Impreuna, TIMISOARA (45)
Raspunsuri - Pagina 16
Doris-Alina spune:
Silva, ne-am culcat pe la 3 azi noapte...am avut de lucru...nu va ganditi la prostii...mey....asa ca am dormit putin mai mult azi...
Las ca maine va fac cafeaua matinal.
Ma bucur mult ca au ajuns actele...de acum mai ai un pas si esti pe Statuia Libertatii....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
Ana68 spune:
Hai salut la fete,
In primul rand,Silvana draga,ma bucur enorm pentru ca v-au ajuns actele.Tin pumnii si zic Doamne ajuta! sa va vedeti visul cu ochii si totul sa mearga ca la carte....Cu raspunsul cel'lalt: YES,YES,YES!!!!!(asta asa...sa fim in ton cu actele tale).
Dana-danitin,cu povestea ta despre weekendul minunat petrecut...iui!...mi-am amintit de vremurile de demult,cand Alex era mititel si ii faceam dintr-un cearceaf un hamac,il atarnam pe culmea de rufe si bagam copilul acolo si dormeaaaaaa....de uitam ca am copil.Misto era cand mai adia putin si vantul,ca era leganat in mod natural...Plus ca bunica lui,cum se trezea odata cu gainile,ii punea apa intr-o galeata de 10 litri la soare si pe la ora 13,inainte de somn,tragea Alex al meu o balaceala si dormea....de ziceai ca nu mai respira...Super sa ai o casuta,chiar si de vacanta,ca incarci bateriile de numa'.
Irina,macar v-ati distrat la nunta aia...Cu Alex,hm,cum am povestit.Vad ca momentat s-a mai calmat cu pizza si inghetata,sau cel putin asa mi se pare mie...Vom vedea,ca deh!am flacaul la usa,nu?
Mihi draga,dupa cum se vede....ramaneti ca porumbeii acasa,tu si sotiorul...Ce va pasa?!Super misto!Vreau si iooooooo....
Gabi,ce mai faci?Munca multa la lucru,nu?Saru-mana ca ai pus pozele.Tare faine sunt!
Doris,mai vorbim noi....Deci numai varfurile le-ai tuns la cea mica?Cum de nu a comentat maestro Radu?Spor la treburi azi!
Dragelor,sa aveti o zi cat mai buna...Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Ciao, fetele! Si eu sunt foarte incantata de casuta noastra. A fost un efort financiar serios dar simpul fapt ca am unde duce spiridusul in fiecare sfarsit de saptamana, ca avem un loc cu liniste si pace, e extraordinar. Mai sunt multe de facut si de reparat, inclusiv nu avem tot mobilierul dar e o.k Si tot din weekend, spiridusul descopera un visin super incarcat in gradina si zice oau, ciese vai ce ma-nbucur de ce am decopeit si incepe sa infulece visine si astea erau acre de-ti faceau gura punga dar ea nu si nu ca-s ciese bune. Am facut cva poze cu telefonul si cand se indura sotiorul sa mi le scoata pe discheta le pun sa le vedeti.
Doris vrem poze cu freza super la printesa super Silva ma bucur tare mult pentru tine, stai sa vezi ce fain va fi Mihi ai si tu parte de o pauza, aveti grija ca ai vazut cu e cu 3 de bebe Doris cand zici de culcat la 3 noaptea la ce vrei sa ne gandim, ca ati zugravit_ Irina ai si tu parte de o pauza, vad ca toti piticii pleaca pe la bunici Katik pupici si la tine si la burtici Ana acu din mentor de club ai devenit si Ion Creanga, ce mai zici, numai eEminescu nu te-am facut Pako, ce mai zici
Fetelor va las ca trebuie sa trimit oamenii pe teren. Da mai vreau sa pove ca m-am enervat ieri cu o colega rea si invidioasa si trebuie sa-mi var necazul.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
gabirus spune:
Ana, momentan e liniste la munca, dar miroase a linistea dinainte de furtuna .... parca vad ca se sparge teava imediat si echipa mea e partial in concediu
Danitin, sa nu uiti de poze, vrem sa vedem Spiridus cu "ciese bune"!
Doris, ce faci noaptea? Buhuhu?
Silva, cand mergeti la interviu?
Pako, cum te mai simti? Dar dragutza mica?
Katik, ce faci? Te pragatesti de petrecere?
Fetele, eu din august caut bona cam 4-5-6 ore pentru Lucas. Daca stiti pe cineva, va rog frumos sa ma anuntati!
Numa azi nu-i maine, abia astept sa ma duc la concert DEPECHE! Yupiiiiii!
POZE
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Cafeneaua Dolores s-a deschis...
Avem cafea, ceai, cacao, fursecuri...
Poftiti va rog....
Ieri am terminat cursurile cu inca o grupa.Au trecut 5 luni asa de repede...am avut fete faine, de care parca mi-e asa nu stiu cum ca ma despart...au invatat o meserie, se descurca bine...mai au de sustinut examenul chiar in 29, de ziua lui Ines...
Cum ati suportat caldura de ieri?
Eu una tare greu....prefer frigul si iarna....
Ieri a primit Ines prin posta 1 mil de la matusica ei din Baia mare, sa-i cumparam ce-si doreste ea de ziua ei.
Am fost la Selgros si am pus-o sa-si aleaga ce vrea...
Daca ati sti ce dulce a fost...stia de acasa, ca numai una ii vom cumpara, asa ca trebuia sa se decida exact ce doreste...
Tare greu i-a fost.
Zicea: Vreau asta....mai facea un tur la raionul de jucarii vedea altceva vreau asta mai bine...si tot asa vreo ora, pana s-a decis.
Bucatarie din acea mare, cu cuptor, cratite, plita, vase,chiuveta cu robinet, are si telefon...super faina, merita banii, adica 750.000.
Am lasat-o aseara jucandu-se...si am mai vorbit cu ai mei, ziceau ca pe la 22 aseara facea tot mancare...tocanita de crenciu( crenvusti).
La noi la scoala au inceput concediile, mai putin eu care nu am , deoarece am grupe pana prin septembrie, dar nu ma vait.
Fetele, pai sa va explic ce faceam noaptea pana la 3...ca sa nu mai aveti iluzii...montam filmarea de la botez...na!
Vreau perdele....unde ati vazut faine?
Si unde le pot coase?
Adica tivul...aveti idee?
O zi buna si ne mai auzim!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Mai fetele ce viata fara griji am acum ca Ioana e plecata...parca nu sunt eu..
Doris perdele fain am vazut la Materna , iar tiv eu am facut la Modex la ultimul etaj la tantile alea care cos diverse chestii.
Danitin mai bine uita nervii , nu fac bine la sanatate.
Gabi eu cand am cautat bona, am intrebat la biserica si am gasit o femeie de incredere, e o idee..
Silvana zici ca America va asteapta? Pai sa fie asa cum va doriti voi si cum credeti ca va e mai bine .
Va las si spor la treaba
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Ana68 spune:
'Neata,
Mah ce ploaia naibii a fost ieri...m-a prins olecuta si pe mine,dar am ajuns cu bine acasa....
Silvana,tu cum ai ajuns cu Spiderman acasa?V-ati ciuciulit?
Doris,mah,e o dulce fata ta....asa de dragalasa...ca o adevarata fetita si domnisoara in devenire,sa nu se poata decide ea...Draga de ea!Ce perdele vrei?Ai cautat si nu ai gasit?Pai de ce nu dai o tura prin magazinele de decoratiuni interioare?
Gabi,sti ca un rau nu vine niciodata singur....dar las' ca tot raul e spre bine,in general si o scoti tu la capat,sunt convinsa.Eu am o postare despre tanti a mea,care va fi libera din 28 august.Daca esti interesata iti pot da numarul ei de telefon si sa discuti cu ea,daca vrea si e de acord cu un program ca cel pe care il doresti.
Irina,nu mai fi asa "prapastioasa"...Rade ciob de oala sparta!Si eu as sta tot cu gandul la copilul plecat,ca Alex a fost o zi plecat in excursie cu scoala si l-am sunat de mi-a zis copilul sa il mai las in pace ca nu se poate bucura de excursie....Las' ca micuta ta,cum am inteles ca e la bunici,e bine si se distreaza...Doar e vacanta!
Dana-danitin,ai tu dreptate:azi-maine o sa fiu comparata cu cine stie ce personalitate,de ma ia politia pentru plagiat...
Felicia,ai gasit un medic?Un cabinet care sa iti convina?Cum te mai simti?
Dana -alexa,ce mai faceti porumbeilor?
Katik,matale ce mai faci?I-au trebut bubitele la mandra?
Ciocolata si Anda dau asa rar p-aici....
Dragelor,sa aveti o zi cat mai buna(ce bine ca s-a mai racorit oleaca) si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Ana, era cat pe ce sa ma prinda ploaia ieri dar mi-am sunat jumatatea, s-a dus dupa copil la gradi dupa care a venit si m-a luat din statia lu' 13.
Doris, misto printesa ta. Lasa tu montatu' casetei ... ca stim noi
Irina, si Paul abia astepta sa plece la ai mei. Numara zilele pana la 1 iulie, are program facut pana la sfarsitul lunii august. Ocupat copil am!!
Gabi, nu stiu sigur cand vom merge la interviu, aflam aproximativ cand vom merge, prin 15 august. Interviurile incep in octombrie, dar pe site-ul oficial al Departamentului de Stat se publica, in 15 ale fiecarei luni, numerele de caz care sunt programate pe urmatoarele 2 luni.
Mihi, te-ai plimbat ieri prin ploaie?
Katik, pupici.
Va pupa fata pe toate
Silvana si soricelu' Paul
Mihi spune:
Lapte cu cereale se poate...madam Dolores...ca asta papai in timp ce va citii!
Aseara am fost la fabrica de bere...si am mancat 4 mici si am baut bere la halba...
Parca sunt in luna de miere fara copii...doamne iarta-ma... dar mi si dor de ei...si gand gasesc o hainutza de-a lor prin casa... o pun pe nas si inspir adanc....
Vreau la mare sau la munte...in cabana racoroasa...cu iubitul pe sub masa...asta ca sa rimeze...(si ca sa va pun imaginatzia la incercare...ce credetzi ca facem noi sub masa?)
Va pupez pe tate ...si soare in inimile voastre va doresc...
Psssssssssssssss...oferte pt Grecia daca stitzi ma intere...
Mihi
danitin spune:
Ciao, fetele! Hai sa va pove pentru inceput de ce eram turata ieri, chit ca mi-a trecut. Avem o tanti director de marketing, o scorpie de zile mari si proasta pe deasupra, na ca am varsat jumate din zaduf. Si luni, chiar inainte de cheful din curtea institutiei 0 a propos, a fost super, cu frigarui, mititei, bere - dupa ce toata ziua am ajutat-o impreuna cu colegii sa-si termine treaba, ne ataca asa, pe locul limpede. Cred ca a luat ceva la bord si cu e foarte invidioasa a inceput sa ne serveasca poante. De exemplu, ii spune seful sa ia si ea ceva sa manance la care raspunde, nu iau ca ma ingras si ajung cat Dana. Si tot asa a dus-o ajungand sa ne acuze in fata sefului ca ii facem greutati, ca nu o ajutam, etc. Pana m-am infuriat si i-am spus ca mai bine plinuta si iubita de toti decat scoaba si babaciune uracioasa. Na!
Ce vorbiti voi de ploaie. Eu am plecat sa filmez chiar cand era urgia mai mare. Plus ca am ajuns in zona Aleea Ghirodei unde s-au inundat strazile asa ca m-am murat din cap pana in picioare. Doamne, si cand ma gandesc ca noi umblam de-a nebunii prin furtuna si in timpul asta un om murea traznit.
Alta mare problema, acum spun tot. Am facut ieri calcule financiare si suntem in kk Sambata nasim, vine gazul la noi pe strada si macar la aragaz tot vrem sa bagam, buni vrea neaparat la mare cu spiridusul si TREBUIE sa luam alta masina ca asta ne lasa clar
Asa, am varsat off-urile asa incat pot sa incep
Doris, in materie de perdele, eu am vrut noi dar cum avem la casa geamuri SUPER mari ma costau imens. Asa ca m-am resemnat dar, mergand in Aurora, acolo la vechituri, am gasit perdele SUPERBE la 500.000 bucata. Irina, asa e tu ai dreptate, ca de obicei, nu fac bine nervii, dar pe mine tare ma afecteaza rautatea gratuita a unora. Mihi, te cred, si pe mine ma batea gandul la un moment dat sa las Spiridusul la mare cu buni si noi sa luam o pauza de odihna, dar la gandul ca n-as vedea-o zilnic am hotarat mergem la mare. Ne-om odihnii cand vom fi bunici. Ana la firea, optimismul si energia ta pozitiva nu te mai comparam, te declaram Super Ana cu club de dependentiKatik La multi anisa ne traiesti, sa fi sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate visele frumoase.Mi se pare mie, ca de la caldura nu mai procesez bine, da nu a mai scris demult Pako_ Unde esti, ce faci_ Gabi, eu pot sa-ti-o propun pe tanti care i-am oferit-o si Mihi dar ea vroia program mai lejer, oricum cred ca se potriveste cu ce doresti tu. E o fosta colega de serviciu a mamei, o tipa tare blajina si simpatica, avea grija de baietelul unor prieteni - 3 ani - dar cum ei au plecat peste vara din tara cred ca e libera.Silva , cum e ceasul asta, ca daca dorm bine copii cu el cumpar si eu. Vreo doua
Cred ca am umplut juma de pagina asa ca ma retrag si va pupacesc si va ofer, asa la concurenta cu Mama Dolores, o limonada rece-rece sau oranajada proaspat stoarsa cu cuburi de gheata.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana