Clubul moldovencelor de peste Prut (30)
Raspunsuri - Pagina 22
oxy spune:
Bine v-am gasit mamicutilor si burticutelor,cum mai stati cu viata,hehe.
Ieri am fost cu Chris si la medicul O.R.L.-ist,ca trebuia sa mergem la cateva zile sa vada ce efecte are medicatia pe care a luat-o,ca va spuneam ca are mari probleme ,nu putea deloc sa respire pe nas,si ieri doctorita dupa ce la consultat ne-a zis ca are o rinita,ceea ce e o alergie la praf,polen si alte chestii specifice sezonului asta si ca nu are polipi,sper sa fie asa,si acum sa vedem cum o sa se comporte el dupa ce termina tratamentul(maine),sper sa nu-i reapara si sa fie bine in continuare.
Ieri au trecut pe la noi finii nostri,dar f.f. rapid,doar cateva ore,ca au venit aici sa isi faca actele,buletin,passaport ro,ca a doua zi erau la servici,Chris insa a fost f.suparat ca au pleacat asa de repede,el credea sarmanul ca au venit pt.el,si cand au pleact s-a suparat,el a incercat sa nu arate acest lucru,si chiar a varsat cateva lacrimi pe ascuns,ceea ce pe noi ne-a surprins,incepe sa inteleaga ce este dorul de bunici,rude,e prima data cand a reactionat asa la o despartire,cresc si incep sa inteleaga si ei mai multe....bine ca pana seara i-a trecut,nu avea nici urma de suparare.
Nati tu m-ai intrebat de ID pe MSN,eu am incercat sa vad daca am facut ce trebuia,sper ca acum sunt on-line?sau nu?eu nu sunt sigura.Eu foloseam yahoo messenger si am sa folosesc acelasi ID si pe DC,oricum ti-l mai trimit odata si pe PM,ca sa fiu sigura ca il ai,sa imi spui daca ma vezi on-line,ok?
Elena,cu-cu,unde esti?,vreau sa ne spui si tu impresiile de "meeting"",sa ne spui cum ti s-a parut,ca fetele deja ne-au spus cat de incantate au fost.
Hai ca poate revin mai tarziu,pupici
Tanya
Trin spune:
Ei cum dispare omu oleaca, cum se anunta presedintele si se trec la pedepse..tz..tz..tz..
Buna tuturor!
Cred ca impresiile vi le-ati facut din poze, acestea reflectand destul realitatea: o intalnire cu multa voie buna, cu glume si cu multa inghetata! Multumesc pentru aprecieri si la randul meu va felicit ca sunteti niste mamici sclipitoare, aranjate si va faceti timp si pentru sufletelul vostru. Sper sa mai avem parte de intalniri "la vatra jocului"
Corina - de la bun inceput iti spun ca mie mi-a placut cum te-a tuns. Ti-a schimbat bretonul - atat. Nu-ti fa probleme ca nu pari cheala, ba dimpotriva sa stii ca genul asta de tunsoare este foarte apreciat. Varfurile sunt taiate spre ascutit, dupa aia il poti aranja si singurica si ii da si un aspect de clasa. E chestie de obisnuinta. Eu deja nu ma pot duce sa ma tund acolo unde taie parul ca pe hartie - liniar! Sa te simti bine cu noul look!
Mai revin.
LiliaToma spune:
Revin.
Nu am scris despre Amelia pentru ca ma gandeam ca si asa am avut un mesaj destul de mare.
Dupa cum stiti acuma suntem in pauza, nu mai facem gimnastica. Am incercat noi acasa, dar nu ne lasa. Fraza de serviciu este:"nu bei" ( nu vrei)
Vorbeste mult si spune din ce in ce mai multe propozitii de genul: " mama tze fatze?"( mama ce face/faci), " nu mai e tata, a pecat( a plecat), "mezem apaa( mergem afara) , in pac( in parc) a buica( la bunica), etc." "tata manca paine" si cel mai nou am considerat ca a spus prima ei poezie de 2 randuri:"utza-utza cu-cautza, pan-a tanti Maiutza"( intelegeti voi).
Noi o intelegem foarte bine si ni se pare ca vorbeste clar. Dar probabil asa sunt toti parintii cu copiii lor. Ca pentru ceilalti e nevoie de traducere.
Mai nou striga la papusi:"taci-taci, hai nani!" si nu intelegem de unde a luat asa ceva ca noi( eu si sotul) nu i-am spus absolut niciodata cuvantul"taci!".
Alina, am gasit pe un site cat ar tr sa creasca copiii in fiecare an pana la 4 ani:
in primul an- 20 cm
in al doilea an- 12 cm
in al treilea- 9
in al 4-lea - 7.
Elena, presedintele noi il avem demult . E Lucia, iar Alina e zampredsetali soveta la noi. De aia am zis sa aiba grija ca Lucia e plecata si tr sa il inlocuiasa asa cum se cuvine
Tania, sper sa nu apara nici o complicatie cu alergia lui Cris. Sincer, mi-au dat nitel lacrimile cand citeam de sensibilitatea lui. Asta pentru ca si ai mei sunt departe.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Karina, si mie imi place cum te-ai tuns, te prinde foarte bine, poti sa zic chiar ca te intinereste tunsoarea.
Tania, imi pare rau sa aud ca Cris are probleme cu alergia, ii doresc sa aiba efect tratamentul.
Alina, ce bine ca ai mai gasit prietene de joaca pt. Deanna, sper ca fetitele astea nu sint batause sau muscacioase. Vlad are cam 82-85 cm inaltime, nu e f. inalt pentru virsta lui, mie se pare ca are inaltime medie.
Lilia, am ceva emotii, tot nu ma pot hotari cu anumite bucate, ba le scot din meniu, ba pe pun la loc... plus ca mai am dubii cu privire la ornamentele pentru torturi... sa vedem, o sa-l dau de luni pe Vlad din nou la cresa si sper sa am mai mult timp pentru creatii
------------------
Numai bine,
Natalia
katia spune:
Salutare fetelor!
Imi imaginam eu demult ca tre sa fie un club pe aici pe forum ca ar fi fost prea de tot sa fiu numai eu cu lilia singurele moldovence care sa fi dat de el (la forum ma refer)!
Si eu tot de prin Moldova mi-s, raionul Hancesti, satul Mingir....nu stiu daca ati auzit de el pana acum ....daca nu auziti acum
Ca sa nu ma mai invart in jurul cozii.........va deranjeaza daca va mai vizitez topicul din cand in cand?
Intru aproape zilnic pe forum pe motiv de bb mic in burtica, care se poate vedea in pozele de mai jos......in caz de curiozitate!
Pupici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Balbina spune:
Bine ai venit printre noi, Silvia,
Sa inteleg ca esti prietena cu Lilia
Am auzit de Mingir, in primul an de facultate am avut o colega de camera in camin din Mingir.
Ti-am vazut pozele, esti tare draguta, iar ca mireasa ai fost superba!
Multa sanatate burticii!
Sa mai intri neaparat pe aici, unde-i multi, puterea creste se inmultesc moldovencele pe DC.
------------------
Numai bine,
Natalia
alinkav spune:
Salut fetelor!
Ce mai faceti?
Mai zampred e cu treburi prin oras, asa ce huliganiti!
Bine ai venit printre noi Silvia!!!Chiar te rog sa ramai printre noi, si sa treci cat mai des cu noutatile!
Alina, ce faina faza cu sprancene!Vreau si eu asa chestie!
Karina, arati foarte bine!!!
Revin, am ceva pe aragaz si trebuie sa am grija!
Alina
Violetik spune:
buna fetelor! Eu iarasi ocupata, deja din iulie o sa fiu mai libera. Nu mai merge nici carmen nici dieta. Slabesc deoarece imi fac griji ca inca nu a venit raspuns de la convorbire.Insa mai bine sa fie mai tirziu si sa fie pozitiv decit mai devreme negativ.Voi cum spuneti?
Crinia, vreau si eu sa-ti vad noua freza. Unde o pot vedea?
Silvia, esti o mamica f frumoasa!
Saptamina viitoare e ziua sotului, insa paralel si la servici acele 2 zile dinaintea chefului o sa fiu superocupata, asa ca mama s-a propus ca ajutor, caci altfel nu stiu cum o sa reusesc.
fratele me ua finisat liceul si bac-ul si dupa o sa plece peste hotare sa invete, iar eu de pe acum is melancolica, asa ne-am deprins cu el sa traim impreuna.Acum e la tara si simt lipsa...Am zis ca daca pleaca el , ma duc si eu din urma, nu-l las singur, prea m-am obisnuit..Iaka iarasi eu cu tristetile mele, dar nu am mai avut asa pina acum. si cind te mai gindesti ca eu l-am mobilizat ca sa intre acolo.
si numai bine!!!
Balbina spune:
Vio, felicitari pentru fratele tau ca va pleca sa invete in afara. Te inteleg ca-i duci dorul, eu de citiva ani stau departe de ai mei, ma vad cu ei maxim 1 data pe an.
La multi ani sotului, iar tie multa putere de munca, sa rezisti in perioada aceasta grea pentru tine.
------------------
Numai bine,
Natalia