Paciente optimiste si gravidutze ale dr Tutunaru-8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

MARINA, FELICITARIIIIIII DE 1000 DE ORI, MULTI PUPICI SI SA AI O SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SI VOIOS
Maaamaaa, nu pot sa-mi imaginez ce ai simtit cand ti-a zis T, cred ca nu-ti venea sa crezi, felicitari inca o data, sa fiti sanatosi si fericiti!
Sa mai treci pe aici pe la noi, te rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Marinar Felicitari draguta.
Sa fi iubita si sa aveti grija de simburel.
Ziceai tu acum cateva saptamani ca si tu esti tot cu M si trebuie sa fi urmatoarea!Iata ai avut dreptate.
Pupici multi si felicitari.
Alina te-ai convins ca trebuie sa lupti?Sper ca da .
Fetelor astazi dupa mai multe luni am primit o veste buna.Analizale hormonale ale sotului meu sunt excelente.Deci se pare ca problema lui nu este hormonala deci atunci ramane doar infectia spermatica cu stafilococ alb care probabil ca vine de la rinichi.El are o problema mai veche cu rinichiul drept ,o malformatie congenitala ,cudura de uretera,pentru care o dr. urolog ne-a propus operatie acum ceva timp in urma dar nu l-am putut convinge.Poate ca doar acum,poate sa inteleaga ca trebuie sa rezolve aceasta problema.Concluziile sunt ale mele,pentru ca Dr. Soare ne-a chemat la el abia la 15 zile de la terminarea tratamentului cu augmentin ,urovaxom si rovatinex.
Voi ce credeti despre concluziile mele?
va pup dulce si va doresc un week end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna dimineata... pentru mine azi incepe o alta viata

multumesc fetelor de urari, sper ca si la voi sa vina cat mai curand minunea. offf de cate ori am urat si eu sarcina usoara noilor gravidutze si cat imi doream sa primesc si eu asemenea urari. iata ca au venit si le primesc din tot sufletul!!!

fetelor, cred ca v-am dat un motiv temeinic sa sperati. ganditi-va ca, dupa calculele mele am ovulat dupa Z 30. cand am fost pe 12 mai la T nu a vazut decat mai multe chistuir decat la primul echo. atat... iar minunea mea era undeva ascunsa. reguli nu exista, regulile le face DD.

aseara am facut prima injectie cu pregnyl. abea am gasit din asta de 5000. cred ca lui T i-a fost frica putin pt ca nu l-a vazut de la inceput, de aia mi-a dar tratament mai puternic. cred...pt ca mie nu mi-a spus nimic, dar eu sper ca totul va fi bine si vor urma luni de vis.

o sa ma rog in continuare pt noi si pt voi, bb al meu trebuie sa aiba prieteni de joaca.

pup fetele si vb mai tarziu.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

MARINAR, Felicitari si din partea mea, din toata inima! Sa fiti sanatosi , sa ai grija de samburel, sa creasca mare! Si sa nu ne uiti pe noi cele mai putin norocoase....

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Felicia nu o sa pot sa va uit, aici mi-am inceput calatoria pe forum , de la voi am invatat multe... si inca mai am de invatat.
te pup si iti doresc si tie sa ti se implineasca visul cat mai repede.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

marinar; mi-au dat lacrimile cand am citit vestea....am retrait parca emotia de cand mi-au aparut mie cele IIsi apoi confirmarea de la echo....sa te bucuri de sarcina si sa dea d-zeu k nimic sa nu iti umbresca aceasta fericire.Dar te rog mult nu uita sa ii multumesti lui Dumnezeu pt minune si sa te rogi Lui neincetat...Nu stiu de ce, dar eu dupa ce am vazut k se intampla si minuni am devenit mai religioasa...asa din tot sufletul. Parca odata cu sarcina , il simt pe Dumnezeu in mine, am certitudinea k exista.Dar sa nu te mai innebunesc atat, stii tu mai bine ce ai de facut.
In legatura cu tratamentul prescris de Dr T sa stii k el este la fel pt toate pacientele, adica 4 utrogestan,4 magne B6, 1 aspenter, 1 acid folic, 1 pregnyl de 5000 la 4 zile si no-spa la nevoie.Eu inca il iau si m-a ajutat f mult sa ajung cu bine aici unde suntem.
Sa ai grija de tine si sa nu faci efort mai deloc, chiar de vei avea o sarcina normala!Si nici stresul nu face bine absolut deloc.Iti spun toate astea din proprie experienta, crede-ma.

Madalina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

marinar, ce veste minunata! Felicitari pentru bebic si sarcina usoara!
La Aspirante te-am trecut eu pe lista, dar am rugamintea ca aici la pacientele dr. T. sa te treci singurica si sa nu ne parasesti prea repede.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Pentru marinar

Dragostea unei mame determina cum ne iubim si cum ii iubim pe ceilalti. Nu e vreun petic de cer care sa nu fie aprins de aceasta prima dragoste. Privat de dragoste universul ar fi un loc de durere. Dar ne nastem intr-o lume care ne intampina plansetele cu bucurie. Cat de mult iti datorez pentru sarutul care imi va spune cine sunt! Cel mai mare dar, dragostea de viata este in ochii tai zambitori. Datorita tie lumea mea va fi plina de gratia zambetului tau tandru. Orice adiere a destinului va purta mireasma imbratisarilor tale. Mama iti multumesc pentru tot ceea ce vei face pentru mine. Vei fi cea mai buna mama pe care si-ar putea-o dori cineva. Iti multumesc, si abia astept sa ne intalnim!!!!!
Cu dragoste
Bebelusul tau

Felicitari mamico!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

pup fetele mele dragi

va multumesc din suflet pentru felicitari, nu am trait emotii mai mari... inseamna foarte mult sa stiu ca va ganditi la noi.

mamidevladit, cu tot dragul, la momentul potrivit o sa-i povestesc puiului meu cum a fost intampinat, chiar daca pt inceput la mine in burtika, si ce cuvinte frumoase "mi-a spus", asta cu ajutorul vostru. iti multumesc!!!

madaluta eu am crezut ca mi-a dat pregnyl de 5000 pt ca ar fi ceva in neregula cu bb. acum m-am mai linistit daca spui ca asta e tratamentul folosit in general.

fetelor nici nu va pot spune ce frica imi este de tot ceea ce traiesc. ma cam doare burta si tot ma gandesc sa nu se intample ceva rau, tot astept sa-mi confirme cineva ca e normal. m-am si constipat pt ca mi-e frica sa merg la wc. stiu ca trebuie sa gandesc pozitiv, si chiar o fac, dar pana nu il vad iar peste 2 sapt pe bb parca nu pot sa stau ff linistita.

va pup pe toate cu drag si sper din tot sufletul sa veniti cu mine la odisee.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MARINAR stai linistita iubita, nu-ti mai face atatea griji, ca odata cuibarit bebe acolo, nu pleaca el asa de repede, pina nu face 9 luni. Esti tanara, sanatoasa, nu ai de ce sa-ti faci atatea probleme! Daca dr. ti-a dat tratament de sustinere, nu inseamna ca ai tu vreo problema, ci pur si simplu, ca sa-i fie bine bebelusului. Fii mai relaxata si incearca sa te bucuri cat mai mult de fiecare zi a bebelusului in pintec, pentru ca sunt clipe magice !!!!!!!!!!!!!!!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput