Mamici de ianuarie - februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by anis

V-am citit din urma..promit sa va invat pe toate.Un mare pupic

eu sunt f bulversata.La cat m-am chinuit sa am primul copil, obtinut cu FIV, acum sunt inmarmurita .
Ma simt ok.Foarte obosita , fara chef si cu mult somn.Fata de prima sarcina, vad ca acum pot sa mananc ..sper sa ma tina.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

anis sa-ti dea Dzeu sanatate si sa ai o sarcina usoara!!! vezi ce daca ai ramas greu data trecuta acum ai o bucurie insutita!!!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Anis,userul comun nu a fost inca aprobat de moderatori in sensul ca nu am primit e-mail de confirmare.Acolo scria ca dureaza in jur de 48 de ore.Mai astept si cum e gata dau PM.
Chestia cu cele 11 mesaje moderate am observat-o din propria experienta.
Sper din tot sufletul sa fie totul okay cu sarcina mult dorita.Pe listuta sunt fete care stiu ce inseamna sa astepti ani in sir,sa speri si sa urmezi tratamente.
Scriu cu bebe in brate(are 7 luni)si iti trec datele cind se mai calmeaza.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu la prima sarcina, doar cu prune si Danone Bifidus rezolvam constipatia.

Doamne sper sa fie bine sarcina.La prima sarcina am stat mult in pat vreo 5 luni, dupa aia am inceput sa ma mai misc.Plus cerclaj.

Acum daca decurg lucrurile ok..o sa cer singura cerclajul..ca e mai bine.
Ce ma bucur ca sunt atatea mamici la bb2!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Aiska...da si tu cu bebe de 7 luni, eu cu bb de 10 luni.ce ne-am grabit nene! Sa dea Dumnezeu sa avem sarcini usoare cu toate.

Stiu cum e sa astepti sa ai un copil...daca v-as povesti ,vi s-ar scula parul in cap.Anul trecut cu FIv, am facut o superstimulare...ovare cu multi foliculi ,dureri f mari de burta...etc...stat in spital etc
Acum a venit bebe...si suntem f fericiti.
Si un pupic mare pentru toate..mai ales pentru cele care s-au chinuit sa aibe un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Va salut pe toate si va felicit pt. minunatul statut de graviduta. Va doresc sarcini usoare si frumoase.

Acum va scriu pe fuga, dar revin diseara cu detalii.

Iata datele mele:

DN: 22.04.1979
UM: 5.04.2006
DPN: 9.01.2007 (probabil va fi mai devreme pt. ca primul bebelas l-am nascut prin cezariana, asa ca povestea se va repeta)

Va rog frumos sa ma treceti pe listuta voastra.

va pup,

ALINA

Mergi la inceput

nushulica ..merci frumos de urari...vad ca si pe finuta ta o cheama ca pe fii-mea.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Anis si Laura...felicitari!!!

Laura ...prietena mea a fost rau de tot cam a doua luna in intregime...avea un ghem permanent in stomac care nu o lasa sa manance si nici sa doarma...
Ce mi-a zis ea iti transmit caci tocmai am vb cu ea:
Doctorul i-a zis sa suporte cu stoicism caci nu are ce sa faca.
Si a ajuns sa isi taie diferite alimente in cubuletze mici: mere, branza, sunca, kiwi etc... si lua cate un cubuletz la 10 -15 minute chiar daca mai tarziu vomita. Cu apa la fel...sticla cu apa cu pai si lua cate o gura la rastimpuri.
Ce a luat intr-adevar si a avut ceva efect a fost un tratament naturist ptr taierea greturilor special ptr femeile insarcinate care contine ghimbir si salvie (poti intreba la magazine naturiste si eventual plafar). E sub forma de pastilutze si poti lua parca 2-3 pe zi...o sa ti se spuna acolo.
Dar exista o mica posibilitate ca organismul tau sa nu agreeze ghimbirul care are un gust detul de pregnant...testarea se face in felul urmator...daca dupa ce ai luat vreo 2 pastile ai arsuri de stomac foarte puternice atunci mai bine renunti la ele.

Incearca si vezi...te pup si iti tin pumnii.

Eu si Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Acum am vorbit cu sora mea, astazi nu a mai avut scurgeri, deci e bine. Doctora care o sa-i urmareasca ei sarcina e plecata saptamana asta din oras si de aceea are programare la echo peste doua saptamani. Prima echo a facut-o cu un alt doctor , primul care l-a gasit liber ca era tare nerabdatoare sa-si confirme testul. Sunt curioasa tare daca voi avea un nepotel sau o nepotica , imi puteti da si mie un link cu calendarul acela chinezesc sau oricare alta metoda de a afla sexul bebelusului ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Uite LauraFlo linkul pe car il pusese Aiska intr-una din paginile trecute:

Vreti sa va distrati si sa aflati daca aveti fetita sau baietel?

Ia dati clik aici.

Mergi la inceput

Scuze

Laura Flo...linkul e in pagina 4, apartine Aikei si prima propozitie e scrisa in rosu.
Nu stiu de ce nu pot sa-l copiez valabil...ce-i drept nu sunt eu mare cunoscatoare.

Mergi la inceput