Clubul moldovencelor de peste Prut (30)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Ups,nu se deschid nici la mine fara parola
Cred ca tre sa fac niste cursuri de calculator

Asta noapte cam a fost "alba noaptea",Lori s-a foit pina la 4dimineata.SE tot ridica in picioare,la marginea patucului si cauta vorba.
Are vreo 3 zile de cind a inceput sa se ridice in picioruse la orice margine posibila... si cred ca axersa si noaptea asta
Sa aveti o zi cit mai vesela

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Bine v-am gasit fetelor,eu la servici,putina treaba pe aici.
In sfarsit v-am vazut si eu pozele,v-am admirat pe fiecare in parte,pozele sunt reusite,dar ce sa mai zic de voi,se poate citi din priviri ca ati avut o intalnire frumoasa si o seara reusita,erati toate f.zambarete,ceea ce-i bine.Pe Lilia,Nati si pe Alina le-am vazut si in alte poze mai de la inceput,si le-am recunoscut,dar pe Elena am vazut-o acum prima oara,vreau sa spun ca aratati toate bine.
Lilia scuze ca nu ti-am raspuns la un mesaj de al tau ce mi l-ai trimis pe e-mail inainte de a ne duce noi acasa inainte de nunta,dar abia azi mi-am verificat si eu mail-ul meu,eu de obicei nu folosec e-mail,decat f.f.f. rar,mai mult vorbesc cu prietenii,familia prin messenger,insa noroc de pozele astea,ca cine stie cand mi-l mai verificam,acum o sa fiu mai atenta si-l voi citi mai des.Si cand o sa mai plecam prin Moldova poti sa te bazezi pe mine,am sa te ajut cu mare placere daca o sa mai ai nevoie,sorry inca o data.
Astazi la ora 16 are copilul meu serbare,de sfarsit de an,si cica intra in vacanta,tre sa fiu si eu acolo ,dar am inteles ca daca scrii o cerere poti sa il mai tii copilul inca o luna la gradi,pe vara,ca chiar nu am cu cine sa il las acasa,si dupa aia pe la mijloc lui iulie il ducem la bunici,ca intra si ei in concediu atunci.
Va pup si o zi buna la toate

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, uite pozele de la petrecerea lui Sami. Sa-ti zic un secret, ca sa poata si ceilalti vedea pozele, trebuie mai intii sa te deloghezi din contul tau, apoi sa deschizi albumul ca un guest (adica nu fiind logata cu numele tau) si abia dupa aceea copiezi si dai link-ul.
Merci de idei, mi le-am notat.

Tania, merci de complimente, cind te alaturi si tu la o urmatoare intilnire? noi asa speram sa fi reusit sa citesti vineri mesajul si sa ajungi la intilnire.. ei lasa, ramine pe data viitoare. Ce ID ai in messenger, ca eu am bagat in lista ID-ul gasit in profilul tau, dar vad ca nu apari online.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara!
Noi suntem bine, ne enervam pe vremea, nu ne lasa nicicum sa ne bucuram de soare!
Alina super poze cu Sami!!!Mi-au placut toate aranjamentele facute!Copii sunt tare fericiti!!!Felicitari inca o data!

Tanea, sper ca data viitoare sa vii si tu la intalnire, iti garantez ca va fi super fain!Ne-am distrat tare bine, a fost cam scurta intalneala, dar am ramas foarte incantata!

Ce faceti fetelor, Cornelia, Nati,Alina, Vio? Cum va mai simtiti?

Diana, treci si pe aici, sa ne spui ce face Natalita?

Pupici!Si pe curand!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare!
Ce mai faceti ? Noi sintem binisor .Aici e cald asa ca toata ziua stam in casa la umbra ,numai seara dupa 6 iesim la plimbare ...
Ieri iar m-am jucat cu parul si m-am vopsit auriu-rosietic(golden-cupper),inca nu m-am gindit ce culoare imi fac luna viitoare hihi.Tot la salon de unde am cumparat vopseaua mi-am luat si un set de facut spincenele(eu nici nu stiam ca exista asa ceva).Sunt 3 exeple din plastic si dupa ele iti faci sprinceana perfecta cica,si mai are o pudra de sprincene cu periuta .Le incerc azi.
Nati nici eu n-am razatoare speciala dar o sa fac cu una simpla .Aici la orice zi de nastere li se da copiilor invitati cite o punguta cu mici jucarii si dulciuri .
Alincic mi-a placut aranjamentele din fructe .Pizza cred ca e preferata copiilor si te scoate cel mai repede din incurcatura cind n-ai timp de gatit .Am ris cind Sami a zic ca vrea si de nastere in fiecare zi ..
doroty ce mai face bebelina ?
burticutelor cum va descurcati cu caldura ? sau nu e cald ?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, aici e frig, cel putin la Bucuresti. Azi dupa amiaza a plouat, iar seara am iesit in geaca. Nu-mi aduc aminte ca pe vremea asta in anii trecuti sa fi purtat vreodata geaca, iar in picioare altceva in afara de sandale.
Ce interesant suna descrierea setului de care spui, sa ne zici cum a decurs operatia "pensat". Felicitari pentru noua culoare a parului!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Nati noi anul trecut in vremea asta ne-am intors din Ro. si tot cu geaca umblam dupa noi .De aia anul asta ne ducem in august sa nu mai nimerim la frigul din iunie hihi ,sper sa fie cald si sa n-am nevoie sa-mi aduc haine groase :-).
Mi-am facut o sprinceana pina cind is multumita ,ma duc sa-mi termin procedura :-)
Crinia mama unde ai disparut ? pe la petreceri huh ? vreau sa te intreb daca ti-a ajutat cu ceva Avene ?ca ma gindesc sa-mi cumpar de pe net ,ca aici nu stiu unde sa vind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna la toate fetele

Eu tot ma tin de petreceri si de ospete. Chiar azi toata ziua am fost la cumatri de-ai nostri unde Lucian s-a jucat foarte bine cu fetita cumatrilor (ea fiind mai mica ca Lucian numai cu o luna). S-au inteles de minune, chiar si de-a ascunsa s-au jucat, repetau unul dupa celalalt, mai scurt am ramas foarte multumita. Simbata aceasta plec iarasi la o nunta, rude din partea sotului...hihi...petrecere nu shaga...
Davina eu am ramas foarte multumita de Avene. In special masca care e o crema puternic hidratanta. O folosesc de 2 ori pe saptamina pe noapte si m-a ajutat cu iritatiile. I-am dat tatalui meu care are o piele foarte uscata si la fel i-a ajutat foarte bine.
Am facut deacuma 4 procedure de ozonoterapie, sunt cam dureroase, dar parca vad si o ameliorare a pielei. Rezultatul vom vedea la sfirsit.
Referitor la freza, nu stiu daca imi place...toti imi spun ca sunt diferita. Socrii mei nu m-au cunoscut pe poza, nici prietenii mei, dar la nunta initial nici colegii, nici mireasa (care e la fel colega). Eu nu am vrut ca parul sa para rar, insa acest efect cu parere de rau s-a primit (daca e indreptat). Voi pune o poza pe site-ul nostru comun ca sa-mi spuneti ce parere aveti. Eu insa fiind deprinsa cu par pufos, cam mi-i greu sa ma adaptez. Sotului si tuturor care ma vad le place.
Doroti felicitari pentru prima luna a Nataliei. Multa sanatate!!!
Fetele de la Bucuresti am vazut pozele, toate aratati foarte bine si vad ca ati petrecut super bine. E un inceput foarte bun...
Alincic unde iti repari dintii si cit costa?

Va pup pe toate si va doresc toate cele bune

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

salutare
Cam slabuta activitatea pe aici. Am hotarat cumva ca semnam condica numai o data pe saptamana?

Corina, te invidiez( in sens pozitiv) pentru vacanta ta. Mi-as dori si eu sa imi petrec timpul la parintii mei distrandu-ma asa.
M-am uitat la pozele cu noua tunsoare. Mie imi place cum iti sta, dar intr-adevar parul tau arata mult mai rar ca in alte poze pe care le-am vazut cu tine. Pentru ca si eu am parul mai rar si nu stiu cum sa il fac sa arate mai voluminos, cred ca as face criza daca i-ar mai da si prin tunsoare aspectul de par rar.

Alincic, am vazut si eu pozele cu copii frumosi si cu Samuel cu fata fericita. Fructele sunt aranjate foarte frumos! Te-ai inspirat de undeva, sau asa ti-au venit ideile?

Alina, cum ti-au iesit sprancenele? Interesante unelte ai tu acolo.

Cornelia cum te mai simti? Ti-a mai trecut gatul?

Tania( Oxy) mi-am dat seama ca nu ai citit mailul. Ma gandeam eu ca imi spuneai macar ca nu poti daca il citeai

Natalia, ia zi cresc emotiile ca esti tot mai aproape de ziua de nastere a lui Vladut? Inca nu visezi noaptea meniuri?

Alina( alinkav) ai grija ca presedintele nu-i. Asa ca tr sa ii tii locul constiincios si sa faci apelul in fiecare zi, gasind o metoda cat mai eficienta de a pedepsi absentele

Nati, unde te-ai pierdut?

Intrebarea este valabila si pentru:
Olga(Helga)- ai mai rezolvat problema cu alergia?,
Rodica-te mai vezi de printre bagaje?
Violeta-ai mai aflat raspunsul de la interviu?
alionushca;Olga( olicica)- hehe, nu ati mai dat pe aici de un car de ani, ce noutati mai aveti? (Olga( olicica)cum ati sarbatorit ziua Adelinei?)
Elena( Trin)-poate tie nu ti-a placut intalnirea cu noi, si nu vrei sa dai pe aici, ca nu ai curaj sa ne spui dar noi( cel putin eu) acceptam si critici)

Am reusit sa vorbim putin cu Diana pe messenger. Nu reuseste sa intre aici, dar a spus ca fetita a luat bine in greutate pentru prima luna. Este cumintica si mananca bine. Pupici

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Lilia da tu nu zici nimic ce mai face Amelia ?ce mai zice nou ?sprincenele au esit ok ,in sfirsit parca-s identice.
mey va plingeti ca aveti parul rar si eu il am f. des si ma irita ,parca am cap de leu ...eu nu mai stiu cum sa le explic astora sa ma frezeze sa arat ca am mai putin par.
Cum vad pozele din albumul moldovence ? ca parola nu mai merge...
Crinia e si normal daca-l faci cu placa ceramica sa arate mai rar ,ia pune-l pe bigudiuri .O sa ma uit la poze si o sa-ti zic parerea mea la coafura noua.
Vio ce mai face Electra ?
Azi am facut cunostinta cu 2 frantuzoaice care au fetite de virsta Deannei si stau la doua case de mine .Mi-a zis ca puiu e foarte inalta ,stie cineva cam citi cm. au copii la 2 ani ?

Mergi la inceput