Mamici de ianuarie - februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aiska...daca ai timp te poti uita la noi la mamicile de augut2005..lista de acolo e creata de mine..ca sa vezi ce vreau sa zic...

Ma duc sa-i fac baie motatei.

Greturi cat mai usoare va doresc!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Multumesc mult Anis.Tocmai am deschis subiect nou.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

IAR AM DESCHIS CAPITOL NOU.

VA ROG SA NU MAI POSTATI AICI CI LA

Dati clik mai jos pe:

CAPITOLUL 4

Va astept la noul capitol!!

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-dana spune:

-Buna fetelor!
Cred ca m-am inscris gresit prima data!
O sa incerc sa ma inscriu si aici,daca vreti sa ma luati si pe mine in evidenta...
D.N.15.08.1978
U.m.11.04.2006
D.P.N.21.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-dana spune:

Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat,daca cineva a mai avut experiente similare!
Sunt insarcinata in 8-9 saptamani si mi-au aparut niste scurgeri maronii-roscate.Astazi insa este a treia zi de cand le-am descoperit si nu stiu in mod normal cat ar trebui sa dureze.Iau duphaston 4/zi, acid folic si nu fac nici un efort,dar de trei zile am aceasta scurgere(apare doar o data pe zi).Sunt foarte speriata, pentru ca am mai pierdut doua sarcini,ambele in 7 saptamani si asta nu de mult timp.Stiu ca ar trebui sa merg la doctor, dar din experienta iarasi stiu ca nu prea are ce sa-mi faca decat sa-mi recomande acest tratament pe care deja il urmez.Abia miercuri,14 iun, am programare.
Pana atunci, sper sa se opreasca de data asta...
Intrebarea mea era daca are sau a mai avut cineva asa ceva si cate zile a durat totul?Multumesc mult.

Mergi la inceput