Bebelusi de ianuarie-februarie (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

La multi ani Diana si Razvanel !!!! sa cresteti mari si sa papati mult !!!!!

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Eh, am terminat de citit, ma chinui de ceva vreme.
Multumim de urari, azi facem 4 luni, uraaaa!
Ingrid, LA MULTI ANI si gazei tale si fruntea sus, va faceti voi mari!
Bee, nu stiu cum faci, dar ma captivezi total cu stilul tau de a povesti.
Ursoaica, ma ce poama acra de soacra ai...
Cam atat am retinut...
Copchilu' meu e bine, marait uneori, dar cred ca tine si de personalitate. Sa vedeti ce faceam eu: se trezea noaptea de 2 ori si-l indopam cu lapte, cand colo copilu se trezea de sete, acum primeste ceai la prima trezire si lapte la 6 dimi.
Nici, pupici la Printesa Dariuca! Ai si tu un stil tare dulce de a povesti ceva, + ca esti pupacioasa sectei.
Copchilul meu e pus la regim, ca-i gras. Asta este, n-am ce sa fac, m-a cocosat.
In continuare ne acomodam in noua locuinta, unde este super fain, azi transferam si a.c. aici si-o sa fie si mai fain. Dana Ene, noi stam la Mc Donalds acum, o sa-ti trimit nr. meu de telefon pe pm.

Nu mai stiu ce sa fac cu varsaturile puiutului... ma dispera total!

Hai va pup si mai vin, cand pot!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA la trei-patru luni

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu pe aici v-am citit, am calcat, mi-am lasat copilul dorminbd si am fugit sa iau paine.
ma bagc si eu la o tura de absomene si pe urma sa pap ceva.

Tina imi pare rau ca e smiorcaita puiuta ta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Astery Si cum il pui regim?!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, iar te-a suparat Di?
ANA, da militaria jos din pod cu sotu', te cred ca esti temperamentala ca doar esti raca. Io cand ma enerveaza al meu ii zic sa dispara ca altfel il pleznesc, pleaca saracu' cu coada intre picioare si pe urma vine si isi cere iertare. Pai se pune cu nebuna? Al meu e varsator si e calmu' intruchipat, asa ca ma lasa in legea mea ca altfel ala e.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Astery ce vomita..lapticul..jet mare? Ioana nu am retinut daca a-ti dat sau nu in kk snur..uff..Nu stiu cum a fost cind a-ti fost voi si alte fete in spital, dar eu am fost sustinuta pe linia de plutire de Bia care s-a facut repede bine..altfel risti sa pleci cu pluta la ce vezi acolo..eu am fost in salon cu o mamica de bblina de 1 an si 1 luna, care avea boala Burdelvill sau cam asa ceva..saracuta nu putea nici in fund sa stea, nu se ridica si nu sta decit sustinuta..nici nu se punea problema sa treaca de gratiile patutului va dati seama..si totusi a cazut, fetelor..a lasat-o toanta de ma-sa in patul mare si normal ca s-a rasucit si a cazut si a facut si o fisura la genunchi...infectia nu ii trecea deloc nici cu cele mai tari antibiotice pe care alte spitale nici nu le fac la bolile pe care le avea, la asta se adauga retardul mintal, fatul ca nu vorbea nimi (cica acasa zicea numai mama),,,nici macar nu gingurea...pur si simplu tipa ca un animal cind vroia sa plinga...era la mijloc si o posibila luxatie de sold, pete albe pe tot corpul, basca pete roz pe fata,ceva la inima si cap, internari de peste 6 luni prin toate spitalele din tara si nici macar o ameliorare..foarte greu a fost sa stau cu ea in salon, ca eu ma bucuram de Bia cum se facea bine si maica-sa era disperata cind vedea ca nu se mai face o data bine..a zis ca vineri nu mai suporta si o scoate si o duce acasa pe semnatura ca ii este din ce in ce mai rau..si totusi era asa frumoasa saracuta si asa de bolnava..dar cel mai tare m-a impresionat cazul unei fetite de 1 an si NUMAI 3 Kg...nici nu am crezut ca e posibil asa ceva...eu nu am vazut-o..n-am indraznit, dar e tragic..uff!

CALCULATORISTA
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Pentru MONI:

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Off, CATA. Bine ca ai plecat de acolo. Cate nenorociri exista!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cata Nasol! Din pacate exista si copii bolnavi. Imi pare rau ca ati trecut prin experienta asta.
Anda Pai si barbatu-meu e rac, dar e d-ala molcom si calm, si diplomat. Caci altfel ar iesi cu vanatai.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput