Mamici de ianuarie - februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bun venit noilor burtici si ma bucur sa vad ca suntem tot mai multe!

LauraFlo,ma pregateam sa-ti raspund dar intre timp sora ta e bine.Dupa UM al ei acum ar trebui sa aibe mensturatia daca nu era graviduta si exact asa am patit si eu.Am sunat dr si mi-a spus sa stau linistita in pat si daca se schimba cumva culoarea scurgerilor sa merg la el.M-au tinut 3 zile si apoi s-a oprit.
Se pare ca asa e si la sora ta.
O asteptam in clubul nostru cit mai repede!

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LauraFlo, din ce am vazut la alte fete, cand ai scurgeri iti da tratament de sustinere.Asa ca mai bine se duce la alt dr,decat sa stea dupa unul pe care nu-l gas4ste cand are nevoi.

Multa santate!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LAURA si ANIS felicitari pt sarcini si bine ati venit!

mai Anis ma bucur tare ca ati reusit in mod natural de data asta.multor mamici care au nascut dupa inseminare li s-a schimbat organismul si pe bebe 2 l-au avut in mod normal.sanatate si sa ne auzim cu bine la sfarsitul celor 40 de sapt !

Laura cand ti-am citit mesajul parca ma vedeam pe mine acum 2 ani.a fost groaznic(imi plesnisera vase de sange la ochi de la atata vomat)!plangeam si-l intrebam pe sot cat mai dureaza ca eu simteam ca mor inainte sa-mi vad copilul.si aici se spune la fel:cu cat vomiti mai mult cu atat bebe e mai sanatos.daca esti norocoasa dupa ce incepe bebe sa miste poti scapa de greturi.eu le-am avut pana aproape de 6 luni si atunci am luat-o de la capat cu arsurile pe esofag.

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by anis

nushulica ..merci frumos de urari...vad ca si pe finuta ta o cheama ca pe fii-mea.Pupici

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

da au acelasi nume e un nume foarte frumos a noastra e un pic mai mititica

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

dati clik www.thelaboroflove.com/chart/pred.html" target="_blank">si pe aci

e mai relevant linkul asta caci iti introduci datele de nastere si Um.bafta!

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Daconst...am tras cu ochiul...esti o frumoasa.

Eu si Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Am verificat : o sa aiba o fetita ! URA !!!!!!!!!!
Am intrebat-o acum toate datele ( am sunat-o sa-i dau vestea cea mare ): ultima menstra pe 22 aprilie, DPN 25-27 ian.
Sorry pt datele eronate de mai devreme dar asa tineam eu minte .
Multumesc mult pentru link si inca o data va cer scuze pentru intruziune, dar tare nu-mi m-ai aduc aminte cum a fost la mine sarcina. Noroc ca mi-am facut un jurnal ( am sa i-l dau ei ) ca altfel cine stie spuneam ca la mine a venit barza !
Mi-ati fost de mare folos. Va pupacesc !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bits; si la Romania ce time zone trec?

Mergi la inceput

Oana cred ca m-am uitat 1 data la pozele tale cand erai la aspirante.m-am amuzat copios cand am vazut poza cu testele.ai fost o mireasa frumoasa mey!

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Oana nu stiu sa-ti spun ca nici eu nu am stiut ce sa trec,dar mi-am facut pt toate posibilitatile de acolo si mi-a dat acelasi rezultat.

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput