Clubul moldovencelor de peste Prut (30)
Raspunsuri - Pagina 15
lia_c spune:
Alinka, le-am facut private si ti-am trimis invitatie la album, cine mai vrea sa le vada - spuneti, sint cam multe poze si n-as vrea sa le pun la moldovence sa nu aglomerez
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
LiliaToma spune:
Propun pentru duminica, ora 18, ca loc de intalnire, Fantana de la Universitate( peste drum de Teatru) chiar in fata ei. De acolo vom alege directia de comun acord: Cismigiu, Restaurant, Fast-Food, Terasa, etc.
VA rog sa confirmati cine vine, ca sa stim pe cine asteptam
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
lia_c spune:
Lilia, bravo p/u carnet si mult curaj la volan!
Cristina, poate incerci sa suni vreun medic din Moldova si sa-i explici sai sa gasesti pe acolo vreun basarabean... Nasii s-au ars de vreo citeva ori cu romanii si si-au gasit niste medici basarabeni f competenti!
Sper ca acum n-am scapat pe nimeni, ca tare distrata mai sint dupa masa!
we placut si faceti ceva sa am ce citi luni dimineata, macar jum de zi
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Trin spune:
Mda... daca vreai un frizer bun, tre sa te duci in ziua platii salariului, altfel risti sa ramai cu "intr-o parte mai lung in alta mai scurt" ...concluzia e: il lasam sa creasca!...sau sa mergem mai des acasa
Cornelia - eu as vrea doar dansatori populari, pentru traditii (1 sau 2, ca nu vom respecta chiar toate procedurile)..si eventual sa mai intinda o hora - nu mai mult. Am vazut in pozele de la gradina Botanica, dar mi-am amintit ca ei au nimerit "accidental"
Lilia - "Elena +"
lia_c spune:
Elena, aia erau doar cu cintatul, cu dansatul yok... Nu i-am platit, dar ei probabil se zapacisera deja la care miri trebuie sa cinte si la care nu
P.S. daca nu gasiti, incearca sa te apropii de administratorii caselor de nunti, ei posibil sa aiba tel. dansatorilor sau la cei care cinta, conduc nunta. Multa bafta!
lia_c
de-ale mele
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by Trin
Lilia - cu mare drag astept intalneala si cu tine, ca doar trebuie sa-l scrieti si pe Bobocel la catalog!
Stai asa si nu misca! ca eu de mai mult de ora ma framant...asta inseamna ca... vei aparea in listuta ca(bobocelul, bobocelul ata mi-a dat batai de cap...)? Adica... putem sa te felicitam? ... am inteles gresit?...
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Trin spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Stai asa si nu misca! ca eu de mai mult de ora ma framant...asta inseamna ca... vei aparea in listuta ca(bobocelul, bobocelul ata mi-a dat batai de cap...)? Adica... putem sa te felicitam? ... am inteles gresit?...
Lilia - EU sunt Bobocel! In rest cum o sa dea Dumnezeu. Eu sper sa le fac pe rand pe toate: nunta, casa, bb.. sorry ca te-am derutat.
Trin spune:
Buna!
dupa mine week-end-ul a si inceput asa ca va urez sa va odihniti si sa va umpleti bateriile pentru o noua saptamana.
Lucia - iti urez "bun venit acasa!"
Balbina spune:
Elena, fata draga, ma uimesti, ma uit muta la poza cu tine si sotul tau pe motocicleta si nu ma pot dezmetici, ce fata misterioasa avem noi in club super cool (Chiar, unde tineti motorul, aveti garaj?) Iar motanelul mi-a smuls un zimbet de incintare, e scump rau!
quote:ai uitat inca o varianta, rasul in cap Dar vorbind serios, e intr-adevar o mare problema sa gasesti pe cineva priceput in domeniu. Chiar si cu o tunsoare scurta ca a mea sint mari batai de cap, dupa vreo doi ani de experimente am dat de o tipa care ma tunde exact asa cum vreau eu. Asa ca ma tin cu dintii de frizerita respectiva, i-am cerut si numarul de telefon de acasa ca sa fiu sigura ca o gasesc cind imi trebuie.
Mda... daca vreai un frizer bun, tre sa te duci in ziua platii salariului, altfel risti sa ramai cu "intr-o parte mai lung in alta mai scurt" ...concluzia e: il lasam sa creasca!...sau sa mergem mai des acasa
Vad ca Lilia nu-i, actualizez eu lista pentru intilnire. Deci,
Lilia - +
Natalia - +
Elena - +
Alina - ?
Tania - ?
------------------
Numai bine,
Natalia
Davina spune:
Buna!
Tania sanatate lui Cris .Si noi ne luptam cu asa ceva acum .Deanna a si slabit cu 1 kg intr-o saptamana .
Lilia mersi de complimente.Felicitari pentru carnet .Cu parul si eu de vreo 2 ori am esit cu lacrimi din salon ca m-au facut aiurea.
Nati am sa fac azi gargara poate ma ajuta.Ce tort deosebit vei face ?
Vio felicitari pentru kg. pierdut,nu te da batuta ..
Alina cum vrei sa fie rochia lunga sau scurta ?Cum ti-au esit placintelele?
Elena ti-am vazut pozele ,aratati cool pe motor.
Crinia ozonoterapie e pentru fata nu ?parca am auzit ceva pe la tv .Iti ajuta ceva ?
Mey fetelor aproximativ cit de scump ia baiatul ala in Bucuresti?ca sa-mi fac o idee ..eu ma gindesc sa-mi vopsesc parul inainte de a veni in Ro. si acolo numai sa mi-l aranjez.
we placut .