Mamici din Arad...???(49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Magda, stiu si eu pe cineva care are un akita- mascul de un an si sase luni si sta in vecinatatea ta, pe Bujor.
Ma bucur sa aud vesti bune despre copiii bolnaviori.
Flavia, sper ca resti bine...ca n-ai mai intrat de mult.
Ioana, tot la Cluj??
Alina, sper sa aveti vreme buna in concediu si sa va simtiti bine.

Gabi 26

www.stoc-studio.ro/tudor

Poate o punem de-o salata cu vecinul peste 2 ani ca pana atunci Akira nu are voie ca sa se dezvolte bine .E galben?
Voi burticoaselor cum stati cu bb-ei din burtica?Sunteti bine?

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Da Magda, e galben!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

M-ati dat disparuta??????

Nico, pai sunt fara servici, da de lucru imi gasesc nu gluma. Nu stiu cine m-a facut asa energica.........

Sa va spun cam ce am mai facut. Luni am fost la scoala in locul lui soramea, am predat 5 ore. A fost fain, nu am avut probleme. La ultima ora am avut cultura civica si nu ma mai lasau copii sa plec din sala desi era pauza ... , poate imi schimb meseria. Acasa am mai facut mancarica si apoi m-am odihnit ca totusi am obosit.
Marti si miercuri nu stiu sa va spun ce tot am trebaluit. Am facut de mancare ca de obicei si tort de zahar ars cu piscoturi, am fost prin piata, etc., chestii din-astea, dar mi-au ocupat tot timpul.
Azi m-am trezit la 10, spre mirarea mea, ca de obicei nu dorm atata, si am fost dupa rezultatele de la analize. Am facut curatenie prin toata casa, am spalat 3 ture de haine, etc. Au venit prietenii nostrii din concediu si am stat la povesti, am vazut poze superbe.
Deci, dupa cum vedeti, nu am facut mare lucru, dar nici timp liber nu am avut. Iar cand vine sotzu acasa nu mai stau eu la calculator, ca si asa vine destul de tarziu saracu.

Maine vreau sa spal tapiteria de pe coltar si fotoliul din sufragerie asa ca o sa am ocupatie si poate ajung si la Teba sa iau ceva hainutze.

Ioana, sa intri sa ne spui ce a zis dr. Speram ca sunteti bine.

Ma bucur ca si-au mai revenit copilasii. Acum s-a imbolnavit Lisa, a facut rosu in gat si febra destul de marisoara. A fost trecuta pe antibiotice de catre dr de familie. Vrea soramea sa o dea la gradi in toamna, la Teba. Aveti careva copilul acolo, ca nu mai stiu?

Mai dati-mi idei ce sa mai fac de mancare, ca deja nu mai stiu .

Am uitat sa va intreb ceva, mai ales pe cele din domeniu. De ce oare glicemia e tot sub limita, ca mai nou mananc dulce in fiecare zi, chiar ma sperie faptul ca simt nevoia de dulce zilnic, eu care nu mancam o ciocolata nici in 2 luni. Mi-e groaza sa nu ma ingras cat o scroafa de la atata dulce. Pana acum am 8 kg in plus.

Gabi, tu cum esti? Cat mai mergi la lucru?

Alina, distractie placuta la nunta si la Praid.

Magda, Lisa are 12 kg si catelul tau 10,5 ...

Alina33, dar chiar facea alergie de la atatea fructe???

Claudia_Maria, da tu cate kg ai pus in sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
In sfirsit mai apar si eu pe aici.
Ma bucur sa aud ca bolnaviorii sunt mai bine.
Alina, sper sa fie fain la Praid. Unde veti sta? Ma bate si pe mine gindul sa mergem,. dar nu stiu cind va fi Mihai mai liber.
Flavia, ce harnicuta esti!
Magda, esti totala cu ciinele. Il mai scoti la plimbare?
Nico, ati fost la Gemi? Noi inca nu am ajuns...
Ioana, cum a fost la Cluj?
La serbare a fost bine, nu le-am facut costume de pisicute, le-am pictat pe fata si au avut o masca pe cap. Poze sunt la linkul de la semnatura...
In grupa fetelor sunt 3 mamici gravide si una dintre educatoare. Una dintre ele , naste abia in noiembrie, dar are o burta imensa...Eu credeam ca are vreo 7 luni..Fetele tot imi spun ca Miha (educatoarea) are bebe in burtica...
Ce e cu vremea asta, ca m-am saturat.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Magda, esti totala cu cainele, pe mine nici daca m-ar palti cineva nu m-as ocupa de un caine, stii tu ce mult imi plac mie cainii.
Cand venim la voi sper ca il tineti inchis ca eu nu cobor din masina!

Flavia, Dragos e la gradinita PP 14(fosta Teba). Noi suntem foarte multumiti si Dragos e super incantat. Imi place tot de la curatenie, mancare, personal(foarte dragut)...el e la grupa de engleza.

Cristina, am vazut pozele (nu toate),fetele au avut rochite tare dragute.

Gabi, sper si eu sa avem vreme buna, se zice ca de duminica se incalzeste vremea. Mai nasol e ca nu stiu ce haine sa-mi pun in bagaj.

Alina (26+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

MEY Cristina , conecteaza-te sa vad si eu pozele ! Azi nu am mai fost la Gemi, am mers in parc ,dar ne place tare mult acolo.Trebuie sa merg duminica pe la 12 , cand nu e multa lume si pot sa stau linistita ca nu o doboara copiii mai mari de pe topogane ( si pot si eu sa ma strecor dupa ea ).

Flavia eu as manca spanac cu ou ochi si ardeeeeeei umpluti ! se pare ca e adevarat cu energia asta de gravida , mai am si eu prietene care ba si-au mutat mobilele ba au facut curatenie generala si ele stateau sa nasca .

Alina distractie la Praid si sa-ti prinda bine si tie cu alergia .Am vrea si noi sa mergem , asa ca informeaza-te pe acolo ca sa poti sa dai raportul la intoarcere

Maggda cred ca am vazut si eu un caine ca si al vostru, era pe mal si a lasat-o pe Melania sa-i faca draga-draga. Era asa mai galben-rosior de vulpita si nenea ce era cu el era mustacios .

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Alina distractie placuta la Praid si sa vii cu informatii si pentru noi: cazare, mincare agrement....:)Sa stii ca Dragos nu e grasunel deloc numai falcutele sunt de el.
Flavia ai activitate nu gluma.In ritmul asta sigur nu te vei ingrasa.
Foarte bine burticutelor ca umblati si nu aveti probleme.
Eu pe vremea asta(6 luni) stateam in spital cu tratamente ciudate si cu toate fetele cu probleme care plingeau de fiecare data cind avorta vreuna.Asa ca Doamne ajuta ca nu aveti probleme:)

Deabia astept sa vina caldura.Poate ne intilnim la strand cu piticii la baie....Pacat ca nu este nisip linga bazinul mic.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

In sfarsit am ajuns si noi acasa!
Sunt tare bucuroasa ca e totul bine cu bb mic....avem si un CD cu el!....numai ca am uitat() sa-l intreb cam cate grame are.......deh, memorie de gravida!
I-a studiat cu atentie fiecare bucatica din corp, inclusiv stomacul, inimioara(pe care am si auzit-o la doppler) si structurile cerebrale.
Sper ca si in continuare sa fie totul bine si sa fie un bb sanatos.
Eu ....am venit socata de la Cluj ca m-am si cantarit....si am 11 kg in plus de la inceput....si culmea e ca nu simt sa ma fi ingrasat...
Asa ca a zis ca inca nu e cazul de prenatale, ci sa continui doar cu MagneB6.
L-am intrebat pe dr. dc e vreo problema ca beau multa apa(cam 4 litri /24 de ore), si a zis ca nu e nici o problema atata timp cat o si elimin.
Ah, si i-am vazut putzoiul, e tot baietel si s-a vazut ffff bine de data asta(a stat ca la fotograf ingerul lui mami)!

Alinush drum bun si distractie placuta la Praid(si vreme buna!)!

Ma duc sa recuperez cu cititul!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia, bine ca mai dai si tu un semn. Azi am zis ca daca nu scrii , te sun.
Eu ma simt relativ bine, burta parca ma "strange" tot mai tare. Si eu am pus 8 kg pana acum. La lucru am zis ca mai merg pana la sfarsitul lunii.
Ioana, bine ca esti bine, las ca dai tu jos kg.
Alina, cred ca tu ai pus cel mai putin pe tine pana acum

Gabi 26+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Flavia eu din pacate in timpul sarcinii am pus 30 dekg de la 62 am ajuns la 92,am iesit din matern cu 75 de kg care le-am avut pina in septembrie cind in loc sa incep sa slabesc eu am inceput sa pun asa ca de sarbatori am ajuns la 82 de kg,iar acum de 2 luni de cind am terminat cu alaptatul ma tot chinui sa slabesc si merge tarrrrrrrrrrrrreeeeeeee greu acum dupa 3 cure abia am ajuns la 72 kg deci mai de dat inca 10.Dar nu toata lumea e asa ,unele persoane slabesc foarte repede dupa nastere din pacate la mine nu a fost asa
.

Ioana bine ca ati ajuns cu bine si ca bebe mic e sanatos.
Alinush sa aveti timp frumos si concediu placut

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput