Bebelusi de ianuarie-februarie (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

CATA SI BIUTAAAAAA.......BINE ATI VENIT ACASICA......
Ma bucur Cata ca vii cu vesti bune...sa fie prima si ultima data cind se intimpla sa ajungeti acolo..Eu stiu spitalul Budimex..asa ca..no comment...
Noi am dormit ca fetele..m-a lasat printesa sa dorm si eu o ora cu ea... si acum o sa papam...
Anuta B...SARU'MINA PT MAILURI..FAINE RAU...
Si noi venim cu tati in weekend..Ne cunoastem in formatie completa..si apoi o punem de un gratar data viitoare..ce ziceti?
AnaS...
Noi ascultam radio21 pe net..si ridem in hohote...
A..dupa ce ne-am trezit..i-a citi mami alba ca zapada..am luat o carte f mare...cu poze viu colorate..si e fascinata...
Hai ca fug sa-i dau papa..Revin..
FEtelor..ia mai crecetati si voi..cum e cu vremea miine?

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mama Giova, dar ce de papa Marco..zici ca e spart!Noi iar o luam de la capat cu diversificarea..ca numai lapte a papat in spital si ala, cam la fel, dupa lupte seculare!Nico daca se pune de intilneala maine eu o sa zic pas, ca totusi nu indraznesc sa ma aventurez cu Bia pe vremea asta, cu vijul asta, basca ca in spital cred ca erau 30 de grade in camera!Alina nu stiu inca sigur daca mai iese infectie urinara...de fapt infectie e sigur dupa nr. de leucocite, dar sa vedem si de la urocultura de azi daca mai iese ori ba ceva..sa stii ca prefer sa iasa infectie urinara decit sa bijbai in ceata ca nu stiu ce are,...exact cum scriam si inainte sa intru in spital...inca 7 zile mergem la spital la ora 18 pentru antibiotic pe branula..si da Bia din piciorul cu pricina de mi se ridica parul in cap!Fug sa caut Vigantolul ca nu i-am dat de 2 zile!

CALCULATORISTA
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Da Cata..no problem...sa va faceti voi fete sanatoase..ca ne si vedem...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetelor, eu am intrat doar sa va salut, nu am apucat sa citesc ce ati scris, ca sunt ingropata in carti, asta printre bubuiturile de tevi, normal
Si cica abia pe saptamana viitoare termina, ca mai au tevi de cumparat si a intarziat distribuitorul cu ele
Innebunesc, nu alta!
Hai ca ma duc la invatat, va doresc o zi minunata la toate si recuperez io maine seara ce ati scris, ca acu' n-am nici o sansa. Bine ca posed una bucata bebe cuminte, manca-l-ar mama, s-a trezit, a papat, s-a jucat, iar a papat si acum doarme de vreo 2 ore. Roade toata ziua la greu tot ce prinde, jucarii de ros, de plus, mainile noastre, hainute etc.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Apropos...voi ce mai paapti felul doi?Am o ciorbita de purcel..si asa face ceva rapid..ia dati-mi idei...
Ursulica...ai terminat de gatit?
cIK DE MIINE NU MAI CIRCULA NICI UN MAXI-TAXI..NESIMTITI..Si ca va circula din nou curind..dar vor fi statii..ca la autobuz..nu mai opreste unde vrei...Si vor fi trasee noi..iar nr vor fi de la 701...
Au inebunit de tot..Vor incepe si asfaltarile en-gros..sa tot circuli...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

Mergi la inceput

Anda..hai sa ai spor la invatat...
Si la cumintelul Mark...
Cit despre ros..si noi roadem tot ce ne pica in mina...degetele..bavetica...mineci..miini..umeri...nu conteaza..de ros sa fie...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cata, bine ai venit cu Biuta acasa. Chiar arata in forma. E adevarat c-au distrat-o zabrelele de la patutz/ Sanatate mamei.
Anda, spor la invatat si bafta la examen.
La Multi ani Diana si Razvan Nicolae.
Silvi, multi ani fericiti alaturi de sotz.
Tatiana, la Venus, apartament 1mil 450 lei.
Ursoaico, soacra ta e marfa. Macar nu te trezesti cu ea gramada peste voi, daca e asa saritoare.
Alina, Ayan e dulce rau cum rade el. Ai zice ca e cel mai bun copil....si noi mame nebune. Si Ana mea, cand e in brate sau are companie la distractie (numai eu se pare c-o distrez suficient totusi), zici ca e un ingerash minunat.
Simo, in sectorul 1 chiar nu stiu sa stea vreo fata.
Cum ramane maine cu intalnirea? ca noi venim, dar cu intarziere, adica pe la 11 daca ne lasa vremea. Pentru sambata, eu nu prea ma ofer, ca noi plecam la tzara de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Angi ca m-ai lamurit! Deci asta e varianta cea mai noua.....pai sunt cam pulifrici ca vad ca e de 400 gr si acelasi pret ca ala vechi de 450.....ce nu inteleg eu e cum de are gust asa de bun daca e aceeasi concentratie de fier, ca alalaltu' era , mie mi se face rau cand simteam mirosul, in schimb pe asta cred ca ma bat cu Zambiliciul!
Mie mi-e frica de diaree ca nu imi dau seama daca e de la raceala sau de la laptele nou...cica daca face diaree ne internam iar si papam doar supa de morcov si mucilagiu........in stilul asta o sa mancam si noi diversificat cand ne-or creste maselele de minte

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Fetelor...unde sunteti??????????????

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nico Io-s aici mama, dar sunt cam nevrozata ca ma cert cu sotul pe mess.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput