Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 9
alina33 spune:
Eu tot ma documentez despre tot felul de tincturi ca nu mai suport antibioticele si uite ce am gasit:
Producator: PlantExtrakt
Compozitie:
Vaccinium myrtillus MG=D1. Contin alcool etilic de cereale 33% vol.
Indicatii:
Tulburari vizuale, diminuarea capacitatii vizuale (miopie, cecitate nocturna); colibaciloza intestinala, enterite, diaree si dizenterie; cistite; afte bucale si gingivo-stomatite aftoase.
Continut: 50 ml
Administrare:
Adulti si copii peste 7 ani: cate 40-50 de picaturi, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, dupa mesele principale sau 50-70 de picaturi, o data pe zi, in asocieri.
La copiii intre 2 si 7 ani doza trebuie redusa la jumatate.
Antiseptic, astringent, antifermentativ si antibacterian la nivel intestinal, diuretic, hipoglicemiant, vasoprotector la nivelul retinei (insumeaza actiunea terapeutica a frunzelor si fructelor de afin)
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
maggda spune:
la toate si la copilasi.
Ioana drum bun!
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
Melania 14 spune:
[limegreen] Salutari fetelor,
Imi pare rau de puiutii vostri ca sunt tot bolnaviori, asa ca va mai trimitem , Ana Maria si Raul.
Diana si eu am cantar de bucatarie cu plasa, eu m-am cam enervat cu el mai ales la proba suptului , Melania se misca , sugea cantitatifoarte mici (sub 100ml)deci numai ma enervam.Acum stiti si voi cum e sa cantaresti 100g de faina , te tot "chiorasti" sa vezi ceva !!!
Gabi am sa o intreb pa maica-mea pt ca ea a cumparat plasa de pe undeva dar nu stiu de unde .
A plecat Ovi,, iar singurele aproape 2 luni.Offf, asa m-am saturat de situatia asta, mai ales ca de acum cateva zile , toata ziua buna ziua ma va intreba Melania :"tata?"
Ioana drum bun si asteptam vesti !
Cu Aloe cum stati?Alina am vazut ca la tine nu merge, nu?[/limegreen]
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
pufymic spune:
Nico merci!
Magda merci!Ce-i cu tine de esti atat de scurta?Esti ocupata?
Pupici!
Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
claudia_maria spune:
Salutica
Noi suntem mai bine sper sa fim tot asa in continuare,diarree nu a mai facut de duminica, de mancat a mancat azi foarte putin dar totusi mai mult decit pina acum.
Alina ,multumim de sfaturi de maine o sa ai dau lapte sper sa il bea am zis ca ai dau mai putin nu foarte mult ,dar asa cum zici si tu nu cred ca ar strica sa ai pun si putina zeama de orez desi zeama de orez cind am vrut sa ai dau duminca seara ,a luat o gura din sticla si m-ia dat sticla inapoi. Dragos cum mai sta cu alergia?
Ioana drum bun la Cluj si sa nu iti fie rau pe masina.
Nico cred ca e tare nasol sa fiti tot singure ,mie nu mi-ar placea si draga Melania deja e tot mai mare si pricepe si ea tot mai multe,normal ca ai e dor de taticul ei,voi cum mai stati aveti ceva maselute ca noi nici una abia acum ne iese cel de-al 8 dintisor.
Restul gravidutelor ce mai faceti?
Clau cum mai e Raul?
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
Claudelu spune:
Salutica!
As vrea sa stau mai mult cu voi dar n-am timp...am foarte foarte mult de lucru...ei daca am lipsit 2 zile s-au adunat
AM intrat sa va spun ca Raul e bine, acum recupereaza si nani si papa...baga in el de ma sperie...in fiecare minut cere mancare ca ii e foame...intr-un fel stiam ca asa se va intampla dar parca acum exagereaza...daca nu ii dam sa manance urla si plange pana cedam
la Ana Maria
fugggggggg
claudia_maria spune:
Clau ce mult mi-as dori si eu sa ajung la faza asta sa urle Ana-Maria de foame,dar la noi nu cred ca se va intimpla asa ceva ca ea de felul ei nu e mancacioasa.
Cristina cum a fost la serbare,ai gasit costume in final?
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Ce mai faceti voi?
Se pare ca se incalzeste vremea, ce fain! Sper sa fie cald sambata, noi avem nunta si am o rochita subtire(singura care merge la burtoiul meu si de nunta!).
Ioana, drum bun sa aveti maine si sa va intoarceti cu bine.
Magda, chiar esti "scurta" la mesaje!
Nico, sunt mai bine cu rinita, iau Claritin tablete si ma fac cu Aloe in fiecare zi.
Cristina, cum a fost la serbare, ati facut poze?
Noi vineri la 16 avem serbare. Trebuie sa ducem prajiturele si suc.
Clau, ma bucur ca Raul e bine. Dragos niciodata nu urla dupa mancare, si eu asa vrea, vorba Claudiei.
Claudia,aveti grija cu laptele maine, succes!
Alina (26+) & Dragos (11.04.2002) pozici
Melania 14 spune:
Claudia_Maria nu avem decat 8 dintisori cam de multicel, asteptam sa mai apara ,numai ca nu-mi dau seama pt ca Melania nu a facut urat niciodata .Incerc sa ma uit la ea in gurita cand apuc dar nu prea pot sa vad , de fapt.
Am mai pus niste poze in albumul de 14.06.2006 cu zana si parintii .A fost ruuuupta zilele astea cu atata vanzoleala , sa o vedeti seara cum cerea :"baa-baa"( baia-baia) si sa faca "ani-ani"( nani-nani), era o dulce.
poze
Melania 14 spune:
HAAAAAAAALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!! receptie !
poze