Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 7
Claudelu spune:
Doamne Ioana, se vede ca esti gravida...de 3 zile va tot spun ca Raul mi-a facut si 40,8 temperatura Am mai zis si de tratamentul lu Raul :metroclopramid 1 injectie, Eucefuryl si biotics si saruri de rehidratare dar alea nu le bea
Alina, stiu ca asta e tariful... iti amintesti noaptea aia cand te-am sunat?? no atunci i-am dat la Geanta 800.000 lei si pe langa asta s-a purtat execrabil cu Raul...inteleg ca era 2 noaptea dar nici chiar asa...din "taci din gura, taci odata si gura ca nu-ti fac nimic" nu l-a scos...daca nu era asa rau bolnav raulica, cred ca de mult lua bataie de la Clau...turba Clau nu alta, ma uitam la el si strangea pumnu de nervi Si de atunci gata eu nu mai calc la Geanta
claudia_maria spune:
Claudia dupa ce ai zis tu ca Raul a vomitat laptele m-am gandit sa nu ai dau nici maine laptic,acuma m-ai vad eu dimineata cum fac.
Eu sa va spun drept m-am saturat sa tot fac pe mancaruri si sa le arunc la gunoi si acuma seara ma tot ducea la bucatarie si cind vedea mancarea tot facea cu gurita sa ai dau si cand ai dadeam cu lingurita imediat isi facea greata.
Minune sa culcat in seara asta pe la 10 ca de muuuuuuuuult nu sa mai culcat la o asemenea ora,sper sa isi revina si cu somnul,oricum saracuta e tare inflamata gingia la ea si la maselute ca toata ziua se maraie,dar bine macar ca noapte doarme ca altfel nu stiu ce m-as face.
Ioana ca tratament am avut si noi picaturi de metroclopramid 5 picaturi de 3 ori pe zi si biotics baby,iat pentru febra i-am pus supozitor novocalimn si eferalgan.
Noapte buna si o duminica placuta tututror
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
DianaR spune:
Acu ca incerc sa dau de Nico n-am nici o sansa, ca doar are sot ...
In sfarsit apuc si eu sa mai intru pe forum... Am inceput sa mai si dormim nopatea... Vladut ii bun de exemplu, doarme bine merci noaptea cu toate urletele piticii...
Ragadele inca mai sunt, asa incet incet se duc, ma doare cand ia sanul in gura si apoi trece. Asta e...
Acu am alta problema, Timeea regurgiteaza pe nasuc si a facut mucuti din cauza iritatiei, asa ca acum ma lupt cu mucii. In schimb suge bine dupa cateva zile cand imi refuza sanul si prefera sa doarma. Parca a inceput sa se mai si implineasca.
O tzatza produce lapte de plezneste si ailalta-i in vacanta, asa ca ma mulg la greu din tzatza lenesa...
Clau, multa sanatate lui Raul!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Clau dupa ce ai postat mi-am adus aminte ca ai zis ca a avut si febra Raul....gravida deh...!
Claudia Ana-Maria bolnavioara si necajita!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Fetelor, la 11,30 m-am trezit, ce bine am dormit! Probabil si din cauza timpului am fost asa somnoroasa.
Diana, bine ai revenit, ma bucur ca intrati si voi in ritm normal. Nu folosesti "batista bebelusului" pentru mucisori? curata foarte bine nasucul si nu te chinui prea tare.
Clau, Claudia, cum va sunt copilasii, mai sunt bolnaviori?
M-am uitat acum pe listuta noastra si ma intreb pe unde sunt unele fete care intrau pe aici in ultimul timp, cum ar fi: Alinutza13, Pau, LindaG...
De Anto tot am intrebat si nu mai stie nimeni nimic. Nu m-a sunat de foarte mult timp, nici nu stiu daca a mai fost in Arad.
Clau, nici pe tine nu te-a sunat?
Alina (25+) & Dragos (11.04.2002) pozici
claudia_maria spune:
Eu sunt tare necajita Ana-Maria iar a facut azi diaree de doua otri in 2 ore numai apa si nu i-am dat lapte,am vazut ca nu a mai facut caca de fel de joi si am zis ca o fi mai bine si i-am dat mar cu biscuite si branza de vaci dimineata,oare de la asta sa fie sau se poate sa fie si de la dinti?
Acum am zis ca ai dau apa dupa orez si ai fac iar ceai de menta si un biotics baby sper sa isi revina ca deja a slabit tare mult saracuta.
Clau,Raul cum mai e?Sper ca e mai bine.
Diana ne bucuram sa mai auzim de voi .Timeea sa creasca mare si sanatoasa ,sa pape tot laptele de la mami,nu sa doarma draguta de ea.
Ce bine ca Vladut doarme toata noaptea asa esti si tu mai linistita.
Ma duc sa ai fac ceva de mancare nici nu mai stiu ce sa fac
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
pufymic spune:
Claudia fetita scumpa!Lasa ca ii trece si diareea....offf tare rau e cand nu sunt sanatosi piticii astia....
Clau cum e Raul?
Diana ma bucur ca sunteti ok!Te-ai dat cu ceva pe ragade?Bine ca iti trec! Vlad doarme cu Timeea in camera?Si nu se trezeste noaptea cand o aude plangand?
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Salutica!
Claudia, marul i l-ai dat crud?? poate si de la ala a facut diaree Sarcutza de ea!
Raul e bine, deja bea si laptic Doamne multam ca am scapat repede!
Azi s-a intalnit mama cu o verisoara dea mea care are o fetitza de vreo 13 ani...a zis vara mea ca fetitza ei de aproape o luna e cu viroza intestinala
Diana, ma bucur ca mai dai si tu pe aici
DianaR spune:
Fete dragi, intrebare intrebatoare! Aveti careva cantar electronic de bebelus si ati fi dispuse sa-l imprumutati ptr. cateva saptamani? Timeea creste la fel de "bine" ca si frate-su si ma streseaza de mor!
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Fete dragi, intrebare intrebatoare! Aveti careva cantar electronic de bebelus si ati fi dispuse sa-l imprumutati ptr. cateva saptamani? Timeea creste la fel de "bine" ca si frate-su si ma streseaza de mor!
Diana, imi pare rau, eu nu am cantar de bb. Nu am avut nici la Dragos, a fost imprumutat de la cineva, dar nu era electronic.
Timeea suge putin? La cate ore mananca?
Alina (25+) & Dragos (11.04.2002) pozici