Mamici din Arad...???(49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau de ce nu i-ai dat lapte delactozat?Sau nu aveai in casa?Offff!Multi lui Raul si sa se faca bine repede!
O stiu pe Mari, e asistenta aia tanara si draguta(baba ma enerveaza).Cum stiti voi!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, am dar nu-l bea...acum 3 luni cand mi-a mai facut viroza am icnercat sa-i dau si nici macAR NU L-A BAGAT IN GURA, IL REFUZA CATEGORIC...APOI MULT TIMP NICI LAPTE N-A MAI VRUT SI UITE TOCMAI ACUM 2 SAPTAMANI A REINCEPUT SA BEA COPILUL LAPTELE SI IAR AM DAT-O IN VIROZA
Scuze de caps-lock-uri a apasat raul si nu mai am chef sa sterg si sa rescriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia, si pe fetita prietenei mele care a nascut in 19 o cheama tot Mara
Saracii copilasi bolnaviori. Spers sa se faca bine cat mai repede.
Clau ce injectii ia Raul?

Gabi 25+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi, Raul a luat doar o injectie de Metroclopramid!

Sunt fericita!!!!!!!!!!! A papat raulica o farfurie plina cu supa de legume ...URAAAAAAA

Mergi la inceput

Clau se pare ca Raul e pe drumul cel bun!Doamne ajuta!

Ana-Maria cum e??????

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Avem poze noi cu goanga lingand o cutie de inghetata pe pagina lui Alesio!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Clau,Ioana acum suntem mai bine si ea acum dupa masa a mancat citeva linguri de paste cu branza de vaci,un biscuite si putina carne de pui fiarta,oricum e mai bine ,cel putin asa sper.

Clau,bietul Raul sa vomite,eu am zis ca maine dimineata o sa ai dau lapte ca deja e de miercuri la regim,sa iti spun si mie imi este c-am frica sa ai dau dar si eu am mai patit o data la fel numai ce o obisnuisem cu laptele de vaca si am intrerupt vreo 3 zile ca facuse diaree si a zis dr sa nu ai dau citeva zile si dupa aia abia am resuit sa o fac sa mai bea,il tot refuza,sper sa nu patesc iar la fel.

Clau,ti-am zis eu de regula ma duc la Satmarean dar cum Ana-Maria era tare rau si stiind ca Marienut vine si acasa am zis sa apelez la ea ca sa nu stau cu ea pe colidor la Satmareanu si sa mai merg pina acolo,dar ghinion cind am sunat-o pe Marienut sa o chem a zis ca chiar atunci nu poate veni ca e la cabinet si a zis sa mergem la ea acolo ca ne ia imediat ca altfel nu poate veni pina seara si nu mai aveam rabdare sa astept atit,asa ca ne-am dus,da a vorbit foarte frumos cu noi asa ca si Satmarean dar pe noi nea taxat dinprima adica am intrebat cit face si a zis 300.000,pe voi nu va taxat i-ai dat tu asa de bunavoie?

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Claudia acum m-ai bagat in ceata...nu mai stiu cat a fost consultatia...200.000 sau 300.000 prima oara, acum 3 luni n-a vrut nici un leu de la noi si am icnercat sa-i dam dar n-a vrut
Daca e de miercuri pe regim eu zic ca poti sa incerci maine dimineata sa-i dai laptic!
Raulica azi a mancat bine, 2 farfruii de supa de legume, de fapt mai multe legume decat supa si de jumate de ora baga in el painica cred ca de foame mananca paine ca altfel nu baga in veci in gura!
Deci suntem pe drumul ce bun! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Ce vreme nasoala, vad ca nu se mai incalzeste deloc.
Clau, am auzit si eu de dr. Marienut de la mai multi, toti au vorbit foarte frumos despre ea. Stii ca Geanta are 800.000 lei tariful daca vine acasa? Poate schimbam si noi pediatrul la bb.

Ioana, e mortal Alesio cu cutia de inghetata!

Alina (25+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Clau ma bucur ca e mai bine Raul si ca a mancat!Ce tratament i-a prescris dr. Marienut?Febra a avut Raul?Ce i-a dat pt febra?

Claudia ma bucur ca si pitica ta a inceput sa pape!Voi ce trat. luati?

Alinush 800 000 consultatia dc vine acasa Geanta?E exagerat!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput