Clubul moldovencelor de peste Prut (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Natalia,nu pot sa imi activez PM,am incercat de m.multe ori

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by oxy

Natalia,nu pot sa imi activez PM,am incercat de m.multe ori

Tanya

Tania, sa incerc sa-ti explic prin imagini: intri la mesaje private (vezi in stinga paginii), apoi apesi Options, selectezi Activeaza mesajele private, apoi apesi pe butonul "Trimite modificarile".
Sper ca am fost explicita.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Felicitari cu o lunita implinita, Natalita-Elena!

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Am vorbit cu Diana, a rugats a va transmit salutari si "pupici la burticute si copilasi". Ele sint bine, miine merg la medic, vizita obligatorie de la policlinica: sa se cintareasca, sa vada cit au mai crescut...
Am vazut pozele, aratati toate f fresh si bine, iar dupa ochishori si zimbete se simte ca ati petrecut de minune timpul!
o seara cit mai linistita si placuta

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Felicitari si de la mine pentru Natalita-Elena! La mai multe lunite si anisori!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Natalita-Elena la multi ani!!!!Ptr prima lunisoara!!!!

Ce ma faceti?
Azi e cam liniste pe aici!Nu ma satur sa ma uit la pozele noastre, sunt tare "ranjite"!
Noi suntem bine, desi vremea de afara ne strica dispozitia, oricum nu ne lasam afectati. Ma cam enerveaza ca nu vine o data si o data vara, toata iarna ma gandeam la soare si cald, si uite tot mai astept.
Alex e cam mofturos, ba rade, ba plange, si cateodata ma gandesc ca perioada asta "mufturoasa" nu va trece niciodata.

Alina

Mergi la inceput

Atentiune, atentiune! Lilia a pus si ea poze in album, asa ca daca nu v-ati plictisit inca de mutritele noastre, va poftesc sa ne mai admirati!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna!
Felicitari Natalitza cu implinirea unei lunitze!Sa cresti mare si sanatoasa.
Am vazut pozele de la intilnire .Se vede ca ati avut fun ,ca in toate pozele zimbiti.Si ce verdeata pe acolo...Elena zic si eu ca vei fi o miresuica frumoasa.
Imi poate trimite cineva inca o invitatie la album sa vad si pozele Liliei...
Crinia bine faci ca te distrezi pe un an inainte cum merge ozonoterapia?
mamaNati medicul tau socoate dpn-ul de la ultima mestruatie sau dupa ce vede la eco?eu stiu ca la eco greutatea bebeului e cu 300 gr. + ,-asa ca nu se stie sigur ..in fine bine ca fetitza e sanatoasa, asta e principalul .
Are cineva dictionar ro-engl. ca nu stiu cum se traduce propolis ,sa ma uit dupa medicamente...
pupici

Mergi la inceput

'neata
A inceput si pe mine sa ma doara gitul si cu toate astea trebuie sa fiu la scirbici... Acum stau cu ceaiul de zmeura si dropsurile linga mine...
Alina, propolis tot asa e si in engl. (dupa dictionar)

lia_c
de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Hellooo la toata lumea.
Azi am fost f.ocupata pana acum si nu am putut sa deschid DC decat acum,ca sunt ceva mai libera.Hmmm nu stiu ce sa zic dar la mine nu merge,o fi o problema cu pc meu sau nu stiu ce se intampla,ieri m-am chinuit sa imi deschid mesaje private,si azi ami incercat la fel sa mi-l activez,urmand pasii exact care mi-ai dat tu Natali,dar nu merge,cand dau click pe mesaje private,nu imi da nici o optiune,mi se deschide doar pag de la inceput a forumului,adica subiecte,ultim mesaj,autor,etc,etc.de fiecare data,nu stiu cum sa mai incerc.
O fi ceva in neregula cu pc meu?
pa pa,incerc sa mai tarziu

Tanya

Mergi la inceput