Mamici de ianuarie - februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
anis spune:
bits, eu am film.Ieri dl dr mi-a facut film.Cand ma duc al el peste 2 sapt la eco iar, iau si filumul si o sa-l pun.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nushulica spune:
oana bafta la dr stiu ca e prima consultatie ca si la mine
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
anis spune:
Pt listuta..la mine vreau sa fie trecuta si Ingrid.
Ingrid (2august2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Oana..Bafta la dr! sa vii cu vesti bune!
aiska spune:
Oana, Nushulica tinem pumnii!Sa veniti amindoua cu vesti bune!(dar sa nu le ziceti la doctori de Calendarul Chineszesc!) La mai mult de jumatate de gravidute se potriveste atunci cind pun corect data conceptiei,nu a ultimei menstruatii.
Anis,da sa traiti!O trec imediat pe micuta ta minune pe listuta!
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel
bits spune:
Nusulica si Oana hai fugutza la doctor si va asteptam cu vesti bune!DOAMNE AJUTA!
Oana in calendarul chinezesc copilul la nastere are 1 an,la ei numaratoarea incepe din mom conceptiei.asa ca tu ai 29+1=30
octy6+,KENZO(1nov 2004)
sim spune:
Bits iti multumesc pentru cuvintele frumoase! Iti dai seama ca e sufletul meu; ea mi-a dat curaj sa o luam de la capat cu bebe 2. Este un copil foarte inteligent si cuminte si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru minunea pe care ne-a dat-o. Ne rugam sa ii fie si fratiorul sau surioara asemeni. Apropos, mie tabelul chinezesc mi-a prezis fetita. Asa zice si Ruxi, ca va avea o surioara.
Voua n-am apucat sa va povestesc, dar la mamicile aspirante le-am zis deja. Noi incercam de vreo 2 ani si ceva sa ramanem iar insarcinati si nimic... Minunea este ca luna trecuta, Ruxi (ca niciodata pana acum!) mi-a spus ca am bebe in burtica. Eram prin ziua 19-20 sau asa ceva...deci nici pomeneala sa se poata prezice. Ei, ea o tinea una si buna, ca Doamne Doamne i-a spus ca bebe e in burtica la mami si as face bine sa nu-I mai cer, ci sa merg sa-I multumesc. A fost ceva incredibil, din cauza asta am si scris toate aceste lucruri le vremea la care ele s-au intamplat. Nu trebuie sa va mai spun ca draga mami draga a avut dreptate. Inca imi tremura mainile de emotie numai cand imi amintesc.
O zi placuta va doresc!
Simona 6+ si Ruxi
nushulica spune:
simona impresionanta povestea voastra !!! cum a stiut Ruxi de bb mic?? cred ca ingerasul ei i-a zis in vis scumpa de ea
gata plec pa fetelor!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
bits spune:
SIM am citit la vremea respectiva la aspirante si sa stii ca eu cred ca si prietenei mele i-a spus fetitza la fel ca are bebe in burtica.cu siguranta presimt ei ceva.pai Ken al nostru se comporta tare ciudat inca de cand am conceput bebelul(noi nici nu stiam)se trezea noaptea plangand,vroia numai cu mami si-si punea mereu capul pe burtica mea.acu e si mai si se alinta toata zia si vine sa ma pupe de n ori pe zi.mi-e atat de drag de nu-ti poti imagina.si la noi tot el a fost motivul pt care l-am vrut pe bebe2.
am fugit la nani!va pup si va citesc maine dimineata.
octy6+,KENZO(1nov 2004)