Mamici de ianuarie - februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biadamin spune:

buna aiska te felicit pt. lista ta.
data mea de nastere: 05/04/1980
DPN 11/01/2007.
eu sunt din timisoara dar de 4 ani locuiesc in spania(Almeria).
mersi mult
bia 8+

bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Bia bun venit la noi si sarcina usoara!
Te trec imediat pe listuta!
Ce bine-mi pare ca suntem din ce in ce mai multe!
Cum este monitorizarea sarcinii in Spania?Esti multumita?Eu nu desi finlandezii pretind ca au rezultate foarte bune.
Daconst stai linistita.Nici eu n-am nici un simptom de sarcina in afara de secretia modificata.Sper sa o ducem tot asa!

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Burtici,mult ati mai scris azi!Ce-mi place!In curind o sa deschid iar capitol nou.Am verificat si userul comun n-a fost inca aprobat.Miine cred ca e gata.As incepe capitolul 4 postat de el dar nu se poate deocamdata din cauza moderarii.
Sa aveti o zi/seara plina de bucurii

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Tocmai am primit confirmarea!!!

Asadar burticute:

Avem deschis un cont comun la www.yahoo.com

cu ID: mami_ian_feb2007@yahoo.com

Parola v-o scriu tuturor celor care aveti PM activat.

Userul comun este mamicile,parola tot prin PM o primiti!

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biadamin spune:

aiska sa stii ca nu sunt foarte multumita de monotorizarea sarcinii in spania. in cazul meu: eu am rh negativ iar sotul meu pozitiv deci ar trebui sa fiu supravegheata mai atent, dar ei m-au programat la ginecolog cand voi avea 12 saptamani(prima intalnire cu ginecologul), ceea ce nu mi s-a parut normal. eu am decis sa merg la un medic particular, chiar daca a costat, dar a meritat am vazut bebelei-amn ascultat inimioara si mi-a zis ca deocamdata e totul O.k. oricum la sfarsitul lunii merg in romania o luna si imi fac un alt control

bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HAPPY GIRL spune:

Buna, fetelor! Sper ca ma primiti si pe mine langa voi! Datele mele sunt: DN 27.01.1975, UM 30.03.2006, DPN 01.01.2006.
Tot am vrut sa ma inscriu pe lista voastra, chiar de la inceput, insa istoricul meu m-a facut sa fiu pe alta lume.
Ne chinuim de 6 ani sa facem un copil iar ultimul prognostic a fost:"Cu trompele tale infundate si cu sperma sotului, singura solutie este in vitro." Am facut pauza de tratamente, am luat o fetita in plasament-speram sa reusim sa o infiem-iar peste 1 an am ramas insarcinata dupa o luna de tratament cu branca ursului(eu si sotul meu).Teama majora a fost de a nu fi extrauterina si eram tare stresata. Am scapat de asta, acum sunt in aproape 10 saptamani dar ma doare mijlocul. Am avut dureri de burta si doctora mi-a zis ca nu e bine si mi-a dat tratament cu utrogestan cate 6/zi. Sper ca totul sa fie bine. Inca am greturi, nu suport nici un miros si am si aciditate de nu pot sa mananc fructe. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Dar cu durerile de mijloc?

Happy Girl si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Daconst, eu la prima sarcina nu am putut sa mananc mai nimik pana al 4 luni.Fructe ,legume.
vad ca acum nu imi e raua sa..dar tot spre fructe trag.

Din ce am intrebat chestia cu raul...face parte din folclor ,sau "babisme"....ca multe ,multe altele

Sugestie: Cine deschide capitol nou, primul mesaj sa fie ceva scurt si al doilea sa contina lista...ca sa avem mai mult spatiu cand raspundem, sa vedem cat mai multe postari

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Happy girl...FELICITARI!! M<A bucur pt tine.si eu stiu cum e sa astepti un copil.Ingrid e obtinuta prin FIV,acum am ramas natural...e incredibil

Durerile de mijloc sunt normale.Pt aciditate , poti lua renny linistita.Eu cu renny am trait in primul trimestru la prima sarcian.Daca te supara si burtica un no-spa.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis,scuza-mi ignoranta dar nu inteleg cum putem avea mai mult spatiu.Te referi in lungime sau in latime?Listuta e lunguta oricum am posta-o.Lata nu e insa.Poti sa-mi dai un ex.de aici de pe forum?

HappyGirlfelicitari pentru simburel!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe asa cum ti-l doresti.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Aiska e vb de primul mesaj.Anume cand raspunzi ,cand scrii un mesaj la capitol , apare primul mesaj si pe urma ultimele postari.Primul mesaj fiind lung mananca din ultime postari atata tot.Eu asa raspund la fete...citind in josul paginii.

Si asa sa fie primul mesaj de ex...cu "odiseea noastra a inceput asa...

si al doilea sa cuprinda listuta... in felul asta putem vedea cat mai multe ultime postari cand raspundem.

Mergi la inceput