Mamici de ianuarie - februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Pt treba cu listuta, eu zic sa deschidem un cont user comun, gen bbdeianfeb2007, ca sa putem completa ,deschide cat mai multe capitol nou.

O sa ma ocup sa fac eu userul comun.
Pupici...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Anis,multumim mult,dar eu am inregistrat ieri un user comun.(care nu a fost aprobat inca-cred ca miine il putem folosi)
te

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

aiska..am zis ultima menstruatie ..adica UM : 16 aprilie.
o sa fac si contul comun.
data nasterii nu mi se pare folositoare pe acest site.Nu e ok cu multe date reale..parerea mea.Oricum aparem la aniversarile zilei.
Sorry , eu nu vreau sa apar cu data reala a nasterii...asa ca indiciu am sub 30 de ani.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

aiska, contul comun merge...dar pana se scrie 12 mesaje , mesajele sunt moderate.atata tot!
vreau si eu parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Aiska, scurgerile sunt maronii si acum nu mai are dureri de burtik. La echo a fost pe 19.05 si atunci i s-a spus ca e totul ok.
In curand o sa aiba si ea net acasa si o sa se inscrie cu siguranta pe listuta, pana atunci o sa va intreb eu in numele ei. Ultima menstra a avut-o pe 7 aprilie .Multumesc mult pentru raspunsuri.
Va pup !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

LauraFlo sa se duca la dr cat mai repede.oricum pana atunci sa stea linistita in pat.Nu i-a nimik?utrogestan de ex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

aiska, data nasterii la mine e 20 iun 1975, ultima menstruatie 13 aprilie, greutate 59 kg.
LauraFLo, dupa ce am ramas insarcinata mie mi-a venit menstra exact atunci cand trebuia, in luna mai, numai ca a fost mai usoara, doar cateva pete si inchisa la culoare, nu rosie. M-am dus la medic si totul e ok. deci e posibil ca sora ta sa aiba menstra in primele luni. am mai auzit si alte cazuri. si eu m-am speriat foarte tare atunci fiindca il dorim mult pe bebe si am fost la doctor. ne-a zis ca nu are ce sa faca in faza asta, dar ca sa stam linistiti sa facem niste determinari beta HCG (hormonale) la 3 zile. in mod normal, daca sarcina e in evolutie, valorile se dubleaza. e singura modalitate sa se ne mai linistim. oricum altceva nu se poate face. si le-am facut la medsana si totul e ok.
daca o doare butica sa ia No SPA. asa mi-a zis si mie doctorul.
Eu daca as fi in locul ei m-as duce la doctor fiindca sunt panicoasa. poate ea e mai linistita si are rabdare.

Mergi la inceput

V-am citit din urma..promit sa va invat pe toate.Un mare pupic

eu sunt f bulversata.La cat m-am chinuit sa am primul copil, obtinut cu FIV, acum sunt inmarmurita .
Ma simt ok.Foarte obosita , fara chef si cu mult somn.Fata de prima sarcina, vad ca acum pot sa mananc ..sper sa ma tina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor vai ce mult scrieti eu nu apuc sa tin pasul cu voi eu sunt la serviciu pana la 5-6 zilnicfara weekenduri si mi-e mai greu sa scriu
felicitari noilor mamici!!!sa va dea Dzeu un bb sanatos si sa aveti o sarcina usoara!!!
eu azi merg la prima ecografie abia astepto sa-l vad
aiska pentru listutza pe mine sa ma treci la dr.Grigore Mihaela maternitatea Cuza Voda iasi
in legatura cu constipatia ca am vazut ca asta discutati sa stiti ca eu sunt constipata de cand ma stiu tot timpul am avut probleme iar acum de cand am aflat de sarcina si mananc mai multe fructe si lactate chiar sunt binenici nu-mi vine sa cred sper sa-mi mearga asa de acum inainte
intru diseara sa va dau mai multe detalii

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ei, dragelor, in materie de constipatie cred ca mai am putin si imi dau doctoratul. Asa ca va pot spune muuulte. Inainte sa va spun de remedii, trebuie sa stiti ca este un lucru tare pacatos, mai ales in sarcina. Asta nu numai pentru disconfortul pe care il produce, dar si pentru multele belele pe care le poate cauza: infectii urinare si multe alte soiuri de infectii care ne pot afecta si pe noi, si puiul mic. Asa ca problema asta trebuie tratata foarte serios.
Am tot incercat cu legume si fructe, cu cafea, cu prune si uscate si crude...cu lapte batut, cu cereale din comert, miere cu apa pe stomacul gol...tot ce am auzit. Nici un rezultat. Apoi am trecut la regim de ceaiuri: crusinul a fost ok, insa cum opream, cum reluam problema si inca mult mai rau.
Singura solutie care in cazul meu a dat rezultat a fost sfanta taratze de grau. De jumatate de an am inceput "regimul asta": dimineatza sau seara (cand am vreme) pun intr-o cana vreo 5 linguri de taratze, cu jumatate lingurita seminte de in si un pic de miere, amestec cu apa si mananc toata chestia asta. Nu este vreo placere sa mananci asa ceva, dar in timp te obisnuiesti. Stiu ca americanii fac niste briose grozave din taratze si le mananca dimineata. Sunt ceva retete pe net daca va bate un gand.

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput