Bebelusi de ianuarie-februarie (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina nici noi nu iesim afara. poate mai dupa amiaza, pana peste drum la magazin sa luam painica. ata.
E nmortal Ayan. am vazut filmuletul.
Nico usor. si mie imi vine sa ma pun langa Marco si sa tragem un somnic.

eu am dat drumul la centrala azi, ca muream de frig in casa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Alina Nici noi nu iesim, ca mi se pare riscant cu vantul asta cretin.
AnaB Poate se face vremea frumoasa si ne vedem sambata. Io vin si cu sotul!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI PENTRU RAZVANEL!!
FELICITARI PENTRU CEI 4 ANI DE CASNICIE DRAGA SILVI SI LA MAI MULTI!

LA MULTI ANI PENTRU BEBELUSHII CE AU SARBATORIT ZILELE TRECUTE! si scuze mamicilor!
Giova, mersi frumos, un de la noi pt dragalashul ginerica!
Nico, mersi, si tie si Dariutzei un maaare! Maine urmati voi...
Ursoaica, faina soacra ai...pai eu ma plangeam ca nu stie sa aiba grija de ea...adik cu pampersul sau altele..dar ar sta cu e ain brate toata ziua si o papa din ochi socrella mea! Sa inteleg ca e buna fatza de a ta?? Raisei.
Bee, nu mai fii necajita, acuma am vazut si eu ca a mea are temp, 37,5, i-am dat un supozitor si doarme..daca mai face febra cheama si tu pediatrul sa vada ce are frumushica. Lasa ca ieri n-am apucat sa fac aproape nimic, si putinul care l-am facut a fost in viteza...toata ziulica am stat la capul ei cu biberonul, doar-doar o papa. Azi vad ca a luat-o binishor...sa nu o laudam, vorba lui Nico... Anei.
Am vazut jumatate din poze si m-a apucat somnul, asa ca dupa trezire urmeaza cealalta jumatate. E asa o vreme naspa aici...si un frig..de zici ca e toamna.
Va fetelor si mersi pt urari!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Si io tot cu sotul si cu fetele...hai ca v-am bombardat cu mailuri, AnaS si Nico, sper ca nu ma injurati...Le cititi cand aveti timp si chef de clatit okii.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Alina, super filmuletzul si ce dulce e Ayan! Imi place la maxim cum rade! frumosului!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Ciao!!!
Anda, eu am terminat in 2003 facultatea.
Alina, vazut filmuletul ultim...pe celalalt n-am stiut unde sa-l caut. Ce poate fi mai frumos decat un copil razand. La kidex s-ar putea sa fie un spatiu special pentru alatat...stiu ca la Baby Expo era.
Vad ca toata lumea se intalneste care prin Tineretului, care prin Botanica. Eu nu ma mai joc. Vreau si eu eu mini-intalnela mea!!!! FETELOR, NU STA NIMENI IN SECTORUL 1???? Sa ne facem si noi o mini-intalneala pe aci prin zona.
Ursulina, posezi o soacra ca la carte...buna de pus la insectar sau in formol. Pentru fetele care au probleme cu soacrele, cel mai important este ca va intelegeti cu sotii vostri. Pe mine ma enerveaza maica-mea si bunica-mea cu care trebuie sa impart cele 2 camere de apartament.

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, si eu ca Giova!
Tot singurica si cu cupilu de gat....dar tot asa, e un cumintel si doarme si se joaca singur in patut si nu vrea bratuca! Mai putin ieri cand a plans dupa experimentul cu "Batista bebelusului" si nu am reusit sa-l adorm decat in brate, dupa vreo 40 de minute de urlete si scancete....si atipea mititelul pe umarul meu si cnd respira si isi tragea mucisorii se trezea si incepea sa urle ca isi imagina ca iar pun aspiratorul pe el. Cristi s-a speriat cand a vazut ce crize face si a zis ca ii e mila de mine daca face asa toata ziua.....dar saracutul doar ieri a facut asa, si doar e bolnavior, deci are voie! Si al meu sot mai mult plecat, la serviciu pana la 20-21 iar in WE frant....ca joi de ex a fost in delegatie pana sambata si a facut un tur de forta pe la Mures, Sibiu, Medias, Deva,Alba si Cluj asa ca in WE a dormit in continuu, si eu ce sa fac, sa-l trezesc si sa-l mai chinui si pe el saracu'?!
Socrosenia mea nu a mai venit, i-am spus lui Cristi sa ii zica clar sa nu mai vina fara sa sune inainte si cred ca s-a ofuscat....asa ca nu l-a vazut pe Ravan de o luna si ceva, si locuieste la 10 minute de noi. Ieri mi-a trimis mesaj ca ii e dor de bebe "AN" (asa ii spune baietelul nasilor nostri, care are 2 ani jumate si nu ii poate zice Razvan.....dar ala saracu macar are o scuza, pe cand tampita asta nu vad pt ce poceste numele copilului) dar si eu asa m-am grabit sa-i raspund la SMS de numa!
Iar la cat de des isi vede nepotul ar putea macar o cutie de lapte praf sa ii aduca sau macar o rezerva de servetele Pampers, dar e nesimtita si vine cu mana in si mai asteapta sa fie servita, sau intra prin bucatarie si imi cere ce vede de mancare prin oale
Na, ca m-am descarcat si eu!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetele, mi-a cumparat Cristi alt fel de Nan1, fara fier, ca nu a gasit...super bun si nu e puturos si e ca laptele praf ce-l papam eu cand eram kinder doar ca a facut fi-miu kk moale de tot si nu stiu daca de la el sau de la faptul ca bolnavior fiind ieri nu a papat decat lapte, fara mancarica sau fructe!
Voi toate folositi Nan1 cu fier?
Se poate sa fie diaree de la lapte praf chiar daca e aceeasi marca(Nan-Nestle)?

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana, deci mai toate soavcrele sunt asa. sa nu mai imi amarasc sufletul ca n-am de ce. Ma suna si pe mine duminica si-mi zice...vai ce dor mi de micutul ala scumpic.....
Imi venea sa-i zic vreo doau, dar nu am putut.

fug sa-i gat supica si sa-i dau sa pape.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

GIOVA, e superba rochia de mireasa! Vei fi o mireasa de nota 20!!!

ANASEBE si GIOVA, eu ieri mi-am pus sterilet (am ajuns si eu la controlul de 6 saptamani ). Toata procedura dureaza 5-10 min, e un pic neplacut, dar nedureros. Mi-a facut anestezie locala. Am avut si inainte de a doua sarcina, mie nu mi-a produs dereglari de menstruatie, nici cantitativ, nici ca durata.

BEE, uite o si un sa iti treaca starea de depresie! Vor veni si vremuri mai bune (asa speram si noi). Multa sanatate Anei! Unde mergeti la mare si cu cat inchiriati apartamentul?

SILVI, pentru aniversarea voastra, sa fiti impreuna, fericiti pana la adanci batraneti!

Legat de “ajutor”. Intr-o zi ma plimbam cu baietii si ma intalnesc c-o doamna pe care o cunosc. Era cu cuscra ei. Ma intreaba ce fac, bla-bla bla si printer altele ca cine m-ajuta. I-am zis ca in ultima vreme nu prea am ajutor, la care cuscra imi spune cum sa n-am ajutor, ingerul meu, ingerii copilasilor si Doamne-Doamne. Iar cunostinta mea ii zise, bine, bine si cand plang copiii, vin ingerii sa-i ia in brate?

In we a fost si la noi Babyexpo. Au fost multe lucruri interesante si la preturi promotionale. Chiar ziceam ca cine avea de facut cumparaturi pentru bebe, avea de unde s-aleaga si la preturi foarte bune (carucioare, mese de servit, scaune de masina). Copilasii s-au ales cu niste jucarii si multe baloane. Din cauza unei mami mereu in intarziere, n-am ajuns la premierea BabyStar. Ne-am luat cadourile dupa, dar numai m-am enervat pe ei si sunt pe cale sa trimit o scrisorica de multumire din partea baietilor. Pachetul continea: chipsuri, pufarin, bomboane, caramele, ciocolata, carti de colorat, carti cu CD-uri (jocuri si filme documentare) . Nimic pentru varsta lor... Ce-i interesant, e diploma cu poza lor.

Si la noi e vreme capricioasa, e soare, dar bate vantul. Cred ca n-o sa iesim, am mai iesit pe o astfel de vreme si s-au umplut de praf, abia asteptam sa-i fac baie.

ALINA, am vazut ultimul filmuletz cu Ayan! Ce rade cu pofta!!! E un scump!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput