Mamici de ianuarie - februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Sim cred ca voua v-a fost trimis un semn de SUS prin Ruxi. Noi incercasem citeva luni fara rezultat inainte de a-l avea pe Aleksi.Incepusem sa ma rog in fiecare zi pentru bebe si am ramas gravi in 3 saptamini.Inainte de sarcina asta mi-a fost teama ca poate nu va sosi niciodata al doilea copil.Doamne Doamne ne-a ascultat rugaciunile si iata am ramas din nou.Credinta ajuta intotdeauna.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da ..Dumnzeu hotaraste asta e adevarul
Eu nici intr-o mie de ani..nu ma gandeam ca am sa raman natural dupa FIV.

MERCI >>aiska pt date>

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CITEAM de kg puse in prima sarcina..eu am luat de la 48 de kg..inca.18 kg.Acum la 10 luni mai aveam 3 kg si ajungeam la cele initiale.Da..acum tot o sa i-au.Chiar n-am stres cu kg..ca vad ca am metabolismul bun.

Nici nu am intarcat-o pe Ingrid..ar trebuii nu?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am admirat si eu pozele...aveti niste frumuseti de copii.
Ingrid si Kenzo m-am tot uitat la ei,ca cica poate iasa si al meu asa frumos.

Oana,tin pumnii la dr si sa vii fuguta sa ne scrii cum a fost.

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

salutare la toate si va felicit pt. minunatul statut de gravidutze ma refer celor noi venite de azi. Va doresc sarcini usoare, frumoase si bebei sanatosi
Ce harnicutze a-ti fost azi sa scris nu gluma ,e viata din ce in ce mai multa la acest subiect,frumos ma bucur ca toata lumea e bine si se simte acceptabil mai putin cu raul acela dar trece si asta .
LA MULTZI ANI! SI MULTA SANATATE CELOR CARE AU DEJA ACASA COPII SA VA BUCURATI PE URMA LOR TOATA VIATA

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput

Fetele,am citit ca ati scris ca cu cit ne e rau mai tare,cu atat e bb mai sanatos???
Pai si eu care n-am greturi ce sa cred???
Dr mi-a spus ca-s o fericita ca n-am treaba nici cu greturi,nici cu ameteli si acum ce citesc?
Eu stiam ca e reactia organismului nostru la "corp strain" si la unele se manifesta mai tare,iar la altele nu.
Oricum sper sa fie doar vorbe din popor,care sunt spuse mai mult asa fara o baza stintifica.

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Nushulica, Bits, Aiska aveti mare dreptate! Dumnezeu le stie si le randuieste pe toate. Din cand in cand ni se transmit informatii sub diferite forme, insa cred ca nu suntem mereu pregatiti sa le intelegem. Si uite asa de unele ne miram, pe altele le lasam sa treaca pe langa noi asa cum au venit. De data asta cred ca Bunul Dumnezeu mi-a transmis ca acest copil are binecuvantarea Lui. Asa ca nu pot decat sa ma rog sa fie sanatos. La fel ma rog si pentru puiutii vostri, pentru ca fiecare dintre ei ne-a fost trimis de Sus.

O seara placuta va doresc!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Daconst imi cer scuze pentru postare noua, dar n-am vazut mesajul tau la timp ca sa-ti si raspund. Uite, mama mi-a povestit ca sarcina cu mine a fost cumplita, un soi de sarcina toxica (nu putea manca nimic, ii era rau non-stop), pe cand cea de-a doua (in care protagonist era fratele meu) a fost incredibil de usoara. Nimeni nu a stiut ca este insarcinata: arata foarte bine si se comporta cat se poate de natural. Asa ca fiecare sarcina este diferita, iar gradul in care iti este rau nu cred ca este un barometru al sanatatii copilului, cat mai curand al modului in care organismul nostru se adapteaza la noua postura de graviditate. Asa ca lasa grijile, si bucura-te de minunea care ti se intampla. Vorba doctorului: esti o fericita!

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput

Multumesc pentru mesajul tau,Sim,esti o draguta.

M-am mai linistit ca sunt "normala" desi n-am aceleasi simptome ca voi.
Eu ce am observat la mine e ca tenul meu arata super...ca in rest sunt de groaza.Acum e tare luminos si parca si ridurile se intind

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Aiska - merci ptr noua lista... in sfarsit am vazut si eu unde trebuie sa postez.... asa se intampla cand scriu pe fuga de la job...
Ma bucur sa vad ca sintem atat de multe.....pe zi ce trece...
Oana - bafta la doctor
Sper ca in timp sa va invat pe toate.... o sa stau mai mult pe forum cand ajung acasa; la job este cam greu...
Va pup

Mergi la inceput