Clubul moldovencelor de peste Prut (30)
Raspunsuri - Pagina 14
LiliaToma spune:
Vai, fetelor, ce mandra sunt ca subiectul nostru e in top si suntem asa active.
Mi-am amintit ca am mai lasat o intrebare fara raspuns.
Elena, eu am luat permisul inainte de paste. Chiar vineri inainte de pasti il aveam in mana deja. Imi venea sa il pup si sa sar in sus de bucurie. Am mai conduc din cand in cand, doar o singura data am iesit singura. Sotul mi-a zis sa ies mai des, dar mi-e cam frica. Cu el conduc cand sunt fara Amelia pana cand. O singura data am condus si cu el si cu Amelia in masina. Acuma cautam scaun de masina si atunci o sa conduc mai des cu ea.
Motocicletele imi plac, dar sa fiu pe locul din spate
Corina, ce am gasit eu ca sa iti faca masajul acasa, costa 500 mii pentru sedinta( adica in jur de 17 dolari) ceea ce mi se pare enorm si nu cred ca ne-am permite sa facem o luna intreaga in fiecare zi cu asa pret. Vezi, ca Rodica stia pe cineva in Chisinau, cu 35 lei parca.Pupici lui Lucian nazdravanul.
Alina( Davina) ce ma amuza pe mine americanii astia cu datul in judecata. Iaca eu nu m-am gandit sa ii dau in judecata cand m-au tuns intr-o parte mai lung si in alta mai scurt.
Sanatate multa, sa iti treaca gatul cat mai repede. La mine ajuta miere cu propolis.
aaa, si tot uit sa spun. Am vazut pozele noi cu Deanna. Ce fetisoare shmechera are! Se vede dupa ea ca e plina de energie.
Rodica, pupici Paulei, ii trece ei si buba. Si Amelia a cazut din leagan(scranciob) afara. A venit cu barba julita si buza umflata. Dar a trecut deja.
Cornelia, sa stii ca noi in ultimul timp am ales sa facem zilele de nastere la local. Primul motiv fiind spatiul, ca nu prea il avem, al doilea ca e mai putin stres. Si mie chiar imi place
Oxy, sanatate multa lui Cris.
Elena, dorinta ta de a trece la "sectia de zi" este numai vis-a vis de Natali?
Ma gandeam ca nu ar fi rau sa organizam totusi o intalnire cu fetele care suntem aici in Bucuresti, ce ziceti? Eu propun ziua de duminica, ora 18? Ce ziceti? Daca aveti alte propuneri, dati navala.
Fac o listuta sa ne fie mai clar
Lilia- +
Natalia- +
Tania- ?
Elena-?
Alina-?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
CristinaGoji spune:
Salutare fetelor! n-am mai scris demult ca am fost tare prinsa cu lucrul. Merci ca v-ati tot amintit de mine.
Cu micoza mea, care pana la urma s-a dovedit ca nici nu e micoza, n-am rezolvat nimic. 2 saptamani m-am trata de micoza, si nu trecea, si dupa numeroase analize, s-a dovedit ca nu este micoza. Ce este nu se stie. Poate ceva viroza care se manifesta asa mai "turbat". Maine mai dau o serie de analize de sange, poate-si dau seama ce am. Intre timp petele s-au tot extins. Cel mai rau este ca nu stiu ce sa fac si cum sa tratez, si plus nu se stie cum influenteaza sarcina.
Nici cu maternitatea unde sa nasc si cu doctoul inca nu ma-m hotarat. Desi ar trebui deja sa ma hotarasc, ca doctorii daca nu te-au urmarit de la bun inceput, sau macar de la jumatatea sarcinii nu prea vor sa te aiba in gija la nastere. Azi ma duc si la cursurile pentru gravide, sa vad ce inseamana asta. Poate chiar ajuta la nastere, cine stie. Mai in scurt ma pregatesc de zor pentru eveniment. Multi spun ca prea incerc sa le organizez pe toate, da tare vreau sa fie totul ok si plus la asta sunt tare panicata si fricoasa. Asa ca incerc sa prevad din timp eventualele probleme.
De la 1 iulie ies in concediul binemeritat,pe o luna!!!! Abia astept sa ma odihnesc si eu putin, inainte de marea batalie. Dupa aia mai vin o saptamana la lucru, sa-mi aranjez cu toate formalitatile, si dupa aia incepe concediul prenatal cu toate pregatirile intense. Cam atat la mine.
Referitor la plicurile de la nunta - ca sa eviti plicurile goale, cel mai bine e sa pregatesti din timp plicuri personalizate, pe care sa fie scris numele invitatului sau a familiei. Si sa discuti cu cineva care-i cunoaste. Asa nu cred ca-si va permite cineva sa faca figura cu plicul gol.
Pupici la toate.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 22
alinkav spune:
Buna fetelor!
Trin, eu rochia nicidecum nu-mi voi face in culori pastelate. Eu caut modele de rochii, ptr ca stiu, ca atunci cand ma voi decide cu modelul, si ma voi duce sa aleg materialul, pai imi voi schimba de multe ori parerea, in privinta culorii materialului.
Pentru mine mireasa trebuie sa fie cea mai frumoasa la nunta, de aceea nici nu caut ceva super extravagant.
Azi fac placinte cu carne si branza!Am deja o portie in cuptor!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
lia_c spune:
Tanea, multa sanatate lui Cris, sa-i treaca repejor nasucul si sa nu fie nimic grav la analize. Kiar e f mika lumea, transmite-i lui Andrei salutari de la "mireasa plingacioasa de la Cristis" (nu cred ca m-a uitat, ca si acum cei din salon ma recunosc de la o posta ) si spune-i ca aici sint clienti care tare ii duc dorul, poate vine macar p/u un we la Chisinau?
Lilia, Si eu ma mindresc ca sintem in top
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Trin spune:
Oxy - posteaza te rog denumirea frizeriei la care lucreaza Andrei (sau da-mi PM). Poate la o nevoie mai stringenta ajungem si la el.
Violetik - cred ca am gasit coafor si machioza (la una din frizeriile lui Victor Micusa). Am mai vazut miresici "fabricate" la ei - si mi-au placut mult. O sa te rog sa-mi dai nr de tel al dansatorilor (poti si aici - nu cred ca e vreo problema, altfel pe PM)
Cornelia - ce sa zic.. m-a amuzat ca ai inceput sa plangi la vederea "sarmalutelor" care se impleteau in varful coafurii tale, dar si eu asi fi facut la fel! Bine ca a fost de treaba baiatul si te-a remodelat. Din cate tin eu minte Cristis (Fidesco) era destul de scump (comparativ cu preturile de piata din Chisinau). In general stiu ca Cristis, Micusa, Canja, Blues (parca asa se numea) - sunt cele mai bune. S-ar putea sa-mi scape vreo unul. Dar bineinteles, conteaza anumiti mesteri din aceste frizerii.
Lilia - cu mare drag astept intalneala si cu tine, ca doar trebuie sa-l scrieti si pe Bobocel la catalog! Deci, Elena +
Natalia - am internet acasa. Iti dau PM.
oxy spune:
Elena frizeria la care lucreaza Andrei este Escalade,langa vitan mall,am incercat sa iti scriu pe PM,dar nu am reusit.
plec acasa acum,va doresc la toate o zi si un weekend cat mai reusit.
paaa
Tanya
lia_c spune:
am uitat sa scriu, Elena, la noi dansatorii nu au fost populari, au fost 3 sau 4 fete care au dansat: arabeste, tiganeste, spaniole si variete(sau nu stiu cum sa-i zic). Nasii aveau tel lor, dar acum nu stiu daca le mai gasesti in Moldova, am auzit ca au plecat in alte tari mai banoase... Stiu ca salile mari de nunti, gen Oscar, Casa Nuntilor s.a. au "contract" cu dansatori...
Da, Cristis e un salon mai high, eu insa mergeam la oficiul de pe Armeana, imi este mai comod si preturile sint un pik mai ieftine, din cauza locatiei. Insa la machiaj a venit domnisoara de la salonul de linga Fidesco. Si acum este un salon relativ scump... Profesionistii de la ei au multe premii internationale...
Andrei nu stiu cum a reusit sa-i aranjeze si parul fetitei nasei, ea era tunsa scurt(deh, bunica a vrut sa-i fie usor fetei) + ca avea si o coronita care a insistat sa i-o puie. Coafura ei a tinut pina a doua zi, coronita nu s-a miscat din loc, atit de profesionist a lucrat! O sa caut vreo poza cu ea si o voi pune.
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
alinkav spune:
Am revenit, ca nu terminasem mesajul.
Varul meu e hair-stylist, la Chisinau. Lucra anul trecut la un salon inchis, ptr VIP-uri din Chisinau, dar si-a deschis propriul sau salon acum. Colaboreaza(cel putin colabora)cu proprietarul salonului Canja. Nu pot spune mai multe, ca nu am mai vorbit cu el de cateva luni. La toamna, ptr nunta, am sa trec si pe la el, stiu doar ca e cam aglomerat.
Tanea, ptr baietel bolnavior, sa-i treaca cat mai repede!
Salonul de langa Mall, e tot a unor moldoveni. Am inteles ca la ei e chiar scump. La ce preturi sunt aici, pai la Chisinau e super ieftin sa te duci la coafor.
Lilia, eu as veni la intalneala, dar inca nu stiu ce program voi avea. Dar nu ati ales locatia, asa ca sa ma gandesc mai bine, daca pot veni.
Vio, felicitari ptr kilu dat jos!
lia_c spune:
P.S. poze cu fetita nasilor e in albumul meu de nunta (poza 16), din pacate o poza de mai aproape scanata nu am. Fetele de la balet tot sint in album
lia_c
de-ale mele
alinkav spune:
quote:
Originally posted by lia_c
P.S. poze cu fetita nasilor e in albumul meu de nunta (poza 16), din pacate o poza de mai aproape scanata nu am. Fetele de la balet tot sint in album
Cornelia, pozele de la nunta nu se afla in album.