Clubul moldovencelor de peste Prut (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Aha, si eu abia astept, am niste emotii, de parca merg la intilnire cu un tip

------------------
Numai bine,

Natalia

Acum am vazut postarea ta!
Cum a fost intalneala cu tipul acela??

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!
Am ajuns si noi de la intalnire. A fost super fain! Fetele in primul rand sunt de nota 10!M-am simtit extraordinar!Pacat ca nu putem sa ne intalnim mai des!
Astept sa vedem si pozele!
Pe maine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alinka, da tu ti-ai bagat nasul aici si n-ai lasat nici o impresie despre intilnirea de azi? Ok, hai ca incep eu.
Cel putin eu m-am simtit absolut minunat, nici nu mi-am dat seama cum au trecut aproape 4 ore.
Am cunoscut-o pe Elena, care este o fata foarte simpatica si cu simtul umorului.
Ne-am plimbat prin parcul Cismigiu, am stat la o terasa, apoi incetisor am luat-o prin centrul orasului si am fost la un Springtime, la o pizza (si inghetata/prajitura/cappuccino).
Neaparat vreau sa ne mai vedem, data viitoare sper sa poate veni si Tania.
Prindeti invitatiile pentru poze!
------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Natali, am scris un mini comentariu mai sus! Maine mai scriu, detaliat, ca acus sunt inca sub anestezie!Imi plac tare mult pozicile!

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinkav

Natali, am scris un mini comentariu mai sus! Maine mai scriu, detaliat, ca acus sunt inca sub anestezie!Imi plac tare mult pozicile!

Alina

Da, vazusem deja dupa ce am trimis mesajul, dar nu mai editez

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Hop si eu cu impresii.

A fost foarte foarte frumos la intalnire. Chiar daca o stiam deja pe Natalia si Alina, totusi a fost si acuma o placere deosebita sa petrecem timpul impreuna, ( mai ales asa fara copii si fara soti ).
Elena este o persoana foarte foarte simpatica si ca persoana si dupa cum arata( arata foaaarte bine, o sa fie o mireasa superba)asa ca va dati seama cum a trecut timpul in 4.Pe neobservate. Nu ne puteam desparti sa plecam acasa. Am ajuns acasa aproape de 23. L-am cunoscut si pe sotul Elenei, asa mai pe la sfarsit. Sunt o pereche frumoasa si ambii au un simt al umorului foarte dezvoltat, cred ca nu se plictisesc niciodata .

Sper ca acesta sa fie abia inceputul si sa ne intalnim cat mai des posibil( poate si la o ora mai devreme ca sa nu gasim sotii dormind acasa

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Hei fetele,ce bine ca a fost super intilneala!!!
Dupa ce te casatoresti ,si mai ai si copii, ai nevoie sa mai iesi la un "defcisnic"---te simti minunat.

Si noi am intrat in casa la 22:30,am facut o plimbare cu copiii si am facut si putin sport cu sotul pe stadion. Eu tot incerc sa scap de burta...

Va spun un inceput de saptamina cit mai reusit.

CRINIA,dar cum a fost la freza,a meritat efortul?(si banii)
Dar Denis?......

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

'salutare natiune
Pozele de la intilneala nu le pot vedea . Va astept pe YM ca sa-mi dea cineva detalii...
Mi-au inflorit o multime de trandafiri, petuniile le-am rasadit in jardiniere, iar sulfinele imprastie asa un miros ametitor dimineata si seara
Scriu si aici, dar cu intirziere,
La Multi ani, Samuel! Sa fii sanatos, norocos, vesel, optimist si sa-i bucuri pe parinti!
Alincic, mercik de phoane, cu prima ocazie ma duc si eu la Denis Atunci nu mi-a dat prin cap sa cer tel lui, aveam impresia ca va lucra toata viata la acel salon . Scrie detalii cum ati sarbatorit si ce ia placut lui Sami cel mai mult...
Corina, scrie daca ti-a palcut cum te-a tuns. Nasa cind l-a vazut (o programasem eu!) mi-a zis "Esti sigura ca asta nu-mi strica capul?", iar dupa procedura s-a de el, p/u prima data un frizer ii gasise tunsura care o avantajeaza... Dar desigur ca apoi a plecat in Ro si mesterii de acolo i-au stricat iarasi "capul"...
Ce mai face Lucian? Bravo ca petreci in fiece we, cred ca iti era dor de vreo nunta de-a noastra
Elena, apropo de plicuri, parintii mei au fost in acest we la o nunta unde au impartit plicuri cu numele fiecaruia, dar invitatii erau un pik mai de oras, nu vreau sa jignesc pe nimeni!, si toti invitatii au ramas incintati de aceasta ideie, erau grupati cite 18 persoane la o masa, si astfel de la o masa se ridicau doar 1-2 persoane si vorbeau. Astfel a decurs f repede procedura si au avut mai mult timp de dans! Asa ca iarasi depinde!
Arati f cool si siguri pe moto! Bravo inca o data p/u curaj!
Nati, las ca poate recupereaza bebelina de acum incolo, cel mai important e ca e sanatoasa! De aia probabil medicul mi-a zis ca vom mai calcula o data dupa ecografie DPN, adica poate sa se schimbe si sa am rabdare! Oricum mie imi face bine doar sa ma balacesc(sau mai bine zis sa ma stiu ca stau in apa ), eu mare treaba nu fac acum in bazin - oricum trebuie s-o iau incetishor!
Diana, mai intra cind te lasa cea mica si scrie-ne despre ea si tine!
Fetelor din Buc, ma bucur ca v-ati distrat bine!
o zi cit mai reusita

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Buna dimineata dragelor,eu la scarbici,am putin timp liber.
Ce bine si frumos ca v-ati intalnit,v-ati cunoscut mai bine.Fetelor imi imaginez ca a fost o zi placuta si relaxanta pt.voi.Mie imi pare rau ca nu am reusit sa vin si eu,ca chiar imi doresc acest lucru,dar nu am putut,ca nici nu eram in oras la ora aia,am fost plecati inafara Bucurestilor,la un gratarel,la iarba verde,si ne-am intors putin dupa 7 seara.Dar sunt convinsa ca asta nu va fi ultima intalnire,vom mai avea ocazii si atunci fac tot posibilul sa ajung.
Chris e mai binisor,parca ii trece nasucul,doctorita a zis ca pare sa fie mai mult o rinita,adica alergie la polen,plopi,si toate alea din sezonul asta,si cica nu ar avea polipi,sper din suflet sa fie asa,si sa se faca 100% bine,multumesc fetelor pt.urarile de sanatate la adresa lui Chris.
PS....plsss,please vreau si eu sa vad pozele de la intalnire
va pup si numai bine

Tanya

Mergi la inceput

Cornelia, am schimbat parola la contul comun de poze. Dar chiar si asa, ieri am trimis invitatie, tu nu ai primit?
Tania(Oxy), activeaza-ti, te rog, PM, ca sa poti primi mesaje private. Si atunci am sa-ti trimit toate detaliile privind pozele.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput