Clubul moldovencelor de peste Prut (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, pe mine la dureri in git ma ajuta mereu niste pastilute cu propolis, Proposept, se fac in Ro, dar poate se gasesc si in farmaciile din Md. Nu are contraindicatii in sarcina, iar efectul e destul de rapid.

Tania, eu zic sa intrebi de admini sau moderatori despre problemele tale cu activarea PM-ului. Fie deschide un subiect in sectiunea tehnica, fie trimite direct un mail administratiei sau unuia din moderatori.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

URRRAAA!!!am reusit in sfarsit,pana acum m-am chinuit sa descalcesc itele,nu m-am lasat pana nu am reusit..
Ceva nu faceam eu cum trebuia cred,am incercat si am "click"-uit tot ce se putea ca sa ii dau de capat,mersi inca o data Nati, ca ai incercat sa imi fii de ajutor,kiss.
P.S.acum cred ca pot vedea si eu pozele..pa pa si o zi cat mai reusita

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Natali, multumesc o sa caut si la noi Proposept. mie cu Dr.Mom imi trece - eu le zic dropsuri ca sint ca niste bombonele si am citit pe prospect ca nu are contraindicatii in sarcina... Nu trebuia sa ignor senzatia de "nu bine" in git zilele trecute si poate azi dimineata nu ajungeam in asa hal...

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Cornelia mersik de traducere.Eu stau cu dropsurile de la halls si-mi ajuta.
Nati la un subiect cu condimente ai pus o receta de salata cu morcov ,oare e morcov coreian ?eu de mult caut receta asta ...(eu anul trecut la un restaurant coreian m-am facut de ris ,cind am cerut asa morcov si ei imi zic ca nu este asa ceva in bucataria lor traditionala )

Azi la noi in oras au adus catelushi din Romania ,si ii dau spre adoptie ,sunt asa de dragalasi ...
S-a facut un vaccin impotriva cancerului cervical URAAAAA,o sa-l produca din toamna (cancerul cervical e al doilea intilnit dupa cancerul la sin)-sursa TV-ul.

Mergi la inceput

Alina, reteta aia e una din multimea de variante, caci sint o groaza. Mie imi place cum iese la gust. Problema ar fi doar faptul ca nu am razatoare care sa faca morcovul fisii lungi, deci la capitolul aspect salata ia nota 5, dar la gust e 10+
Hihi, ce interesant e cu cateii din Romania, cine oare s-a gasit sa le sponsorizeze drumul..

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara fetelor!
Am trecut sa va salut, ca sunt tare obosita, mai trec maine pentru detalii!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

fetelor veniti aici sa vedeti poze fresh-ziua de nastere a lui Samuel
aici foto

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Salutare. Ce mai fac mamicile? burticile? si miresuicile?
Am pus citeva poze,caci tare greu se mai incarca....
Cum a fost de ziua lui Sami?
Ma bucur ca a fost totul destul de bine si interesant.
Toate zilele am fost foarte ocupati si nu mai reuseam nimica sa gatim.
Bine ca am avut din timp cumparate tot felul de servetele,betisoare,baloane ,stegulete....
Asa ca :am comandat pizza de la Andis,am facut sandvisuri cu rosii si castrav, Si am cumparat multe fructe(si frisca am preparat-o singura),inghetata(foarte gustoasa,2kg sa-u mincat de minune),un tort de la Grin Hils si ceva bautura.
Cam asta a fost meniul pregatit timp de citeva ore.
Au fost rudele si prietenii mai apropiati.Cu fetitele lor.
Copiii au avut si ceva surprize din partea gazdei.
Iar cei mari si-au scris felicitari unii altora.
A fost vesel si ma bucur ca lui Sami ia placut ziua lui de nastere.

Eu acum am inceput-o cu reparatia DINTILOR.
Sper sa termin cit mai repede,caci tare nui placut sa mergi pe la stomatolog.
O zi cit mai buna la toti.

Alina Chisinau

Mergi la inceput

Alincic, iar ai gresit link-ul si nu se deschide, dar asa cum il stiam dinainte, am putut sa intru si sa admir pozele cam putintele, de altfel. Mi-a placut foarte mult aranjamentele cu fructe. Ideea cu pizza e super, cred ca asa o sa facem si noi cind va mai creste Vladut, asa-s copiii, lor nu le trebuie ceva complicat, le dai mincarea lor preferata si te-ai scos cu meniul
Poti sa-mi spui ce suprize ai pregatit pentru fiecare din copii? Ca sa stiu si eu pe viitor.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Balbina, Copiii in timpul jocurilor au primit cite un ou cu surpriza .Si un fel de joc de-a ghicitul.Intr-o punga pui mai multe jucarii si ei vira minuta sa ghiceasca ce e acolo,si se aleg fiecare cu cite o jucarie
Daca e posibil ,sa pui tu pozele mele(linkul),caci eram tare obosita si nu mai judecam deloc
Sunt putine poze caci era f tirziu,dar la mine se incarca greu intern.
Mersi .
P.S.dar dece eu cind controlez,la mine se deschid pozele?

Alina Chisinau

Mergi la inceput