Clubul moldovencelor de peste Prut (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, vreau sa fac 2 torturi, unul pentru cresa si unul pentru petrecerea de acasa. Cel pentru cresa va fi un pandispan cu suc de portocale si crema de frisca + eventual fructe. Iar la cel pentru acasa inca mai ezit, nu stiu ce blaturi sa folosesc. Oricum, vreau ceva ce am mai facut, ca sa nu experimentez.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

buna dimineata.
Va flicit cu ziua noastra de nastere
Astazi e o zi speciala cit pentru Samuel,atit si pentru mine si sotul meu.
Cu 4 ani in urma am devenit si noi PARINTI.
Cite amintiri m-au napadit.
Doamne,ce axperienta unica e, atunci cind ti se naste un copil!!!
Atunci incepi sa privesti lucrurile cu totul altfel......
Parca acum nu demult a fost totul,primul plinset,primul zimbet.
CE frumos era acolo la maternitate,cum toti aveau grija de mine si puiutul meu de numai 2kg 380gr.Ce mic si firav era... caci primele zile plingeam si eu si sotul,credeam ca nu ne vom ispravi...
Dar acum Slava D-lui,e flacau in toata firea.

Deja am inceput-o cu nostalgia...

Va doresc la toate si toti,o zi cit mai frumoasa si plina de binecuvintari.
God It's so good.
(Sper ca am scris corect),caci cu engleza sunt "asa si asa"

Voi reveni mai tirziu,va multumesc anticipat pentru Urarile De Bine.

Pa,Pa

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La multi ani Samuel!Sa fii sanatos si norocos.Sa aduci parintilor numai bucurii si zimbete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

LA MULTI ANI, SAMUEL! SA FII SANATOS, FERICIT SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
Alincic, ai dreptate, ziua cind devii parinte este una de rascruce in viata fiecaruia. Niciodata nu mai ramii la fel, iar foarte curind nici nu-ti imaginezi cum ai putut trai pina acum fara fiinta aceasta mica si scumpa. Sa va traiasca baiatul, alaturi de surorile lui!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Samuel, La Multi Ani! Multa sanatate si mult noroc sa ai! Fie ca parintii tai sa aiba in fiecare zi aceeasi emotie si bucurie, pe care o au la implinirea celor 4 anisori ai tai. Sa cresti mare, mandru de ei si sa ai o copilarie fericita.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Apar si eu sa va salut.
SAMUEL. LA MULTI ANI! Multa sanatate si fericire!

Lilia, Karina, da, aveti dreptate, burtica mea ar trebui sa iasa in concediu de maternitate, doar ca o sa lucrez cit mai pot ca sa am timp sa stau mai mult acasa cu bebelina cind senaste.

Acum sa va spun si noutatea. Am fost la eco la 30+. Bebelina mea e tot mai micuta cu 2 saptamini. Dar medicul a spus ca ea este bine si mami tot. Doar ca asa e ea, mai micuta.

Acum imi este tot mai greu sa stau la calculator si obosesc mai repede. Asa ca va rog pe toate sa nu va suparati daca nu reusesc sa adresez mesaje la fiecare in parte.
Desi imi este mai greu acum la piscina am zis ca nu renunt. Daca nu pot sa exersez merg si ma balacesc cit pot, dar nu renunt.

Dupa cum inteleg Lucia trebuie sa fi ajuns acasa. Atunci: Welcome back. Ei unde o sa stea, in Chisinau sau la parinti?

Merg sa mai dorm un picut ca am lenevit toata ziua si acum mii si somn.

Pupicei la toate,

Nati si minunea din burtic 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

LA MULTI ANI SAMUEL!!! Numai noroc, sanatate si bucurii toata viata!! Alincic felicitari!!

Alincic, am vrut sa te intreb ce fel de frezura iti faci? Mai exact cu ce ustensile? De ce fel si la ce lungime? Cu lama sau cu foarfeca?
Trin, acum mi-am amintit de dansatori, prezentatorul- Vlad melnic ni i-a adus iti dau num. lui de tel: 079458548 el cica lucreaza doar cu ei, iar el este reprezentat al Ministerului Culturii. ( asta in caz ca poate o sa-ti fie de folos ) Felicitari si aveti grija de voi [;]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

LA MULTI ANI SAMUEL! MULTA MULTA SANATATE, NOROC SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR SI SURIOARELOR!!!

Violetik - multumesc pentru numarul de telefon. Cand ajung la Chisinau o sa-l contactez sa vedem daca putem sa facem o tocmeala. Tu ai cumva vreo poza de la nunta cu dansatorii? Daca poti sa-mi trimiti una pe mail. Ma intereseaza doar dansatorii. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara!
Toata ziua nu a mers netul, abia acum s-a rezolvat.
Ce mai faceti?

LA MULTI ANI SAMUEL!!!!

Fetelor s-ar putea sa vin si eu la intalneala de maine, asa ca sa ma asteptati si pe mine!

Alina, rochia o vreau lunga, sau in cel mai rau caz mai lunga de genunchi.Nu am avut niciodata rochii lungi, si trebuie sa arat si eu ca o doamna , sunt doar nasa. Ma umfla rasul, stau si rad singura!
Nati ai grija de tine si de fetita din burtica! Vreau si eu sa inot!!!!!!!!
Trin, esti super cool pe moto!!!!

Pe maine!!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Fetelor din ro, cam ce ar insemna peste-cod? Tin daneza si nu stiu ce sa maninc miine. Imi spune cineva?

Mergi la inceput