Impreuna, TIMISOARA (45)
Raspunsuri - Pagina 15
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Gabi, imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu creditul.
Ana, felicitari pentru premiant!
Eu sambata am ajuns pe jos acasa, m-am racorit asa fain. Ai mei ma asteptau in strada, fiu-miu alerga pe strada numa in pantaloni scurti, sotu' se racorea cu o bere
Va doresc o saptamana usoara
Silvana si soricelu' Paul
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Sunt zombi, acum am deschis ochii...
Am fost la botez, de ieri de la 12 pana azi noapte pe la 1,30.
Ne-am simtit excelent, am adus-o si pe Ines, care a batut recordul la dansat, de la 15-21 non-stop...Era uda toata, dar nu se lasa...erau multi copii, asa ca a fost in culmea fericirii...
Si-a gasit un iubit, cam timid saracu, desi avea 7 anisori...
Ines l-a tinut in brate, cica dansau in doi...e....si ce sa va povestesc, ca a avut si o rivala...frumoasa foc.
La un moment dat plangeau amandoua care sa danseze cu baiatul...una il tragea de o mana , una de cealalta...pana la urma batalia a fost castigata...iubitul rusinos a fost al lui Ines...
La plecare, urlete cat China...
Sper sa nu se imbolnaveasca...de la aerul conditionat...
Si Vali a dansat, asa, mai incetisor, dar cand era o melodie din Banat care se joaca pe trei, o manca rau de tot...topaia si burta...nu numai ea...
Gabi, imi pare rau ca vi s-au schimbat planurile, dar nici la alta banca nu se poate rezolva?
Ai primit pozele?
Irina, cum v-ati distrat???
Ti-au admirat cocul???
Fetele, azi am de facut cumparaturi, asa ca ne mai auzim spre seara...
O saptamana linistita...
Si sa suportati caldura!
Aveti idee care stranduri sunt deschise???
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
danitin spune:
Ciao, fetele1 Imi pare rau ca nu am ajuns sambata dar am fost la casuta, unde ne/am distrat de minune. Spiridusul nu a mai facut febra asa ca nu stiu ce s-a intamplat, de fapt. A fost super fain in weekend, iar mi-am incarcat bateriile. Am ajuns sambata inspre amiaza, am mancat la iarba verde, ne-am culcat un pic, e asa de racoare in casa, zici ca-i pestera, asta se trage de la peretii grosi si geamurile mici, plus ca in fata pridvorului avem o bolta de vita de vie care tine umbra. Spre seara am umplut bazinul gonflabil si spiridusul s-a zbenguit de numa asa ca mi-a facut pofta si mie si am coborat in bazinul vechi - ala folosit initial pentru udarea gradinii - in care era apa de ploaie incalyita de soare, a fost super Seara am facut mititiei si aripioare pe gratar si ........am dormit afara A aranjat sotiorul cu cineva din zona de ne-a adus 10 baloti de fan I-am pus in cotarca, am facut baldachin dintr-o perdea veche si ... am dormit tun Duminica tot balaceala, tot somn in casa la racoare pana a venit ploaia mare si am plecat spre casa Din pacate am impresia ca bateriile mele se vor descarca cam rapid pt ca am muuuult de lucru, sefu e iar in toane proaste si mai avem si multa alergatura ca sambata nasim
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Ana68 spune:
'Neata ,
Din nou pe baricade...si fi-miu e in vacanta....vreaaaaauuuuu si ioooooooo....!!!!
Mah fete,eu sambata m-am uitat dupa voi pana nu v-am mai vaz't si am staaaaaaat de mi-au iesit ochii din cap ca la melc asteptand 11-le...Si a venit intr-un final si a intors chiar in sensul giratoriu,ca nu a mai mers pan' la gara,de m-am si spariet cand am vaz't ditamai animalu' de troleu ca se urca pe trotuar...Asa ca pe la 11 si ceva am ajuns si eu acasa si,cum discutaseram noi despre toate cele la intalneala....mah Doris...ii pusesem gand rau la neica Mariusica...Ce scenarii aveam in cap...de s-ar fi rosit la fata si traseistele de la bariera de la UMT....Si uite asa inflacarata de imaginatie si arzand io de dorinti...am ajuns acasa decisa sa imi abordez barbatul cu foc si patima si....cand ce sa vezi:Alex se foia ca un viermisor in pat,iar mandra viziona cu nonsalanta un film impreuna cu ta-su.Am zis ca iau foc,brusc mi s-au urcat piticii pe creier si primul lucru care mi-a iesit pe gura,fara sa treaca prin filtru creierului evident,a fost sa spun:"Bine,mah,nici s-o culci pe fii-ta n-ai fost in stare?!".Bine ca am om simtit la usa,ca n-a comentat nik si s-a purtat ca un dulce....In apogeul nervilor am intrat in camera ,am dat militaria jos din pod,adicatelea:"Alex,ai cinci minute sa sforai,Luana treci pe perna si inchide ochii si dormi ca te mananc!",de bietii mei gorobeti s-au executat automat,de frica saracii....Numa ca la mine cheful se cam dusese pe apa sambatei...Am recuperat,evident...
Sambata am tras o fuga in Flavia si Aurora,ne-am intolit de vara si cat am stat la bluzite m-am bronzat ca tractoristii,beah!
Duminica am fost in Selgros,la plimbare si la cumparaturi de mancare...Asa ca weekendul a fost plin de activitate.
Alex a fost ieri la Padurea Verde,invitat de pretenul lui la un gratar...S-a distrat de numai putea de bucurie cand a venit acasa.Am sunat si eu la parinti sa multumesc si asa simpatici sunt oamenii astia....cica:"a fost foarte cuminte Alex,nu am avut nici un fel de probleme cu el si chiar va rugam sa il mai lasati cu noi cand mai facem iesiri d-astea".
Gabi,imi pare rau ca nu ti-au iesit "pasentele" cu banca...Sti ca am mai vorbit noi si daca iti amintesti cum ziceam ca poate treburile de genul asta se intampla din anumite motive si ca poate un motiv ar fi ca te asteapta ceva si mai bun....Si intrebare:unde gasesc si eu pozele care ti le-a trimis Doris,alea de sambata?
Katik,greu cu caldura...aminteste-ti vara cand erai insarcinata cu Cristinica...
Silvana draga,ai vazut ce inseamna sa ai barbati la casa femeii?Heheheheeh....
Mihi,mi-a povestit Diana,colega mea,despre serbare....Robert al ei a fost una din vulpi...Am vazut si o inregistrare din serbare...haios:nu se mai intelegea nimic acolo...
Irina,cum a fost la nunta?
Doris,zici ca v-ati distrat?Misto!May,dansatoare s-o faci pe mandra ta....
No,gagici,io va pup si mai vorbim...Azi vor fi 33 de grade,feriti-va de iesit afara....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Acu am ajuns si eu pe ziua de azi sa va citesc.
Caldura mare moncher! A venit vara ! Yesss!
Am trimis-o azi pe printzesa mea la ceilalti bunici la Simeria , la dorinta ei, asa vreo saptamana , sau daca vrea ea mai mult o las si mai mult.
Asa ca o sa am program de curatenie generala saptamana asta.
La nunta o fost frumos, fara agitatie prea mare, asa o nunta mai asezata .. dar a fost fain.
Gabi si mie-mi pare rau ca n-ati obtinut creditul, mai vedeti si la alte banci...Te pup
Danitin vreau si io casa la tara aproape de Timi!!! Asa-mi faci pofta cand imi pove cum te relaxezi in week-enduri...
Ana vad ca Alex al tau e precoce...fetite la pizza, deplasari..oare ce urmeaza? Hehe..
Doris ce sa zic, fetele astea , mai ceva ca baietii, parca-l vad pe saracutul baiat tras din 2 parti ..of,of...
Mihi cum fu la carnaval?
Spor la treaba
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
gabirus spune:
AM PUS LINKUL LA POZE PE PRIMA PAGINA!
Asa, ca sa aveti cu ce sa va delecatati la cafeluta de dimi!
POZE
Mihi spune:
Helo bololelo sau mai bine buha buha...ca-i ora zero cand va scriu...
Fetelor am disparut subit...si n-am mai ajuns la intalnire...si-mi pare rau ca nu v-am reintalnit si cunoscut...prospaturilor...
A venit tata joi...si m-am gandit sa-i duc pe boboceii mei o saptamana la tzara,... iar io sa ma intorc cu hasbandul meu ...luni ...adica azi cand se intoarce de la Bucale...Ce fain o fost la ai mei...au papat ai mei capsunele din gradina...si au rontzait la "mocovi"...
In 26 il trimit pe Lori in tabara la Ruska montana...langa Otelu Rosu...a fost si anul trecut...si s-a distrat...
De serbare nu ma intrebatzi ca ma apuca rasul cu plansul...i-am crestat un pic la elastic ciorapii ca-l strangeau...si cand sa intre in sala i-au picat din cap...mi-am pus mainile in cap cand am vazut...ca nici nu puteam ajunge la el sa-i pun la loc...si nu stiam cum sa-i spun sa nu mai tot fluture cu ei ...a fost frumos oricum...am mai vazut si alte improvizatzii dar nu asa nereusite ca a mea...
Danitin...si io te invidiez pt casutza...ce fain sa dormi in fan...si io mai patzesc ca fac febra o zi si apoi pauza...
Dolores nus cum o sa faci fatza la starul ce se intrevede...manceo mama de dansareatza...
Silvana...lupule schimbasi iar paru...te vazui in poze...tot mumoasa esti...
Irinuca...hamesa mai estti cu coc...si zici ca te distrasi la nunta...la balet cum fu?
Ana esti totala...il depasesti pe Creanga la povestit...
Gabi...puszi gras
Cioco si Katik imi pare rau ca nu v-am cunoscut...dar abia incepe sezonul intalnelilor...Kitinutza e o scumpa...edes lanyka...
Alexa cum mere campania anti pampers...ca la noi...ca la nime...am incercat iar acu in we la tzara si am schimbat non stop la chilotzei...si pe deeasupra nici nu-mi spune ca-i ud...nu-s ce ma fac...
Amutza...mai zi si tu ceva...
Vali o sa fie Davidutzu dansaretz ca finutza...
Va pup pe toate...
mihi
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ana, sa mai zic ca esti totala???
No coment....
Eu am stat in banca mea cuminte cand am venit de la intalnire, ca daca imi dadeam drumul la imaginatie, era exact momentul cand proiectam un fratior....asa ca mai astept cateva zile, las, ca recuperez eu...
Irina, zici ca te-ai distrat???
O aduci pe Ioana vineri inapoi?
Mihi, draga, nu ma pot abtine sa nu rad, de improvizatiile tale...
Ma gandesc si-mi imaginez cum i-au zburat ciorapii....si orbitul inca ma face sa rad...te voi tine minte, zau....
Pacat ca nu ai venit, dar lasa ca mai facem intalniri, ca a venit caldurica...
Gabi, multumim de poze...sarna...
Danitin, ce fain v-ati distrat...ce dor imi e de asa liniste si aer curat...
Katik, cum mai esti?
Mai rezisti cu caldurica???
Vali intra in concediu din 3 iulie, asa ca o sa mai stau pe la ea, sa o ajut, la aranjarea camerei, etc.
Fetele, am tuns printesa...cu ucenicul langa mine...Radu!
M-as fi bagat mai mult dar nu puteam...cica tati vrea sa pastreze parul...
A stat tare cuminte, a zis ca e ca doamnele la coafor...
Asa ca am fata mumoasa...cu par sanatos...
Eu am ore azi de la 12-20...ma ingrozeste ce caldura va fi in salon...
In rest, am semnat contractul cu termopanele, am achitat avansul de 30%, si vineri in 30 iunie vin sa le monteze...
O sa dau o raita dupa perdele noi, din alea smecheroase rau...
Va pup, si sa aveti o zi buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Am primit mail de la Centrul Consular ca au ajuns actele! Doamne ajuta!
Mihi, saru'mana!
Ana, iar' ti-ai violat barbatu'?
Dani, mi-a placut chestia cu cotarca. Din copilarie nu mai auzisem cuvantul. Fain ca aveti unde va relaxa dupa o saptamana nebuna.
Doris, azi nu ai facut cafeaua?
Irina, singuri, singurei??
I-am cumparat ceas lu' fiu-miu ieri. Mama, mama ce fericit ii, a dormit cu el, azi dimineata l-a luat la gradi.
Va pupa fata
Silvana si soricelu' Paul
gabirus spune:
Silvana, ma bucur ca s-a rezolvat!
Mihi, ce bine de voi, singuri acasa ...
Doris, vreau si eu perdele smechere! Eu mor dupa alea vaporoase!
POZE