Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzica spune:
Nico, faine pozele. zana ta e leit tati. Dar ce e cu abilitatile de la matusa?! sa nu uitit te rog sa o intrebi pe mama ta de plasa pentru cantar.
Aseara am fost cu Tudor la strand. Tare i-au mai placut "barcele" de pe Mures. Am stat la Ratio si a avut al meu priveliste.
Gabi 25+
www.stoc-studio.ro/tudor
Melania 14 spune:
Gabi, nasol , magazinul s-a desfintet ! Era la Intim , pe colt si avea in vitrina tot felul de ustensile agricole si casnice si niste ceaune , eu tot pe alea le vedeam .Acum acolo e Banca ( nu stiu care),daca mergi mai departe si faci coltul ajungi la brutaria de Pecica.Sper ca ai inteles, oricum zicea si Ioana tre' sa cauti pe la Amet si daca nu gasesti acolo poate stiu sa-ti spuna unde altundeva sa cauti.
"abilitatile de la matusa " sunt cele de gimnasta si tre' sa pun o poza si cu soacra-mea sa vezi atunci ,zana e a lui tati si a lui soacra-mea .dar nici o problema ca la noi in familie eu parca sunt a lui bunica-mea ,din partea tatalui, maica-mea e numai purtatoare
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
alina33 spune:
Faina zana ta Nico si toti piticii seamana pe tatici, vad.
Claudia_Maria Dragos e mult mai bine cu alergia, multumesc de intrebare.Nu spun ca a scapat de ea ca acu 2 zile i-am dat Flavovit C si i-a aparut vreo 3 bubite pe picioruse.Oricum e mult mai bine ca inainte i-a aparut pe tot corpul.Nu stiu de la ce face ca i-am dat extract uleios de catina si n-a avut nimic.Si gem de macese si e ok.Cam asta contine flavovitul dar cine stie cum sunt procesate si ...nu stiu explicatia.
Dar de la cura cu oua de prepelita e ok.maninca capsuni, din cind in cind citiva biscuiti "biskrem" cu cico si nu are nimik.Sa nu mai zic ca sunt linistita si in privinta fructelor ca nu mai trebuie sa i le aleg.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Melania 14 spune:
Alina ,dupa mine Dragos cu tine seamana .Deci esti exceptia care intareste regula ?!
Fetele am fost pe la Diana, nu am vazut mare lucru din Timeea pt ca doemea , doar era ziua ce suparare!Diana mai rezista,parca ar avea de ales ,ragadele cred ca au trecut pt ca nu mi-a pomenit de ele .
Ioana sper ca ai ajuns cu bine.
Ildi tu pe unde umbli?
Magdda te-am "ginit" pe la un alt capitol , nu mai ai timp si de noi
Flaaaaaviaaaaaa? esti cumva fara servici si cu timp liber ????
poze
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Vad ca nu prea aveti activitate azi, Nico doar.
Nico, am vazut si eu pozele, super!
Alina, cred ca am uitat sa-ti zic, am vazut si pozele voastre, Dragos a crescut mult si e tare grasunel.
Zilele astea sunt tare ocupata, vineri avem serbare, sambata nunta si duminica mergem in concediu la Praid,stam o saptamana. Anul asta atat va fi concediul nostru, dar recuperam anul viitor.
Alina (26+) & Dragos (11.04.2002) pozici
maggda spune:
Mei Nico nu poate omu sa "navigheze" pe acilea ca esti cu ochii pe el .Pai da ca sunt super absorbita de Akira,mi-e drag de ea de nu mai pot si toata ziua studiez pe net tot ce scrie despre rasa asta.Saptamana trecuta(de 1 iunie) daca tot a fost si sarbatoare mare pe langa ziua copilului am mers cu Biutza in oras(Danut avea examen asa ca am evadat noi doua) la magazinul Energy din spatele teatrului ca il stiu pe patronul de acolo si are un akita mascul de 3 sau 4 ani si am vrut sa vad "live" un adult ca am vazut doar pe net.Cand l-am vazut cat e am ramas masca .Cred ca are 60kg .Sta acolo in magazin,nici nu ridica ochii la nimeni,circula oamenii pe acolo,clientii il stiu deja pe Athos.Tipul s-a ocupat de el,nu l-a dus la dresaj, dar e f cuminte si e superb!Cu doi caini din acestia in curte cine face imprudenta sa sara noaptea gardul la noi (cainii astia latra fff rar) cand ii vede trece prin zid inapoi in strada .Asa ca Nico draga am innebunit cu cainii!!!
Alina pe cand veniti voi la noi se face Akira....Acum la 3 luni are 10,5 kg .Poate nu veniti la noi dupa ce veniti de la Praid ca pun pe voi,zau ca altfel nu merge cu voi.
Ioana cum a fost la Cluj?
pupici la toate
ps am scris destul?
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
maggda spune:
Na pe unde umblati fetili ca afara ploua ?!
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
claudia_maria spune:
Salutica
Gata suntem si noi bine,am scapat a baut deja si laptic si nu a mai facut nimic,ieri toata ziua imi cerea si ea de mancare ma lua de mana si ma ducea la bucatarie,dar nu prea mananca numai ce are ea chef.
Alina sa imi spui si mie mai multe te rog de cura cu oua de prepelita,cine ti-a recomnadat-o ,la ce ajuta si alte detalii te rog ca si pe mine ma intereseaza ca vad ca si ea e alergica la mai multe eu nu am indraznit sa ai dau capsuni.
Ce vreme nasoala nu mai are stare in casa tot ma ea de mana si ma duce la usa sa plecam,dar cu timpul asta unde sa iesi.
Restul fetelor ce mai faceti ca e tare liniste pe aici..
Clau tu cite kg ai dat jos cu cura asta ca eu dupa 7 zile nu am dat jos decit 2 kg sunt tare dezamagita,tare greu merg jos gk astea puse in timpul sarcinii
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
Melania 14 spune:
Maggda , te-ai scos !
Mey ma omoara vremea asta !!!! Zana e in pat dar evident ca nu adoarme , nici nu ar avea de ce !drumul de la bucatarie in camera si invers e foarte scurt, nu e obosita .Acum o tot striga pe nepotica vecinilor din blocul de peste drum : "Ana" , "Ana"
Claudia_Maria , bine ca ati scapat si ca cereti de mancare .
Cred ca merg dupa-masa la Gemi , la locul de joaca ,daca tot asa ploua, ca nu mai stiu ca sa fac cu Melania ca sa nu se plictiseasca .
poze
gabitzica spune:
Magda, stiu si eu pe cineva care are un akita- mascul de un an si sase luni si sta in vecinatatea ta, pe Bujor.
Ma bucur sa aud vesti bune despre copiii bolnaviori.
Flavia, sper ca resti bine...ca n-ai mai intrat de mult.
Ioana, tot la Cluj??
Alina, sper sa aveti vreme buna in concediu si sa va simtiti bine.
Gabi 26
www.stoc-studio.ro/tudor