Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 8
pufymic spune:
Ceau fetele!
Diana eu nu am cantar electronic ci doar din acela de bucatarie dar si cu plasa pentru cantarirea lui bb.Daca vrei ti-l imprumut!
Fetelor am niste emotii....azi naste o fosta colega de liceu....azi-noapte la 12 au dus-o la spital....sper sa fie bine...
Ma duc sa il imbrac pe Alesio sa iesim putin pe afara ca e timp frumos!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
claudia_maria spune:
Diana nici eu nu am cintar ,am avut unul de bucatarie imprumutat,cind era asa de mica nu am avut probleme cu ea bea laptic de la mine si nu facea mofturi,numai acuma de cind a crescut nu mai mannca mai nimic.
Nu a mai facut diaree de ieri,oricum dintisorul din fata deja se vede,poate ca de aia era si asa de maraita,poate de la aia a si facut diaree nu stiu,oricum inca nu am curaj sa ai dau lapte cred ca mai astept pina miercuri,desi nu mananca mai nimic.
Azi am zis ca poate ai dau cartofiori pire cu sos de rosii ca nu mai stiu ce sa ai fac,oricum mancarea de regim nu o manaca,nici macar orcovi nu a mai vrut sa manance,nici banana numai ceai la greu
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
gabitzica spune:
Diana, nici eu nu am cantar electronic, doar din ala de bucatarie, dar si ala cu tavita, nu am plasa pt. bb. Stiti cumva daca gasesc undeva de cumparat suportul cu plasa???
Gabi 25+
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi pe la magazinele astea cu oale, cratite, chestii din plastic ai cautat(stil Amet)?
Pupici!
Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
A nascut prietena mea!!! E bine si ea si bb Stefan....habar n-am cate kg are bb, dar stiu ca a luat Apgar 10!
Natural a nascut si a zis ca n-a fost asa greu...
Voi fetelor pe unde ati disparut toate?
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Ioana, felicitari prietenei tale, sa-i traiasca baietelul!
E la prima nastere? Mai rar auzi ca n-a fost greu sa nasti natural, ce fain!
Eu ma pregatesc sa cald, am o gramada de haine si chef nu prea am.
Alina (26+) & Dragos (11.04.2002) pozici
pufymic spune:
Neata fetelor!
Alinush multumesc!Da, e la prima nastere....cred ca face parte din categoria aia de femei norocoase cu dureri mici la nastere...!
Diana ai gasit cantar electronic?Daca nu, eu ti-am zis ca ti-l imprumut pe al meu....
Pe unde umblati mai fetelor de e asa liniste pe aici?
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Ioana , felicitari prietenei tale! Drum bun, miine!
Diana, din pacate nu am cintar electronic, doar din acela cu plasa care e imprumutat.
Ma bucur ca Raul si Ana Maria sunt mai bine.
Nico, nu mai dai pe aici?
Azi au fetele serbare la gradi, au sunat-o de dimineata pe bunica sa o invite la serbare.
Acu merg sa mai adun pe aici.
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
pufymic spune:
Cristina multumesc!Eu sper doar sa nu-mi fie iarasi rau pe drum....
Asteptam poze de la serbare!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alina33 spune:
Pupici la piticii bolnaviori!!!Claudia cind te hotarasti sa ii dai la Ana-Maria laptele da-il amestecat cu zeama de orez jumate-jumate.Chiar daca nu il bea tot .Apoi creste-i treptat laptele si scade-i zeama de orez.In mod normal n-ar mai trebui sa faca diaree.Incearca sa ii dai numai fineti alb daca vrei cu orez...
Si eu am renuntat la Satmarean tot cind a facut Dragos viroza intestinala anul trecut ca ne-am dus la ea si dupa cce am asteptat trei sferturi de ora ne-a spus ca are programati si sa venim eventual peste 2 ore.Mi-a venit sa explodez....
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos