Impreuna, TIMISOARA (45)
Raspunsuri - Pagina 17
Doris-Alina spune:
Mihi a nostra smecheroasa,
Vrea la cabana pe sub masa
Ce-o sa faca acolo oare?
Intrebare intrebatoare...
De pat s-a cam saturat,
Vrea decorul sa il schimbe
Grecia mare si soare
Intrebare intrebatoare???
Mihi, smecheraso mica
Ne faci pofte, si-ti port pica
Ca noi de vom sta sub masa
Mai nimic n-o sa ne iasa
Ca la gabaritul meu...
Aoleu si aoleu...
Hai, pe masa as incerca
Ce-o iesi vom mai vedea...
Sa ne spui si cum a fost
Ca doar n-o sa iasa prost...
Ca mai invatam si noi...
De la cei versati ca voi...
Mai pe masa, mai sub masa...
La cabana sau acasa...
Doar caldura e de vina
Uite ce face cu noi
Nu stiu cat o sa mai tina
Dar e vai si amar de noi
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
Doris-Alina spune:
Fetelor, daca am inceput sa vorbesc in versuri....e grav...
Canicula e de vina...sa stiti!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
silvana75 spune:
Doris
Mihi, io vreau oriunde, pe masa, sub masa, numa sa fie
Tot io si soricelu' Paul
Mihi spune:
heeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiii!
v-am speriat...de nu mai scrie nima?
cand sunt si io pe acia...datzi bir cu fugitzii!
Vreau la mareeeeeeeee...sa ma racoresc...sau intr-un lac de munte...
Mihi
Katik...maine e ziua ta nu?
silvana75 spune:
Mihi, eu sunt aci da' nu poci sa scrie ca ma topesc de cald pe cloceala asta. Singuru' nouron nu mai functioneste
As vrea sa ascult cum creste iarba, intinsa la umbra
Silvana si Paul
gabirus spune:
Fetele, merci de ideile pentru tanti. Ana, Dani, imi trimiteti numerele de telefon? Dani, tanti respectiva va fi libera pe termen lung sau doar peste vara? Cat despre nebuna de la merketing, ai dreptate! Si eu sunt satula pana peste cap de rautati si atitudini de rahat! Parca toata lumea simte nevoia sa se urce in cap la noi, nu stiu cum se face ....
Dolores, nu stiam ca ai asemenea talente artistice Mai zi, ca ne coloreaza pagina la propriu si figurat!
Silvana, vreau si io in iarba! Hai sa ne gasim un loc umbros si sa lenevim in mod grosolan!
POZE
Doris-Alina spune:
Lume...lume....
Mihi, Silva, Gabi, si eu vreau in iarba la umbra...imi iau Autanul cu mine, ca-s alergica la insecte, dar vin...
Dupa asa o zi ca azi nici nu mai stiu ce vreau...deocamdata un dus rece...
Azi am facut pentru prima oara un experiment.
Mi-am tuns clientele cu ventilatorul pe mine...zbura parul in toate directiile...si uite asa ies tunsorile de stilisti!!!
Gabi, si zici sa mai scot talente artistice ca va coloreaza pagina, ai???
Numai cand e canicula delirez...in rest sunt ok!!!
Hai ca ne mai distram si noi...
Lumeeeee....un strand mai ascuns pe unde exista?
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
Avesaloane, vrei sa te transformi in Horrorsaloane? Nu me speria tu, ca ce ma fac eu fara stilista meseriasa? Canicula, canicula, da baga-ti mintile in cap
Un strand nu chiar asa frecventat este la Videocolor. Sau poti sa incerci o nocturna la UMT, e deschis si noaptea si e chiar extraordinar de placut, e racoare ...
Mihi, cu dedicatie speciala: nu vreau sa crezi ca te neglijez, sa stii ca szeretlek foarte tare
POZE
Doris-Alina spune:
Bey....punk-isto...tu vorbesti de freze de stilisti???
Tu care numa maine nu-i poimaine...pleci la concert...
Chiar, cand plecati???
Hai pusi..
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mihi spune:
Katik....
La multzi ani si numai bucurii si
...es Isten eltessen
Sper ca esti ok...vad ca tragi chiulul ...sper ca motivat...
Va pup pe toate si o zi perfecta...
Mihi