Paciente optimiste si gravidutze ale dr Tutunaru-8

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele dragi,
Incep prin a va spune ca asa de mult ma gandesc la voi si asa de apropiate imi pareti incat nu stiu daca imi sunt multi din oamenii pe care ii cunosc personal.
Sufer alaturi de fiecare dintre voi careia i se intampla ceva mai putin placut, mi se frange inima pentru fiecare careia "i-a venit si luna asta", sunt in extaz pentru fiecare noua burtica. Din pacate partea cu extazul este mult mai rara decat celelalte si poate ca tocmai de aceea este atat de pretuita.
Mamidevladut continui sa scandez:"Hai bebelusiiiii!!!". Trebuie sa incepi sa te pregatesti de .
Alina, in fata dorintei tale. Dar imi place sa inteleg ca prin "la tine s-a incheiat capitolul bb" vrei sa spui ca nu mai faci stimulari, monitorizari sau orice alte interventii, nu ca gata, te lasi de dorit bb. Ca oricum nu prea poti sa te lasi de dorit. Este?. Uite, de la mine un si o . Sunt alaturi de tine si te imbratisez cu mult drag.
Miruna, imi pare nespus de rau. Dar vine o zi.....cand BHCG o sa iasa pozitiva, ai sa vezi.
Amely, Marina, Bubulina, Laura, Silvana, Ioana, Claucia, Alexia, LauraSilk ,ca de altfel pe toate fetele pe care nu le-am numit si de la care-mi cer mii de scuze.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata dragutelor,

Mamidevladut, iti tin pumnii stransi, ai vazut ce spun si fetele ca esti

Alina25, chiar daca simti ca nu mai poti, nu poti abandona totul. Incearca sa nu te mai stresezi, trebuie sa vina bebe daca spui ca ai facut si laparo si stimulari si monitorizari...o sa vina bebe cu siguranta Nu mai fi tristuta te rog frumos

Miruna79, imi pare tare rau pt rezultat dar nu dispera, urmeaza o noua luna plina de sperante
. Oricum este bine de stiut treaba cu testele mai ales ca tu le-ai incercat cam pe toate.

Kitty_nic, bafta multa la examene Duminica trebuie sa tinem
pumnii nu?

Marinar ce faci, cum te mai simti? Ai vb cu T?

Marair sa-ti traiasca grasunica

Va pup pe toate Amely, Bubulina, Laura69, IoanaTugs,lauravoinicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna dragele mele

ce sa va spun... am aceeasi stare. azi merg la T si sper sa ma lamureasca, dar cred ca o sa merg si la medicul de familie ca sa-mi recomande niste analize pt ficat, stomac, nici nu mai stiu!!!

azi, mai nou- de parca starea de greata nu era suficienta, din senin mi-a curs si sange din nas.

e asol, eu sunt nervoasa pt ca nu am putere si nu mai pot face nimic, nici la plimbare nu pot iesi, sotul meu e suparat pt ca nu stie cum sa ma ajute...si tot asa.

va pup pe toate si sper ca diseara sa va aduc vesti bune.

va multumesc tuturor pt grija pe care mi-o purtati!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Marinar, offff saracuta de tine imi pare tare rau ca te simti in continuare asa de rau. La ce ora mergi la T? Astazi ajung si eu cu prietena mea, ea incepe monitorizarile si e prima oara cand merge la el. Eu cred ca o sa fiu pe la 17.30 poate ne vedem pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Fetelor iubitelor azi am fost nauca la birou, plina de treaba si de lucruri de facut, imi pare atat de rau ca nu am intrat mai devreme sa o pup pe biata Marinusha care sufera biata de ea. Spor la doctor, sa ne vii cu vesti bune iubita mea!

In rest toate bune si frumoase, scriu mai tarziu diseara, pup toate fetele scumpe si dragi, am citit mesajele demai sus, de drag de prietenie, de emotie si caldura, mi-au venit lacrimi in ochi. Sunteti atat de dragute!!!

La mine nimic nou, sunt in ultima zi de Duphaston, cand vine CM vine, cand vine il si sun pt T ca sa fac monitorizare, stie cineva, am mai intrebat, se poate lua Clomid (Clomiphene) fara reteta de la farmacie? Daca imi spune la telefon fara sa trec pe la el (asa incepuse sa imi spuna data trecuta cand l-am sunat si credea ca sunt in z1)as vrea sa imi iau fara reteta. Va pup din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna fetelor, eu nu am scris in ultima vreme si poate nu o sa mai scriu multa vreme de acum incolo, dar raman cu sufletul aici si va citesc din umbra. Cum bine stiu cateva dintre voi, noi avem o problema mai grava la sotul meu ceea ce probabil ma va indrepta cu pasi repezi catre medici care practica ISA si chiar FIV, natural sansele noastre sunt aproape nule.
marinar, iti doresc multa bafta, sa te ocoleasca supararile si problemele sa ramana departe. Iti tin pumnii!
mamidevladut, eu cred ca esti si urez de pe acum sarcina usoara! Cand faci bHCg sau eco?
alina25, eu te inteleg foarte bine! Daca la voi este infertilitate inexplicabila, atunci singura cauza e stresul. Cand te vei detasa de problema asta, vei ramane ! Sa intri sa ne spui vestea cea mare, OK?
marair, sa-ti traiasca fetita! Iti doresc sarcina usoara si fara probleme pana la sfarsit!
miruna79, nu dispera, eu sunt sigura ca vei reusi curand sa ramai !
kitty_nic si Amely, bafta la examene. Noi va tinem pumnii.
lauravoinicu iti tin pumnii sa reuseasca urmatoarea ISA si sa raspunzi bine la stimulare!
alexia28, sper sa ne dai si tu curand vestea cea buna, iriss27 a reusit, deci se poate!
Ioanatugs, si tie iti doresc sa reusesti sa castigi lupta impotriva endometriozei si sa ramai in scurt timp! De ce faci o ISA?
Va pe fiecare in parte si sunt alaturi de voi, indiferent unde voi fi!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Dragele mele, va multumesc pentru urari!Sa va dea Dumnezeu sanatate sicalm sa ajungeti cat mai curand sa vedeti la eco un prichindel miscandu-se!Laura Voinicu, ce interesant ca m-ai visat!si avand un baietel!Culmea e ca si eu si sotul meu am visat ca vom avea un baietel si ne-a fraierit pe toti natura, se pare.inca o data va imbratisez si va urez toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragelor, am intrat sa va pup, sa va urez we placut si sa va distrati din plin!
Eu acum ma pregatesc sa inchei ziua de munca si sa plec sa ma fac frumusica - ma duc sa ma tund si sa ma coafez - dupa care ma duc acasa sa invat.
Pana luni nu mai pot afla vesti despre voi, asa ca luni sunt convinsa ca o sa aflu vesti multe si bune.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

SUNT CEA MAI FERICITA FEMEIE DIN LUNE!!!!!!!!!!!!

De ce?????????????

Tocmai am aflat ca am in burtika un ghemotoc de 1 milimetru.
Doamne.....nu mi-a venit sa cred cand mi-a zis T: mai tu esti gravida!!! este o minune pt ca nu s-a vazut la primul echo.

Va dati seama ca am ramas fara cuvinte, m-au napadit lacrimile si nu am putut sa intreb decat daca e bine. Mi-a aratat pe monitorul echografului o buburuza micutza care palpaia.

Iata de ce aveam eu starile astea de greata, ameteala, etc.
Mi-a dat tratament pt sustinere si peste 2 saptamani merg iar la control. Sper din tot sufletul sa fie totul bine.

va pup pe toate...acum merg sa ma trec la gravidutze.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Marina felicitari din tot sufletu ma bucur tare mult ptr tine stii am plans cand am citit ce ai scris.FELICITARI

Mergi la inceput