Paciente optimiste si gravidutze ale dr Tutunaru-8

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by miruna79

Marina felicitari din tot sufletu ma bucur tare mult ptr tine stii am plans cand am citit ce ai scris.FELICITARI

multumesc Miruna

va doresc din suflet tuturor sa treceti prin ce am trecut eu azi in cabinetul lui T!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

eu nu merg la dr. T dar mai citesc si pe aici "ca sa fiu informata"
marinar, FELICITARI
asa da vesti, mai, ca parca era totul intunecat pe acest forum

veste buna a dat si nebunatica de megbeng la endometru
Doamne ajuta
Sa fiti fericiti si neaparat sa-l faceti si pe al doilea altfel veti cunoaste disperarea mea atunci cand va fi prea tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

FELICITARI, Marinaaaaar !!!!

Ma bucur din toata inima pentru tine ! Doamne, ce minune ! cat te-ai mai framantat ca este din cauza medicamentelor...nu pot spune ca stiu ce este in sufletul tau, acum, dar mi-ai umplut inima si mie de bucurie !!! Sa dea Domnul sa fii sanatoasa si puiutzul tau mic la fel, si sa te bucuri cu toti cei dragi de aceasta minune, sa savurezi fiecare clipa de graviditate si mai ales...sa nu ne uiti !!!
Pentru tine, draga noastra

Haideti fetete !!!!!...se poooaaate
Draga mea, ia-ne de mana pe toate, poate se prinde si la noi...
Te pup cu mult drag si iti doresc o seara si un we minunate !
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Mariiiiinaaaaaa, uraaaaaa, dupa cum ti-am mai spus deja, uraaaaa fata frumoasa scumpica si desteapta!! Sa ma tot trezesc eu asa din somnul meu de frumusete de dupa-amiaza cu asa vesti!!!!
Bravo bravo, nu pot sa spun decat sa savurezi momentul ca viata ta de azi inainte va fi de 100000000 de ori mai frumoasa cu griji dulci si cu bebei sanatosi. Asa iti doresc, precum doresc si tuturor fetelor minunate de aici - si aici ma includ si eu sa avem parte de emotia inceputului toate si de bucuria unui bebic sanatos!
Bravo Marinusha, felicitari din toata inima mea de Tutunarista si privilegiata ca te-am cunoscut cand aveai deja un samburel in burtica si nici macar nu stiai. Deci asa arata o fata gravida! Frumoasa!
Te pup si va pup de 1 mil de ori
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

marinar, felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari!!!!!!!!!uraaaaaaaaaaaaaa
hai pantelimonuuuuuuuuuuuuu!!!!

cand ai avut UM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Marinar , doamne cat ma bucur pt tine , bravo ..FELICITARI MAMICO !
Sa nu radeti de mine , dar aseara cand va scriam la toate si ma gandeam la marinar chiar vroiam sa-i sugerez ca nu cumva sa fie cu ochisori , dar am zis ca na si-a facut fata analizele si eco ..etc.
Asa ca draga marinar iata de ce nu venea ciclul .... Eu sunt super fericita pt tine nici nu vreau sa ma gandesc cat de fericita esti tu , te pup pe burtik. Cate saptamani ai?
Ce ziceam acum ceva zile de presimtirea mea......?? Vedeti ca nu m-am inselat.
Haideti care mai trece la gravidute...?
Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

multumesc mult fetelor!!!

Laura pe reteta T a scris 6 saptamani, eu nu am mai stiut sa intreb. mi-a zis ca are 1 milimetru.

Clau, asa cum am promis o sa mergem impreuna la T... si daca eu o sa merg ca sa vad ce face bb, musai sa mergi si tu pt acelasi motiv.
De fapt toate, ca doar am vorbit sa facem autostrada pt bebeii urmariti de T.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Marinar iti multumesc frumos ! Mi-au dat lacrimile, cand am vazut ca m-ai pus si pe mine pe listuta...

Inca o data felicitari si sanatos si frumos, ca si voi doi. Am vazut pozele voastre. Sunteti foarte fericiti si frumosi, amandoi !

Pentru toate fetele, o seara frumoasa si linistita, we placut, zile fertile si spor la !

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

FELICITARI MARINAR SI SA AI O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS .Sa fiti sanatosi toti trei.
Fetelor va multumesc mult de tot pentru incurajari si da aveti dreptate nu trebuie sa ma d-au batuta ci trebuie sa lupt .Va promit ca voi lupta in continuare dar voi lua pauza 2 luni fara sa mai fac nimic iar apoi ma voi intoarce la dr.T ,la monitorizari si cred ca voi incerca sa fac inseminari.
Voi ramane oricum alaturi de voi deoarece vad ca sunt mereu si vesti bune si astea nu fac decat sa ma veseleasca.
va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MARINAAAAAAAAAR FELICITARI IUBITA!!!
SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE FRUMOS CA TINE!!!!
Cand mi-ai dat vestea la telefon, eram la volan, am avut noroc ca tocmai parcam, altfel cred ca faceam accident!!I-am dat masina sotului si i-am spus parcheaz-o tu, ca eu am treaba!! Asa de surprinsa si de fericita am fost!! Ti-am spus chiar, ca nu-mi vine sa cred!! Acesta era motivul pentru care tu aveai prolactina marita!! Bebe a crescut-o, ca sa aiba el laptic peste inca 8 luni. Felicitari mamico, fugi pe lista gravidutelor si trage piciorul tare de tot, sa ne iei si pe noi cu tine!! Pupici pe burtica!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput