Clubul moldovencelor de peste Prut (30)
Raspunsuri - Pagina 4
Davina spune:
Multumesc doroty pentru povestire .Sa inteleg ca ti-au facut epidurala sau alt fel de anestezie ?Ce bine ca s-a terminat totul cu bine si sinteti ambele sanatoase.A asistat si sotul la nastere sau i-a fost frica ?
Aliona din Canada nu mai treci pe aici ?ce mai face Amedeo ?
Balbina spune:
Alina, eu stiu ca faza cu muscatul o au cam toti copiii. E destul de neplacut, si Vlad are perioade cind musca, bine ca numai pe noi, nu si pe alti copii Problema o pot rezolva doar parintii copilului respectiv, eu zic sa-i atragi atentia mamei mai des, daca se mai intilnesc fetele si e muscata din nou Deanna, care apropo, e bravo ca nu e violenta si nu da inapoi. O poti invata sa riposteze si prin alte metode, mai diplomate, dar asta bineinteles dupa ce mai creste.
------------------
Numai bine,
Natalia
citza spune:
buna moldovencelor!!!! am o mare rugaminte la voi, ajutati-ma va rog frumos cu un nr. de telefon.CRETU VALERIU-sat Milestii Mici, raionul Ialoveni.
acesta este proprietarul nr. de telefon. poate are cineva o carte de telefoane si ma ajutati.
multumesc mult de tot.
cecilia
alincic spune:
Buna fetelor-Moldovencelor.Am aparut si eu la orizont.
Cum a decurs intilnirea?Ati fost la Andi'S?
Tare am mai inghetat azi dimineata,ce frig si ploaie
Nu stiu cit va mai dura alergatura asta cu documentele,.....
De ziua copiilor am fost cu Sami si fratele meu mai mic la distractii.Daca reusesc,pun si poze.Am fost impreuna cu o prietena si fiica sa Corina.Copiii s-au distrat de minune,dar si noi cu ei.
Imi pare rau ca nu am putut s-o iau si pe Evelina,caci la un drum mai lung cu masina i se face rau si vomita.Ea sarmanica imi spune:mami,numai nu cu masina.
Poate stie cineva vre-un leac? Sau e eriditar?caci eu cind eram mica,tot vomitam la drum,pina si acum, daca e naduh in rutiera,mi se face rau.
Va spun la toti un we cit mai placut si soare afara.
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
alincic spune:
poze fresh de la ziua copilului aici.
Astazi am cumparat cite ceva pentru ziua lui Sami.
Diana,felicitari!!! ai o fetita foarte frumusica.
Spune,sotul a asistat la nasterea printesei?
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
Balbina spune:
Alincic, ce poze frumoase, se vede ca v-ati distrat pe cinste.
Cecilia, e nevoie de o carte de telefoane din raionul Ialoveni si nu oricine o are, doar cei care locuiesc in raionul Ialoveni. Chiar, Diana, nu aveti cumva o carte de telefoane a raionului?
------------------
Numai bine,
Natalia
LiliaToma spune:
Alina(alincic), am vazut pozele superbe cu copilasii. SI mi s-a facut dor de Chisinau. Mereu imi aduc aminte de perioada studentiei cu nostalgie. Mi se pare cea mai frumoasa si cea mai fara de griji.
Cecilia, parintii mei au acasa carte cu numerele de telefoane pe Ialoveni. Problema e, din cate tin eu minte, ca are numai prima litera a prenumelui. Si daca in sat sunt multi Cretu e cam greu sa il gasesti pe cel de care ai nevoie. Poate numai sa iai unul dintre numere si sa suni sa intrebi daca nu stiu cumva persoana pe care o cauti tu.
Si noi am fost in parcul Tineretului pe 1 iunie. Era muuuulta lume. Ameliei insa ii place cand e multa lume si bodoganeste de zor mereu.aici sunt cateva poze.
Alina( Davina) m-am tot gandit la intrebarea ta si chiar nu stiu care e solutia optima. Ce pot sa iti spun ca noi am avut ceva, putin asemanator. Cand o luam in brate, Amelia ma pisca de gat. Destul de tare. Si cu "nu e voie", "ma doare" sau dat peste manuta nu am facut nimic. Asa ca la un moment dat am inceput sa o pisc inapoi cand ma pisca si ea. Nici prea tare sa o invenetesc, dar destul ca sa simta ca nu e placut. In acel moment nu ii ziceam nimic, nu o certam, nu ii replicam, ca vezi doare. Pursisimplu o piscam in momentul in care ea tine strans de gatul meu.
Si se pare ca a functionat, ca acuma nu mai pisca deloc.
Probabil, ar fi o idee ca mamica fetitei sa ii faca ceva similar fetitei ei cand musca pe cineva. Asa va fi sti si ea ca doare si e neplacut si ca primeste exact ceea ce face altuia.
Daca Deanna o sa se invete sa dea inapoi, pe urma mai greu va intelege, pe cine sa muste si pe cine nu. Asa cred eu...
Natali, asa si nu am vazut ceva poze de la cresa. sa vedem si noi nebunia de acolo
Diana, ma bucur ca ai trecut pe la noi. Pupam printesa mica inca o data. sa stii ca si socrul meu la inceputul sarcinii a zis ca el vrea baiat ca baietii fac mai putine probleme cica. Eu i-am zis ca daca e sa iti faca probleme, poate face si baiatul si fata niste probleme de nu mai stii de tine. Din momentul ala, mi-am dorit tare mult sa am fata. Soacra mea de la inceput a zis ca ei i-ar place sa fie fetita ca ea are doia baieti si si-a dorit mereu fetita.
Acuma insa, bunicul este topit dupa nepotica si nu cred ca ar schimba-o nici pe o suta de baieti
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
mamanati spune:
Buna moldovence,
Am aparut si eu. Saptamina trecuta am fost tare ocupata la munca.
Ieri ne-am intilnit cu Cornelia si KArina. A fost foarte dragut. Celelalte fete din Chisinau, de ce n-ati venit?! Hai ca lui Doroti ii dam crezare. Azi am vazut-o si am vorbit un pic cu ea. Am vazut-o si pe Natalita, e o scumpica foc.
La noi totul e binisor. Miine mergem la sport ca deobicei. Zilele astea invadez piata cam des ca nu pot fara capsuni, dar in special fara cirese. Le ador, pur si simplu.
Acum imi vine tot mai greu sa stau la calculator. Imi pare ca bebecutei nu-i prea place cind sta mami ii stringe casuta.
Va pupacesc,
Nati si minunea din burtic 30 fix.
mamanati spune:
Davina, initial DPN-ul meu a fost pe 9 august, dar dupa ultima eco mi l-au schimbat in 15 august. Acuma cind o vrea scumpica sa-si aleaga ziua cea mare. Doar o rog sa nu o faca nu inainte de a veni tati.
Balbina spune:
Nati, deja ai aflat precis ca e fetita? Foarte bine faci ca stai putin la calcutor, plimba-te si papa fructe. Ce bine ca te-ai intilnit cu fetele, unde ati fost acum, la acelasi local sau la altul?
------------------
Numai bine,
Natalia