Clubul moldovencelor de peste Prut (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna seara!
Noi nu neam mutat la Chisinau, am fost doar pentru we.
Alinkav o singura biserica in Moldova cununa simbata, este cea deladeal de liceul G.Asachi, si deaceea ca apartine Mitropoliei Basarabiei.
Noi de ex. am facut nunta simbata, inscrierea la nunta si cununia a doua zi.E obositor dar scapi cu toate o data si nu tre sa te imbraci de mai multe ori si nici sati faci priciosca, ca eu cind am o toana de fer in cap incep ami esi din titini.Si tot simbata am fost si neam fotografiat in oras.
Noi azi am fost pe malul iazului la un frigarui(eu desigur nimic mincat, nimic baut decit apa de fintina), da fata o incercat "masina" noua si ii place.
Cam atit.Noapte buna, mai intru miine ziua ca sunt obosita.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Buna fetelor.
Parca acum spuneam we placut,si acum va spun un inceput de saptamina cit mai usor si fara griji mari ...

Alinkav,salut.Am vazut si baietelul cel blond ca si mamica , Sa va traiasca.

CE mai fac florile si ciresile Corneliei? dar bebelusii?

FETELOR spuneti va rog,toate cremele p/u depilare au asa un miros toxic,de parca e vopsea de par?
Eu am cumparat una ruseasca Depilator-Scrab,contra parului crescut in piele.Dar mare treaba nu a prea facut,caci tot a mai ramas par pe picioare.
Am inteles(de la voi)ca depilatoarele BRAUN sau altele,ajuta mai bine,da?
Acum nu imi pot cumpara unul caci pe vreo citeva luni nu are rost sa cheltui ,dar cum ajug in state imi iau neaparat.(atitea deja vreau sa-mi cumpar,ca imi voi pune pofta-n cui )

Va pe toate si pe toti bebelusii, pa, pa.

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut

La noi e binesor. Suntem cam miriiti caci lui Lucian ii iesa 2 masele si un dinte. Vreau sa incep sa-l intarc si as vrea sfaturi cum ati facut-o sa nu fie dureros pentru nici unul.
Intilnirea a fost super insa imi pare rau ca nu au venit mai multe persoane. Pozele le-am pus ca de obicei pe site-ul nostru.
Doroti ma bucur ca ti-a placut cadoul.
Alinkav felicitari pentru nanasie.
Lucia drum bun si fara primejdii.
Davina nu am luat carutul linga mine ca nu am avut unde sa-l pun plus ca imediat ce am intrat in avion mi l-au luat. Pe cit timp veniti? Cind apareti in Chisinau?
Lilia am vazut pozele, Ameliei ii place afara si mai ales la natura. Multa sanatate.
Alioncic pozele sunt super. Noi la fel pe 1 iunie am fost la Aventura, pacat ca nu ne-am vazut.
Rodica mai da semn de viata. Cind plecati?
Oxi cum a fost la nunta?
Mamanati ia seama sa n-o stringi prea tare pe bebelina ...Sanatate si multa grija
Cornelia ce mai face burtica? Dar sotul?

Pupici si o saptamina buna cu multe reusite

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna fetelor!
Numai ce am aparut si eu sa scriu mai multe, a si inceput agitatia la mine. Saptamina trecuta a fost operata soacra mea, acum e bine, slava Domnului. Am dat analiza la urina la Paula si ne-a spus tipa de la laborator ca-s foarte rele analizele, are singe in urina si sa mergem urgent la nefrolog... care primeste de la, pina la. Faza asta sigur n-am auzit-o, m-am intristat, am plins toata ziua. Si doua zi am mers la pediatru, care m-a linistit si a zis ca e foarte foarte putin si e de la iritatia pe care o are. Se pare ca medicul lor nefrolog cam se plictisea si avea nevoie de pacienti, dar nici chiar asa...
Mai string din lucruri si tot ma intreb cum am putut aduna atitea... Mai mergem la medici si mai rezolvam chestii... Imi fac emotii cum vom cara tot de ce avem nevoie si tot asa...
Imi pare rau ca iarasi nu am ajuns la intilneala, deja cind vine Lucia, nu am voie sa lipsesc
Am vazut poze cu copilasi frumosi si cu bucate apetisante.
Vom pleca la sfirsitul lunii iunie.
Mai vb!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Nu a fost prea mare activitate in we. Se pare ca lenea ne conduce pe toate.

Nati, eu iti doresc sa fie bebe sanatos, indiferent daca e baiat sau fata.

Lucia, ma bucur ca lipsa ta e motivata doar de problemele cu netul si nu de altceva. Sper sa le remediati si sa treci pe aici cat de des posibil. Ti-am admirat ultimele creatii. Tu cu Natalia, ma fascinati cu talentul vostru in bucatarie.

Rodica, tinem pumnii pentru Paula, sa fie totul bine. Of, numai probleme de sanatate sa nu ai in ziua de azi.

Ce frumos ca v-ati intalnit din nou. Am vazut pozele. Sunteti tare scumpe. Toate trei sunteti asa finute.

Alina(alincic) nu pot sa iti spun nimic despre creme pentru ca eu nu folosesc creme.

Alina( alinkav) sa va fie intr-un ceas bun ca nasi. Imi pare bine ca ai mai trecut pe aici. Cred ca Oxi o sa te ajute cel mai mult daca a fost nasa de curand.
Eu nu stiu daca biserica Sf Teodora de la Sihla( adica cea de langa Asachi in Chisinau) e unica care face sambata cununii. Noi acolo am facut tocmai din acest motiv, ca vroiam sa facem cununia sambata si asa ne-a sugerat cineva( dupa ce intrebasem la catedrala si inca la o biserica si au spus ca nu fac sambata). Si nu am mai intrebat daca mai e vreo una.
Cel mai bine de intrebat direct la biserica. Fiecare preot cu modul lui de a oficia ceremoniile.

Diana, nu ti-ar place mai mult sa stati in Chisinau decat in sat? de fapt de ce stati in sat acuma? e mai usor?
Sanatate multa si pupici la printesa. Ce frumos ca ati fost la frigarui.

Noi ieri ne-am intalnit cu familia Negara. Poze nu am facut, dar pot sa spun ca a fost o placere deosebita sa ii intalnim din nou. Vladut s-a facut un flacau adevarat, e tare simpatic. Ca de obicei s-au certat pe jucarii cu Amelia. Au fost si clipe in care s-au jucat amandoi cuminti. Seara a trecut pe neobservate. Abia astept sa ne mai vedem.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, ce rau imi pare de stresul prin care ai trecut cu Paula, bine ca s-a rezolvat, vai, ce oameni, sa bage parintii in boale in asemenea hal.

Confirm si eu ca ne-am simtit minunat in compania familiei Toma, copiii s-au jucat frumos, la paruiala n-au ajuns (inca)

Alincic, epilatoarele gen Braun smulg firul de par, chiar si unul mai scurt, de aceea pielea neteda dureaza mai mult decit daca s-ar folosi lama sau crema depilatoare. Eu iti recomand asa aparat.

Am cumparat capsuni, ma apuc sa fac dulceata sau gem, ce mi-o iesi.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Am vazut si pozele de la intilneala, ce fete frumoase avem in club!
Cornelia, culoarea roz te prinde de minune!
Nati, ai o burtica f. frumoasa!
Karina, arati super, asa de subtirica!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Neata la toate!

Vad ca suntem in topul paginii azi .
Eu am fost ocupata/stresata/... si am zis ca intru pe forum mai pe indelete cand le asez pe toate la locul lor.
Pentru ca mi-am schimbat numele (dupa sot) - am schimbat: buletin, pasaport, permis de munca, de sedere...iar fetele din Ro stiu ce inseamna asta. Acum pin` la anul stau relaxata.

Intre timp incerc si eu sa progresez cu pregatirile pentru nunta. Orientativ ne-am interesat de toate, unele au si fost deja arvonite/cumparate/rezervate, dar au mai ramas si pentru mai tarziu.

Si noi tot vom face cununia la biserica Sf. Teodora de la Sihla . Poate revine Oxy cu mai multe detalii si Alinkav, ca sa ne mai sfatuim ! Iar celelalte fete sa nu ezite sa ne consulte!

Si nu in ultimul rand...am vazut si eu pozele. Gasca mica, dar buna! Bine ca reusiti sa va mobilizati si sa va mai intilniti cit mai sunteti aproape!

O saptamana buna la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Alina, merci de aprecieri, tortul a fost pentru cineva, deci la gust nu o sa stiu cum a fost, decit din povestirile clientului eu una sper ca a iesit bun. Blaturile (ca au fost 3) sint cele de la tortul cu prune uscate, iar crema a fost una gen sharlot (adica oua+zahar+lapte pe bain-marie, pe urma, dupa ce s-a racit, se incorporeaza unt). In jumatate din crema am pus cacao, pe asta am pus-o pe mijlocul tortului. Inauntru tortul are felii de capsuni, uite o poza din timpul procesului. Marginile de ciocolata le-am facut dupa intructiunie scrie de Annushka 100 www.russiantaste.com/forums/printthread.php?s=0b9fd861fb1517fa590af26415874ab0&t=516&page=27&pp=20" target="_blank">aici. Capsunile le-am spalat, le-am uscat bine si le-am inmuiat in ciocolata topita, apoi le-am pus pe un platou si le-am dat la rece.
In principiu, nu se face greu, iti trebuie doar rabdare. Eu nu prea sint multumita cum mi-au iesit marginile, imi cam tremurau miinile, poate data viitoare o sa iasa mai aproape de perfectiune.

------------------
Numai bine,

Natalia

Natalia - te rog sa-mi spui cam cat costa un tort "la comanda"? Unul incercat de mai multe ori ... un pret estimativ. Ma intreb daca celelalte la comanda au fost doar pentru prietenii de familie sau si pentru "clienti". Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

'neata
Io n-am fost lenoasa, sotul a avut mari probleme cu dintii si nu putea nici sa doarma nici sa faca altceva, asa ca i-am tinut companie si mai trebuia sa am grija sa bea antibioticele si sa nu uite de alte proceduri . Bine ca noaptea trecuta citusi de cit a mai putut atipi... Ieri am fost la incleiat tapete unde va locui bunica, mamica a chemat toata armata ei de fini - asa ca lucru mergea struna, eu eram pe post de "bagator de seama" si taietor de hirtie
Cit priveste vineri, intilneala a fost super, mi-ar fi placut sa stau mai mult, insa aveam un bolnavior acasa... Sper sa facem o traditie - sa ne intilnim la feice 2 sapt.
Rodica, imi pare rau sa aud ca analizele Paulei au iesit prost, insa adeseori cum ziceai si tu medicii care n-au pacienti, incearca intr-adins sa creaza rezultate proaste. Si adesea asta se intimpla mai des la copii - caci stiu ca parintii sint in stare de orice ca sa fie copilul bine...
Diana, imi pare si mie nespus de bine ca v-a placut cadoul, acum sper sa-l "mizgiliti" cu placere . Sa pui neaparat poze cu "masina" si "dormitorul" printesei si sa ne spui parerea ref la ele - ca eu nu ma pricep inca deloc cum de ales asa obiecte "importante"
Corina, multumesc mult de intrebare ref la sot. Noi facem binishor, starile de toxicoza insa nu vor sa dispara inca complet - insa mergem spre bine Mai pune niste poze cu Lucian...
Nati, iti tin si eu pumnii sa fie si tati cind va veni bebelina! Si esti f bravo cu sportul! Sper sa ai deja cit mai putin de lucru la serv..
Lilia, f draguta Amelia, ca de obicei f dulce si zimbitoare... Ce bine ca va intilniti cu familiile!
Alincic, Corina, Lilia, bravo p/u ca v-ati gindit sa duceti copiii undeva de Ziua Lor. Eu tot am amintiri frumoase legate de 1 iunie - parintii ne scoteau si ei in oras la leagane sau macar in pac la o inghetata! Iar anul trecut era fetita nasilor aici si am mers cu ea La Aventura - ce i-a mai placut... Deja intrase in azart si nu mai vroia acasa
Alincic, nu te pot sfatui cu nici o crema, ca nu mi-a placut nici una, de la unele in general aveam alergii... Eu iti recomand Braun! Fa-ti lista de aici cu ce trebuie sa cumparati acolo, ca sa nu uiti cumva ceva Iar Sami e flacau in toata legea, are si domnisoara
Nati, da, vrem sa vedem poze de la serbare! Ce idei super ai avut la tortul cu capsuni! Care e reteta la fursecurile trufe? ca arata f apetisante!
Lucia, iti dam crezare ca esti deja pe bagaje! Las ca te prindem noi aici si te tragem de limba despre toate!
Alinka, intr-un ceas bun! Si eu stiu ca bisericile de la Mitropolia Basarabiei cununa simbata. Celelalte imi pare ca nu... Intra mai des si scrie-ne!
sper ca n-am scapat pe nimeni
P.S. am facut ieri seara frigarui din carne, ceapa cruda si dovlecei. Cel mai tare mi-au placut cum au iesit ceapa si dovleceii... mneam-mneam

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput