Bebelusi de ianuarie-februarie (56)
Raspunsuri - Pagina 7
pisoi3 spune:
Si eu pe aici.
NICO si BEE, merci frumos de urari, invat, acum ma uit pe site-ul astora de la UE sa vad daca mai sunt noutati, ceva. Si intre timp mai arunc un ochi la voi.
ANA, uite pentru sot:
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
anasebe spune:
Buna Moni!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
pisoi3 spune:
MONI, si tu ne urmaresti in umbra?
CATA, bine ai venit acasa. Ma bucur ca e Bia bine, sanatate multa mamei tale, sa se refaca repede.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
anasebe spune:
Merci, Anda. Asa imi vine cateodata sa-i dau cu ceva in cap. Are un talent deosebit de a ma scoate din sarite, iar eu sunt si asa destul de temperamentala, asa ca ma aprind imediat.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
T_Ioana spune:
Cata pupici margicii si multa sanatate.....Doamne ajuta sa scapati si sa nu mai faca infectie urinara!
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Denisam spune:
LA MULTI ANI PENTRU RAZVANEL si INGRID!!
Silvi-FELICITARI PENTRU CEI 4 ANI DE CASNICIE DRAGA SILVI SI LA MAI MULTI!
CAta- bine ca sunettzi ok si refacerre totala cat mai repede!
Si eu pe aici, v-am citit dar sunt cam pleostita, promit sa scriu azi un mesaj!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
tina23 spune:
Buna fetelor!
Nu am mai apucat de 1 saptamana sa citesc ce s-a scris pentru ca pitika mea a fost f f maraita, la inceput am dat vina pe caldura apoi pe diversivicare.Dupa ce s-a terminat cu caldura am intrerut si diversivicarea si tot asa era adica se scula de 10 ori noaptea ziua maraia incontinuu somn agitat de credeam ca s-a facut pitika alintatat rau si ea eram cu nervi prastie, asta pana ieri cand am mers sa facem vaccinul de 4 luni si cand ne-a examninat doctora ne-a trimis acasa pe motiv de rosu in gat. Si eu aproape ma suparasem pe mititika credeam ca este fitoasa......... Asa ca de ieri urmam tratament cu nurofen si vitamina C pana vineri si apoi sa vedem daca este bine sau trecem pe antibiotic(sper sa fie bine). Se vede ca este mai bine dar nu prea avem pofta de mancare, dar maraim mai putin.
De doctorita noastra nu prea sunt multumita mereu este aglomerata ma duc cu lista de probleme de dezbatut si tot nu apucam sa discutam as fi vrut sa o intreb despre rosu in gat de unde? cum tb sa previn ? pot sa-i fac baie? tb sa o imbrac mai gros? dar cu cine caci cu reteta a revenit asistenta care mi-a zis ca daca este bine sa nu ii dau antibiotic daca nu ii trece sa incepem cu antibioticul.
va pupam pe toate mamacile si toti bbei!
Denisam spune:
Anda- bafta cu invatzatul!
Ana- lasa-i in pace ca sa unt barbtazii uneori, cu fundu'n sus, ce nu te-ai convins inca!
Ioana-pina nu urmaresti pe bebe 2 ziel nu potzi spuen ca are diaree, eu sper ca nu e si ma bucur ca-i palce lapticul!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anabordea spune:
Fetelor, io am ajuns acasa. Cata bine ai revenit..lasa ca daca e vremea frumoasa vii cu noi sambata prin Gradina Botanica! Deja suntem inscrise 3 familii: a mea, a lui Nico si a Anei...si poate o corup si pe Toanca
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album