Bebelusi de ianuarie-februarie (56)
Raspunsuri - Pagina 5
canda_h spune:
Saluti fetelor,
Ioana si eu tot Nan1 folosesc si am luat si din-ala nou ... daca te uiti la concentratia de fier e la fel ca la cel vechi doar ca nu mai scrie in fata ca e cu fier. Cred ca singura diferenta e ca are "bifidogenic effect". Si filip a avut scaun un pic mai moale dupa ce am inceput cu laptele asta nou dar dupa doua zile s-a reglat. Pupici si sanatate la Razvan!
Mira mi-e tare mila de voi ca sunteti bolnave ... ai grija de tine si sper sa va faceti bine cat mai repede. Pupici la Selin de la Filip!
Giova am vazut filmuletul cu Marco .. ce mortal e cand papa ... isi face el scarba dar pana la urma mananca.
Alina e superb Ayan cand rade!
Moni pupici la miscacioasa de Diana ... ce zdruncina caruciorul
v-am pupat ca ma striga Filip care mai nou intra si el in clubul copiilor care nu se joaca singuri si vor tare mult in brate.
Angi de motanel
alina80 spune:
GIOVA, i-am aratat lui Ayan filmultetul cu Marco si sa vezi ce zambea cand iti auzea vocea.
ANASEBE, da, la o punga rade Ayan asa.
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
anasebe spune:
Ioana Noi folosim Nan1, care se gaseste pe piata. La inceput era ala de 450 gr pe care scria ca e imbogatit cu fier, acum il folosim pe celalalt. Cert e ca nu am probleme cu el. Tibi face kk 1-2 ori pe zi, ii place la gust. Eu sunt multumita.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
We're back!..Citeam ce a-ti scris si-mi dadeau lacrimile..Multam fain fetelor! Bia e bine, suntem pe tratament si mergem inca 1 sapt. la 18 sa face antibioticul! Am reusit performanta sa nu slabim in spital..din contra..ne-am internat cu 7920 si azi avea 8020...deci suntem tari! Acum nu stiu ce sa mai cred ca infectia asta urinara la urocultura de ieri a iesit negativa dar cu leucocite mari, azi am repetat-o sa vedem cum iese..Suntem si cam anemice, sigur ca nu papam legume si fructe cum ar trebui, dar ii dau acum si vitamine....Febra nu a mai facut decit cel mult. 37.8, nu i s-a mai dat antitermice ceea ce este grozav..Se joaca intr-una, ride in hohote si continuam cu scremutul sa ne ridicam..Mama a iesit din operatia super complicata care a durat 3 ore dar cica e bine..la reanimare acum..Doamne ajuta sa se faca repede bine! Despre spital am MULTE de zis si aproape numai de rau..incepind cu gindacii si terminand cu bb de 1 an care avea 3 kg! Uff..greu mai fetelor,..greu..dar va mai zic io! Acum incerc sa o fac sa pape ca la 18 suntem iar la spital!
CALCULATORISTA
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
anasebe spune:
CATAAAAAAAAAAA Bine ati venit! Ma bucur din tot sufletul ca Bia e mai bine si ca mammei tale i-a reusit operatie. Bravo. Ne-ai lipsit.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
sim0 spune:
BINEAIVENIT, CATA!!!!
Cu urocultura asta e mereu incert pentru ca se poate contamina cu alte chestii. Trebuie repetata de mai multe ori. Imi inchipui ca a fost groaznic in spital, da bine ca ati scapat.
poze Clara
utocatalina spune:
Mercic..si ca sa va dovedesc ce bine ne e priviti aici ce bine ma simt
CALCULATORISTA
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
Giova spune:
cata bine ati venit acasa. ma bucur ca Biuta e mai bine si ca nu a scazut in kg. . de asemenea ma bucur si pt. mama ta, ca a iesit cu bine din operatie. insanatosire grabnica si sa o ia cat mai repede pe falcuta in brate.
Tatiana mersi de raspuns, dar parca mi-e groaza sa-mi pun asa ceva. trebuie sa vb. si cu Clau si pe urma cu dr. meu sa vedem ce zice.
Naspa cadouri au primit gemenii. mai bine puneau si ei ceva hainute sau macar borcanase hipp, nestle sau ceva lapte praf.
Alina fain ca a ras Ayan la vocea mea. adu-l incoace.
Marco a papat vreo 15 lingurite piure de legume, si a baut 75 ml supica si 100 ml laptic.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
anasol spune:
buna fetili,
am si eu un baietel nascut pe 06.01.2006 si am vrea si noi sa ne alaturam voua. va roga daca ne primiti si pe noi spuneti-mi ce date sa va dau.multam
anasol &david-andrei
alina80 spune:
CATA, bine ati venit! Ma bucur ca si mama ta este ok, sanatate multa la toata lumea! Deci are sau nu infectie urinara Bia? Cat mai mergeti la spital pentru antibiotic?
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan