Clubul moldovencelor de peste Prut (30)
Raspunsuri - Pagina 5
mamanati spune:
Balbina, eu zic ca e fetita desi medicul nu era chiar sigur la ultimul eco. Acum pe 8 am o programare. Abia astept sa-mi vad printesa.
Am fost la Andy's pizza din centru, vis-a-vis de piata de flori. Am bagat in miine la mincare ca o sparta, dar m-am plimbat mult dupa asta, si nu mi-a fost rau.
Balbina spune:
Am mincat odata pizza de la Andy's, mi-a placut mult.
Cit despre copilas, eu pina la eco eram 1000% convinsa ca e fata a trebuit sa-mi arate medicul pe ecran bilutele lui Vlad ca sa ma convinga.
------------------
Numai bine,
Natalia
doroti_5 spune:
Buna Fetelor.
IN PIMUL RIND MULTUMESC FETELOR DE CADOU, IMI PLACE FOARTE MULT SI LUI TATICU IA PLACUT.Am fost si noi in oras eri si azi, iam luat carut si patut fetei, cind ajunge aparatul foto acasa il fotografiez si vil arat.
Se pare ca intradevar micuta mea e topita dupa masina, ii place acolo la nebunie.
Acum suntem singurele si facem divisnic, ca tati e la o cumatrie.
Carte de telefoane nu am pe tot Ialoveniul, am numai pe satul nostru, dar se pare ca daca suni la Ialoveni la informatii til dau dupa nume.
Davina nu miau facut epidurala ci anestezie, nu stiu de care dar era in vina.
Sotul nu a asistat la nastere, dar a asistat nanasa(ma sustinut foarte mult).
Fetelor am citit din urma si am vazut si fotografiile, copii sunt minunati, mai ales Lauras in chiuveta si Amelus soptind vorbe ... cred ca ea stie numai ce soptea. la copilasi.
Burticutele cum se mai simt?
Mamanati dai prostranstva fetei ca de nu o sa te bata(fata am in vedere).
noapte buna.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Elena
alincic spune:
Buna fetelor,frumoaselor.
Va pup pe toate si va doresc o duminica cit mai frumoasa.
sanatate la bebelusi,
"La miliardele de oameni de pe cest pamint ar trebui ca cineva sa inventeze un sistem,astfel incit nici un om sa nu mai fie singur."
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
alinkav spune:
Buna dragelor!!!!!
Ce mai faceti?
Am avut o perioada lenoasa, sa ma iertati ca nu v-am vizitat!
Noi suntem foarte bine, lucram, invatam, si lenevim desigur!
Alex creste, vorbeste, face de toate. Nu continui cu ce face, ca nu ma voi opri, pe scurt abia tin pasul cu el!
Am vazut si eu toate pozele, cu Natalita, o fetita scumpa foc, cu copilasii Alinei, sa-ti traiasca, ai o familie reusita, si voi sunteti super frumosi. Cu Laurasi, le-am vazut de mai multe ori, ca-mi plac foarte mult, cu Amelus, o fetita vorbareata si gingasa, si in primul and luptatoare!
Vom fi si noi nasi, la sfarsitul lunii septembrie. Data precisa inca nu o stiu nici mirii, ca trebuie sa hotarasca asupra muzicii, pe cine vor chema sa le cante. Nunta va avea loc la Leova, mirele e de acolo. Acum am o groaza de intrebari,mai am timp desigur, dar as vrea sa ma pregatesc dinainte, ca sa iasa totul super bine.
Prima intrebare ar fi, se fac cununii religioase sambata, la noi?Ne-am dori sa fie totul intr-o zi.
Cam atat deocamdata!
Pupici!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
Balbina spune:
Alinka, bine ai revenit, bludniko!
Despre cununii simbata, din cite stiu, unele biserici cununa simbata, altele nu, depinde de localitate, roaga mirele sa intrebe la biserica din Leova.
------------------
Numai bine,
Natalia
Davina spune:
Salutare !
Multumesc de sfaturi .O sa-i atrag atentia mamicei daca se mai intimpla faza cu muscatul si bataia.
Lilia foarte frumoase pozele.Mi-a placut aia cu magarul si unde se uite in sus ,nu-mi mai aduc aminte denumirea.
Nati ti-am admirat creatia ,foarte originala si gustoasa presupun.
mamaNati bravo ca te tii de sport.Iti doresc sa stea printeza in burtic pina soseste taticul .
Lucia cum e la gust tarta cu zuchini ?ca am si eu vreo 2 si nu-s ce sa fac cu ei ..Biscuitii arata super ,am sa-i incerc si eu in curind.
doroty ai venit la oras sau numai in we.?felicitari pentru achizitii.
alincic succese cu documentele si sa va dea viza mai repede.
we placut si pupici la toate
Balbina spune:
Alina, merci de aprecieri, tortul a fost pentru cineva, deci la gust nu o sa stiu cum a fost, decit din povestirile clientului eu una sper ca a iesit bun. Blaturile (ca au fost 3) sint cele de la tortul cu prune uscate, iar crema a fost una gen sharlot (adica oua+zahar+lapte pe bain-marie, pe urma, dupa ce s-a racit, se incorporeaza unt). In jumatate din crema am pus cacao, pe asta am pus-o pe mijlocul tortului. Inauntru tortul are felii de capsuni, uite o poza din timpul procesului. Marginile de ciocolata le-am facut dupa intructiunie scrie de Annushka 100 www.russiantaste.com/forums/printthread.php?s=0b9fd861fb1517fa590af26415874ab0&t=516&page=27&pp=20" target="_blank">aici. Capsunile le-am spalat, le-am uscat bine si le-am inmuiat in ciocolata topita, apoi le-am pus pe un platou si le-am dat la rece.
In principiu, nu se face greu, iti trebuie doar rabdare. Eu nu prea sint multumita cum mi-au iesit marginile, imi cam tremurau miinile, poate data viitoare o sa iasa mai aproape de perfectiune.
------------------
Numai bine,
Natalia
Lucia_B spune:
BUNA
Ma bucur sa aud ca sunteti bine, la fel suntem si noi.
Am vazut si eu pozele cu Amelusa si Samuel, sunt foarte draguti de-ti vine sa-i papi. Sa va fie sanatosi.
Alina - budinca e gustoasa, insa sa descriu gustul nu pot, nu stiu cum, nu gasesc cuvinte. Incearc-o, n-o sa regreti.
Natalia - mi se lasa apa in gura cind vad maestriile tale, ti-am mai spus-o - te admir, neapart am sa incerc si eu sa fac asa tort.
Sa nu va suparati ca nu intru mai des si nu raspund la fiecare in parte, insa de ceva vreme avem probleme cu netu, si abea de reusesc sa citesc, alte ori nici atit.
In fine, sanatate si numai bine. Burticulor - aveti mare grija de voi.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
mamanati spune:
Buna moldovencelor,
Da slaba miscare pe aici. Dimineata am fost la piscina. A fost bine dar imi este tot mai greu cu exercitiile, am observat de azi ca obosesc mai repede. SAu poate e din cauza ca n-am fost saptamina trecuta.
Lucia, chiar ma intrebam pe unde erai, dar ma bucur ca sunteti bine.
Alinkav, in sfirsit ai aparut si tu. Felicitari pentru decizia de a fi nasi. SA fie intr-un ceas bun.
Nata, cit despre bebe si eu de la bun inceput eram convinsa ca e fata, de fapt si cu Melissa eram convinsa ca e fetita. As vrea sa nu dau gres si de data asta, dar pina la urma, un bebe sanatos imi doresc. Asta e tot ce conteaza.
Nati si minunea din burtic 30+