vad bebelusi si gravidutze, am senzatia ca nu mai vine si la mine barza aia odata

Cam asta despre mine, va citesc si ma gandesc la voi. Va pup, w/e frumos, numai bine!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna dimineata, fetelor!

A mai trecut o saptamana, si nici eu nu stiu cum si cand, vorba Andrei...

M-am bucurat sa vad poze cu Bia si am fost si eu emotionata de gestul ei! Atat de mica si atat de multa maturitate! Felicitari Bia, dar si tie, Helbi pentru relatia deosebita mama-fiica pe care o ai cu printzesa ta!

Sim, o sarcina usoara in continuare si sa ne povestesti mai multe despre Pestera. Sincera sa fiu, nu stiu unde este. Eu am fost prin Busteni, dar nu pot sa spun ca am ajuns sa cunosc foarte bine orasul...Si imi imaginez ca s-a schimbat si foarte mult de cand nu am mai fost pe acolo! Chiar discutam cu prietenii nostri, saptamana trecuta cand ne-am intalnit, despre schimbarile de pe Valea Prahovei. Ei au stat in Poiana si apoi au fost in Predeal si spuneau ca de anul trecut si pana acum s-a construit enorm si ca nu ar mai fi linistea aia pe care o cunosteau ei...
Ce mai face Ruxi?Nu ne-ai mai zis nimic de domnisoara ta in ultimul timp...

Alex,ce repede trece timpul...Saptamana viitoare Robert face 2 anisori...La multi ani de pe acum si multa sanatate! Nu ne-ai mai zis ce-i mai face prietena! Si nici ce boacane a mai facut in ultimul timp...ii mai place sa faca puzzle?

Andra, si noi am avut o saptamana tare frumoasa...cald si fara ploaie, o adevarata incantare!
Stii ca am vrut sa ma inscriu pe forumul ala "diferit", dar nu am primit nici acum mailul de confirmare...si am sa patesc la fel ca si pe "cop"...unde am vrut sa ma inscriu cu acelasi nick ca si aici si nu am primit nici in ziua de astazi confirmarea. Asta pentru ca am vazut ca mi-ai urat la multi ani si acolo, dar eu nu am putut sa ma loghez. In fine, nu as mai fi avut timp sa scriu si acolo, dar iti spun ca sa stii de ce nu ti-am multumit si acolo. Dar iti multumesc aici!
Distractie placuta, daca deja v-ati ales destinatia, si la cat mai multe impresii si fotografii!

Eu nu am astazi nimic planificat si nici pentru maine...probabil ca ne vom intalni cu prietenii nostri si cam atat!
Va doresc la toate un wk placut si sa ne auzim cu bine! Pupici la fete si pe curand!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele am intrat si eu pentru o clipa sa va doresc o saptamana linistita si plina de soare!

Alex multumesc tare mult! Sa dea Dumnezeu! Sa stii ca stau cu ochii pe tine si tare astept vestea despre inca un bebitu mic.

Andreia cum a fost la sedinta cu parintii? Doamne, ce emotii ma apuca numai cand ma gandesc la asa ceva. Ahaa, deci o inveti pe Bia sa citeasca si in romana. Bravo, mami! E mare lucru, desi imi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie, pentru ca timpul alocat lectiilor cred ca e ceva mai mare. Ii doresc sa aiba mult succes la scoala si sa fie premianta clasei!

Motanikule nu te lasa! Mergi inainte cu sala ca cel mai important este sa ajungi sa te simti tu bine. Despre calatorii mi-e cam greu sa vorbesc de data asta pentru ca am anulat una bucata vizita la Barcelona din motive de siguranta bebe. Se pare ca depaseam nitel termenul la care companiile iti dau voie sa zbori fara sa comenteze. Asa ca imi las sotul sa mearga impreuna cu ceilalti prieteni si sa se bucure in locul meu de oras si de concertul la care vor merge. Eu sunt ocupata cu o sarcina mult mai importanta. In orice caz, anul care vine mi-a promis ca mergem toti patru.
Uite, am auzit lucruri minunate despre Praga, pe care n-am apucat sa o vizitez inca. Mie mi-a ramas sufletul prin Suedia, unde m-as intoarce oricand pentru un concediu. La Paris am senzatia ca ati mai fost, nu? Parca imi amintesc de niste fotografii ale voastre in Paris, sau gresesc? La Euro-Disneyland am fost in martie anul trecut si ...ce sa spun...daca ai un pitic in preajma sa se bucure de ce vede e ok, dar noua ni s-a parut prafuit rau de tot. Bine, ca am avut ocazia sa vad varianta din Japonia care e mult mai faina, iar Florin pe cea din State, care nu suporta comparatie. Ruxandra s-a bucurat o vreme de ce a vazut, dar dupa vreo 3-4 ore de plimbare a obosit rau de tot si uite asa am carat la ea de mi se cam acrise si mie (Florin nu o putea duce din pricina unei nenorocite de hernii). Daca ar fi sa aleg o destinatie de prin Europa, cred ca m-as gandi catre Suedia, Olanda, Italia (pentru care imi voi rezerva un concediu foarte lung, dat fiind ca inca n-am pus piciorul pe acolo).

Roxanica draga Pestera este undeva in varful muntelui, cam pe www.pestera.ro/" target="_blank">aici. Se poate ajunge cu telecabina din Busteni sau cu masina pe un drum pietruit. Cei 32 km i-am facut in 2,5 ore daca poti sa-ti imaginezi cat e de greu drumul: numai pietre si hartoape. Ma rugam sa nu nasc pe drum. Stiu ca am fost mami rea, dar bebe s-a bucurat din plin de aerul minunat pe care l-am gasit acolo si a vrut Dumnezeu sa ne tina intregi. Este un loc pur si simplu minunat: gasesti cazare de toate felurile (cabana, hotel de 3*), brazi inalti si aer curat, o pestera in inima muntelui si la gura pesterii biserica unei manastiri. Merita sa ajungi in acel loc, macar pentru 2-3 zile.
Eheeeei, nu ma provoca! Despre Ruxi stii ca nu ma mai opreste nimeni din povestit. Mai nou a trecut la categoria grea de intrebari, gen:
"De ce voi oamenii mari folositi cuvinte pe care copiii nu le inteleg?" sau si mai si:
"-Mami, de ce ne-am nascut noi?
- Pai cum adica de ce ne-am nascut? Ca sa traim... (raspuns stupid de care am fost in stare in clipa aia);
- Bine inteleg, dar de ce se nasc oamenii asa, in general?"
Haida de...raspundeti voi la asta ca pe mine m-a depasit de n-am aer. O sa-i citeasca mama carti de filosofie de acum, daca ni-i vorba pe asa. Stau si ma intreb ce m-oi face cand or veni intrebarile stereo, de la amandoi...cred ca ii pun sa se lamureasca intre ei, ca stiu mai bine ce au de facut.

Acum 2 zile i-am cumparat niste carti pentru copii ceva mai mari decat este ea acum: pentru grupa pregatitoare care se face inainte de a merge la scoala. Aseara vine la mine si imi spune ca vrea sa faca lectii si ma roaga sa o ajut sa citeasca enuntul problemelor...nimic complicat, chestii legate de multimi si ceva scaderi si adunari simple, dar nu foarte la indemana pentru un copil de 4,5 ani. Cine m-a pus sa incep ca nu se mai oprea! Le termina unul dupa altul si se intorcea la mine cu o moaca fericita: "Stai linistita ca n-a fost mare branza!"
Iaca d'astea face fiica-mea. In fiecare zi ma uimeste cu cate ceva. Aseara i-am spus ca ar fi interesant sa-i cante lui bebe si numai ce si-a lipit guruta de burtica i-a tras o pupatura si s-a pus pe cantat. Dragelor, nu va spun ca s-a apucat frate-su sa-i dea semnale! Pe bune, eu nu cred ca a fost coincidenta: ca s-a apucat si el de "dansat". N-ati vazut bucurie mai mare pe fata unui copil decat am vazut eu aseara in ochii Ruxandrei cand a vazut ca frate-su o recunoaste. Pur si simplu m-au blocat amandoi. Abia astept sa se nasca puiul mic sa-i vad impreuna bucurandu-se unul de celalalt.

Ma iertati ca v-am tinut atata cu povestile mele. Va pup si va doresc zile de toamna cat mai senine.

Simona 20+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Dragele mele,

Noi sambata am fost la munci pana seara tarziu caci am plecat tarziu de acasa, trebuia sa faca Lari inspectia tehnica la masina si a cam durat. Asa ca am ajuns la locul de munca (este vb despre un orasel in nordul Londrei, la vreo 70km distanta) pe la 1pm si am terminat pe la 9pm dar acasa am fost aproape de 12 ca ne-am tot oprit pe drum.
Ba ca am vrut sa fac cumparaturi noaptea (deh daca era deschis supermarketul..), ba ca am vrut kebab, ba sa bagam benzina si tot asa.

Duminica am recuperat insa si am dormit pana la 11.30. Cu telefoanele inchise, desigur, ca altfel ne bipuia mama de la 9
Si cum a fost din nou o zi superba, am mers la o prietena la un gratar si am mai venit seara tarziu acasa.

Acum e iar inceput de saptamana si la noi se anunta cu ploi de maine.

Simo, multumesc pt sugestii. Sa stii ca si Lari imi tot zice de o tara nordica, sa incercam ceva nou. M-am gandit insa ca zapada avem si acasa.
Unde anume in Suedia ai fost? Hai, mai povesteste, acum nu mai scapi daca m-ai bagat in seama.
Cat despre domnisoara filosof, astept si alte intrebari cheie pe care le pune, plus raspunsurile voastre, desigur. Nu de alta dar sa ne pregatim si noi pt viitor.
Ah, inca ceva, ca de multa vreme vroiam sa intreb. I-ati facut un jurnal sa ii pastrati toate minunatiile pe care le spune?
Pupici si dansatorului din burtica


Roxi, nu e nici o problema. Treaba cu diferitul e ca nu mai exista acolo, are alta locatie dar se lucreaza si la aia si am sa iti trimit adresa cand e gata.
Despre Pestera vroiam sa spun si eu ca e un loc f special pt mine, am fost de cateva ori cu ai mei cand eram mai tinerica si mereu mi-a placut tare. Am si urcat o data pana la Babele pe jos, nu vrei sa stii cate zile nu m-am putut da jos din pat apoi din cauza febrei musculare.
Voi cand mai mergeti in .ro?
Apropo, poate imi spui si mie mai multe despre Belgia, acum adunam informatii despre cat mai multe locatii in asteptarea pasapoartelor, ca sa pornim undeva de indata ce le avem.
Multumesc anticipat


Flori, Kata, Lorena, Doru, Petro, Dana, Didi si toata gasca de la Vrancea sa aveti o saptamana frumoasa si linistita!


Doamna Didi, vezi ca maine ma prezint in tinuta de gala la un tort cu o sampanie. Accept si de-aia pt copii!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

O saptamina frumoasa si insorita (asa cume acum la noi) va dorim si noi!

Simo, la sedinta a fost ok. Sunt 21 copii in clasa; fac toate materiile cu exceptia matematicii si sportului cu invatatoarea lor, care pare f motivata. Au facut pina acum in aproape 2 sapt de scoala cifrele de la 1 la 4 si literele "A", "a", "L", "l".
Ni s-a spus ca in programa e prevazut ca la sf clasei 1 la mate sa stie sa adune si sa scada pina la 20, iar la germana (echivaentul lb romane) sa termine alfaberaul si sa inceapa sa citeasca.
Bianca a inceput de saptamina trecuta cu propozitii scurte. Mai aiurea e ca acum nu prea mai vrea sa mai citeasca in romaneste. Dar nu ne lasam, pt ca e in avantajul ei sa invete de mine 2 limbi straine. Ar mai avea varianat si de engleza, fie acum, fie din cl.3-a (atunci e obligatoriu), Cred ca o lasam pt cl 3-a ca -mi e ca o aglomerez prea rau.
Am dat bani pt niste manuale.....si cam asta a fost la sedinta. Mai avem una martea viitoare

Simbata domnisoara a fost la o onomastica, iar ieri am iesit in parc si s-a dat cu rolele. Se tine is se misca pe ele din ce in ce mai bine!

Acum a terminat lectiile (partea de scris) si se joaca, urmind sa citim ceva mai tarziu( nu are de citit, asa ca vom face romana).

Italia mie mi-a placut ffffff mult, asa ca ti-o recomand cu drag. Si Praga la fel!!! Mie personal mi-a placut mai mult decat Parisul!
In nord, Motanik, acum am auzit de Suedia si eu, in special imprejurimile Stockholmului! Cica e de vis! Dar orasul, am inteles ca e fffff scump! Povestea o nemtoaica, cum ca e de vreo 3 ori mai scump ca la noi

Sa inteleg ca maine avem un sarbatorit printre noi?! Pai noi i-i uram de pe acum sa creasca mare si voinic si sa aibe succes in viata de la Kindergarten Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
La multi ani, Robert!
(nu-s sigura ca mine reusesc sa intru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Motanik eu nu cred ca a nins inca in Suedia, as zice ca e mai curand toamna in toata regula Vad ca pe net arata cam 20 de grade in zona Stockholm, asa ca daca va grabiti aveti sansa sa vizitati o tara frumoasa pe o vreme tocmai potrivita. Noi am stat 3 saptamani intr-un concediu prin Suedia si tare ne-am indragostit de tara asta. Am stat o saptamana in Stockholm si alte 2 le-am petrecut prin tot felul de statiuni de pe coasta. Sufletul ne-a ramas la Gullbringa, o mica statiune care uneste munte si mare in acelasi loc. Am avut sansa sa fim gazduiti de o familie de suedezi adevarati si asa le-am cunoscut stilul de viata...muult mai linistit si mai putin preocupat de toate problemele de zi cu zi (cum suntem noi). Cat despre Stockholm, trebuie sa-l vezi, sa-l simti ca sa poti crede ca este adevarat. Eu mi-am imaginat pana sa ajung acolo ca nordicii sunt oameni ceva mai reci, mai seriosi, mai individualisti poate, asta prin opozitie cu stilul nostru uneori poate mult prea expansiv. Ei bine, suedezii au reusit sa schimbe acest "timbru" pe care il pusesem, fara a cunoaste mare lucru despre ei. Acum as spune ca sunt cei mai "romanici" dintre nordici (si am avut ocazia sa cunosc norvegieni, danezi la ei acasa, finlandezi...). Sunt iubareti (slava Domnului ca eu am fost cu sotul ), le place sa petreaca, stiu sa guste o gluma, sa cante, dar si sa-ti fie alaturi daca le ceri sprijinul. Este tara in care mi-ar fi placut sa ma nasc, daca Cel de Sus nu hotara altceva pentru mine. Dupa cum vezi, provocarea ta a dat roade...acum pas de ma mai opreste!
Despre Olanda n-as sti sa spun prea multe, pentru ca am vizitat doar Amsterdam-ul, ca un turst care are doar 3 zile la dispozitie si vrea sa vada cat mai multe. Mi-a fost drag orasul, cu toata reteaua lui de canale si case frumos gandite, cu pistele de biciclete dupa care si noi tanjim pe aici, cu muzeele si magazinele lipsite de inhibitii. In orice caz, planurile de a-l vizita impreuna cu familia cred ca se vor amana pana ce vor mai creste prichindeii.
Si, desi stiu bine cat este de departe, mi-e dor sa ma intorc in Japonia, si tare mult imi doresc sa ajung in Australia si Noua Zeelanda. Asta cand voi avea vreo 2 luni de concediu ca sa ma pot bucura in tihna de minunile locurilor.

Asa, eram sa scap din vedere intrebarea... sa stii ca jurnal in adevaratul sens al cuvantului nu i-am facut, insa un document in care imi notez din cand in cand "perlele" si curiozitatile ei tot am. Altfel sigur as uita multe dintre cele pe care ar vrea sa le afle cand va fi mai mare.

Aseara am fost la Romanian Tenis Open. Desi ai nostri nu ne-au dat motive de bucurie, pentru ca au pierdut si simplu si la dublu, macar ne-am simtit bine in familie. O faza super: la un moment dat Florin a plecat sa cumpere de baut si noi am ramas in tribuna. O doamna care era exact langa Ruxi o intreaba ce mai face, vrand sa intre in vorba. Ea se inroseste si imi zice:
"- Mami, doamna m-a intrebat ce mai fac, dar eu n-o cunosc.
- Pai raspunde-i domnisoarei, zic. La care ea:
- Ti-am zis ca este doamna, nu e domnisoara.
- Dar tu de unde stii?
- Pai este impreuna cu un baiat..." mai puteam eu sa spun ceva?
A, si alta: zice: "uite-l pe tati! unde, intreb eu? pai uite, vezi chelia aia care urca scarile? Ala e tati!"

Andreia, ce bine ca sunt atat de putini copilasi in clasa. Abia se poate invatatoarea ocupa de ei cum trebuie. Cand imi amintesc de noi, care eram cate 30-40 in clasa... Sa stii ca si eu sunt cu gandul la Italia, pentru ca 5 ani de facultate am invatat despre ce s-a tot intamplat pe acolo acum niste mii de ani, asa ca mi-am promis ca fara 3 saptamani de concediu nu am ce cauta in Italia. O veni ea si vremea aia.

Robert la multi ani si din partea noastra! Sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri parintii!

Iar m-am scapat la vorba...ma iertati dar trebuie sa ma opriti cumva, ca vorba lunga mai sunt!

Simona 21+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La multi ani Robert, sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata!
Scuze pt intarziere!


Simo, sarutmana de informatii, mai astept povesti din strainezia cand ai timp si chef.

Sunt pe fuga ca am ceva de munca, o zi frumoasa!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mai, ce poze am vazut eu azi!
Cu o mamica tanara, frumoasa, slaba si cu un pitic care nu mai e pitic, e barbatel in toata regula, sa nu mai zic ca parca am vazut s o fetita pe acolo...deja au aparut petitoarele?

Alex, f faine poze, sa va traiasca puiul! Unde erati in pozele alea cu castelul? Sunt super peisajele!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:


Multzumim Doamnelor de urari. Va dorim si voua tot binele din lume!!!

Andra, da ai vazut in poze pe Nora. Se inteleg astia micii precum catzeii. Nici unu nu vb prea bine, Nora ceva mai mult decat Gaza al nostru dar sunt de nerecunoscut cand se intalnesc.Marti l-am sarbatorit pe Robert, sambata pe Nora.

Pozele de la castelul Neuschwanstein, sunt facute in we 8-10 sept, undeva in sud-ul Germaniei. Asta vroiam sa iti recomand pt o excursie> ALPII. Sper sa ajungem si la Bondensee. Am inteles ca e super. Am fost un grup dar, doar noi am mers la castele, restul, fara copii, au facut trasee.
Mai avem poze de la Wilhelma. asta e o gradina botanica+ zoo+ acvariu undeva langa Stutgart dar inca nu le-am descarcat pe net. Am trimis poze doar la cele din lista mess. Nu mi-am permis sa intoxic pe toata lumea!!!!!
Robert se acomodeaza pe zi ce trece la gradi. Azi l-a dus tati pt ca am incept de vineri scoala zilnic si mi-am dat seama ca am sarit vreo 70 de ore. asa ca am cam mult de recuperat. Dar sper sa mearga. Cam atat despre noi.
Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna seara la fete!

Fetelor, aseara v-am trimis un mesaj si vad ca nu a aparut...Tare cred ca am apasat pe altceva si nu pe send... Pacat, pentru ca acum sunt cam obosita si nici nu mai am verva de aseara ca sa va scriu un mesaj similar! Chiar imi pare rau ca l-am pierdut!

Alex si daca eu nu sunt in lista ta de mess, ce trebuie sa fac ca sa vad si eu pozele? Te rog, daca vrei sa ma treci si pe tine in lista ta cu proxana1 si astept si eu linkul. Bafta la scoala si numai bine!

Sim, m-ai dat gata cu Ruxi! Ce domnisoara isteata ai si ce mult isi iubeste fratiorul! M-ai impresionat tare mult cu tot ceea ce ne-ai povestit! Daca mai ai timp si iti face placere, te mai asteptam si cu alte vorbe de duh de-ale domnisoarei! A, si musai sa ne mai spui pe unde te-ai mai plimbat!

Helbi, succes la scoala Biei! Am uitat sa iti spun ca mi-a placut tare mult de ea in pozicile pe care ni le-ai aratat! Cred ca se jena ca nu mai avea cei doi dintisori din fata, dar ii vor creste destul de repede si iarasi o s-a vedem pe Bia cea vesela! A mai primit ceva de la Zana Maselutza? Pupici si numai bine!

Andra, ma intrebai despre Belgia...Mi-ai usura munca daca mi-ai spune ce te-ar interesa in mod deosebit! Belgia e o tara mica, dar are sarmul ei! Eu m-am obisnuit aici si nu cred ca as schimba-o pe alta tara! Partea proasta este ca ploua, dar am ajuns sa prefer ploaia frigului din tara!
Asa ca astept intrebarile tale si sper sa iti raspund cat mai rapid ca sa te ajut sa iei o decizie!
A, si ma intrebai cand mai ajung in tara...cine stie, nu mi-am facut nici un plan si cum am avut-o si pe mama aici cu mine 2 luni, consider ca mai pot astepta pana la anul! Si cum ne-am cumparat si un apartament intre timp(nimic deosebit sa stiti, de aia nici nu am vrut sa fac atata caz) si cum sunt multe lucrari de facut in el, vom amana totul pe alta data! Oricum, totul a fost super-rapid, ca nu am apucat sa vindem nici macar apart din Rom ca sa avem banii de avans si a trebuit sa imprumutam totul! Asa nebuni ca noi, mai rar!

Ce ati facut in wk? La noi a fost foarte frumos, iar de astazi s-a lasat cu frig si bruma! Dar asta-i Belgia! Tot wk am avut zilele patrimoniului, iar ieri a fost ziua fara masina. Ce a mai fost in Bruxelles...toti isi scosesera toate biciclurile, toate bazaconiile cu roti, si se plimbau in sus si in jos pe bulevarde...Frumos, dar ca orice minune nu a tinut decat o zi!

Eu va urez acum o saptamana frumoasa si ma duc repede la Lost, ca stiti ca sunt nebuna dupa serialul asta! Pupici la fete si mai vorbim!

Roxana

Mergi la inceput