Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 5
alina33 spune:
Claudelule sora-mea ii facea la nepotu-meu orez fiert si ii punea doar un pic de fineti sa-l coloreze si sa ii schimbe gustul.Cum se trezea se ducea la maica-mea sa intrebe daca are odjez sa manince.Tot 2 ani avea si el mititelul....poate vrea si Raul orezul asa fiert....
Claudia nu mai tin minte cit are Ana-Maria daca poti sa ii dai un pic de finetti.Pupici la bolnaviori.
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
claudia_maria spune:
Clau si eu pentru voma i-am dat picaturi de metroclopramid,i-am dat si branza de vaca dar nu vrea sa o manance,acuma doarme si ea de apoape 3 ore,probabil ca si ea recupereaza,pantru diaree i-am dat Biotics Baby se pare ca si-a facut efectul.
Daca zici sa maii astept cu laptele atunci asa o sa fac,daca tu ai experienta mai multa,din nefericire ,chiar ca sunt foarte pacatoase virozele astea intestinale,multi pupici lui Raul sa se faca bine.
Ioana dar tu chiar ca esti harnicuta tare,acum am facut si eu un tort cu crema de zahar ars e la cuptor ca al meu sot avea chef sa manance si aveam 2 litri de lapte in frigider si nu stiam ce sa fac cu el,desi eu sunt la regim de ieri,nici macar nu m-am lins pe degete.
Clau m-am apucat de regimul ala din 3-3-3 zile,sa vedem ce efect are la mine ca la tine rezultatele au fost vizibile
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
pufymic spune:
Hmmmm...tort de zahar ars zici?Noa cred ca las prajitura aia a lui Flavia pe altadata si fac tort ca de mult n-am mai facut....
gagicuta bolnavioara!Si pe Raul bolnavior!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Clau si Claudia, ma bucur ca puiutii vostri sunt mai bine, insanatosire grabnica.
Claudia, si eu zic sa nu te grabesti cu laptele, eventual ii dai lapte praf fara lactoza (Humana).
Ioana, deja mergeti miercuri la Cluj? Parca asa putin timp a trecut de cand ati fost ultima data!
Mai un pic si ne trezim in septembrie...brrrr. ma apuca frica.
Flavia, felicitari prietenei tale si sa traiasca micuta Mara!
Fetelor, de azi am inceput sa iau Claritin ca nu mai pot cu rinita asta nasoala, eu nu sunt racita de fapt, rinita isi fac ede cap in toate directiile. Aseara eram ragusita putin si mai tusesc sec, asa ca n-am mai rezistat sa stau asa si dr. de familie a zis ca pot sa iau cateva zile Claritin.
Alina (25+) & Dragos (11.04.2002) pozici
Claudelu spune:
Claudia, asa i-am dat si eu la Raulica...Biotics si Metroclopramid si Eucefuryl...la ce medic umbli??
Mai ai nostri kinderi s-au vazut saptamana asta?? ma gandesc sa nu fi luat si pitica ta tot de la tatal meu
Nu, nu te grabi cu laptele si asa cum zice Alina, daca bea da-i lacte fara lactoza de la Humana...Raul nici pe ala nu-l bea
Poti sa-i dai si mere facute compot sau in duba, nu crude!
Bafta la cura!
Alina, fineti nu-i dai nici macar sa-i schimbe culoarea...e destuld e agitat ca sa-i mai dau si de ala! Mersi oricum de sfat!
AlinaM, off n-ai scapat inca??
Ioana, te bat de nu te vezi! vreau sie u o bucatica de tort!
Flavia, felicitari prietenei tale!
pufymic spune:
Clau hai la mine ca primesti!Numai ca nu am mai facut tort ci numai crema de zahar ars(ca n-a vrut Ovi tort)!Buna-i si aia...
Alinush !Iti trimit PM!
Pupici!
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
claudia_maria spune:
Alinush o sa mai astept cu laptele pina duminica,am luat de la milupa lapte praf special pentru diaree dar bineteles ca nu il bea.
Alina nu pot sa ai dau cu fineti ca din pacate si ea ca si Dragos face alergie la mai multe ..
Clau sigur nu s-au intilnit ca nu am mai fost de mult cu ea pe afara decit prin fata blocului la noi si aici nimeni din copii nu a facut,numai ea.
Acuma i-am facut mamaliguta cu branza de vaci si macaroane cu branza de vaci,nu a mancat nimic nici morcoviori fierti chiar nimic refuza orice mancare,dr a zis ca nu se mira asa e pina isi revine complet.
Clau eu la Satmarean merg de obicei ,dar de data asta cum se simtea asa de rau ,vecina mea de la 4 a zis ca Marienut vine acasa asa ca am apelat la ea,am fost multumita si de ea.
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
Claudelu spune:
Te-am intrebat pentru ca tratamentul care zici ca il dai Anei Maria e la fel ca cel care-l are Raul si da am avut dreptate Marienut e de vina
Si eu am renuntat la serviciile lui Geanta si la sugestia unei colege am apelat la Marienut de care sunt super multumita! Cat ti-a luat pentru consultatie?
Noi am fost la ea prima oara acum vreo 3 luni cand iar am avut viroza intestinala...atunci am fost in spital si n-a vrut nici un leu, iar acum am fost la cabinet, la policlinica cu plata si i-am dat 200.000 lei...imi place de ea in primu lucru ca vorbeste frumos cu raul, lucru care m-a dezamagit la Geanta (ultima oara s-a purtat execrabil cu raul) si in al doilea rand pentru ca are rabdare sa-ti explice ca la prosti si se vede de la o posta ca o face din placere nu din dorinta de a avea cati mai multi bani ...intr-un cuvant nu e superficiala
A fost chiar draguta, a zis ca daca nu avem cine sa-i faca injectia la Raul vine ea...am ramas amandoi (eu si Clau) masca!
Ioana, am vrut initial sa te chem pe tine pentru injectie dar apoi mi-am amintit de burtica si am zis mai bine NU decat sa te loveasca cumva Raul! Nu te superi nu??
bun e si numa crema...hai ca mi-e lene sa merg pana la tine, nu-mi arunci cu prastie??
pufymic spune:
Neata fetele!
Clau daca vreodata mai ai nevoie sa va fac injectii(chiar si lui Raul-sper sa nu mai fie cazul saracutul), poti sa apelezi la mine ca ma simt bine si fac injectii! Suna-ma numai si daca nu pot sa merg sa va fac iti zic, dar eu zic ca nu va fi cazul....inca am pacienti(si la frate-meu i-am facut acum vreo 3 zile -cred- intravenoasa)
Nu-ti fa tu griji pentru burtica mea ca ma stiu feri(ca si eu am un "calut" acasa)!
Inca mai am crema...!Vrei?
Claudia cum e Ana-Maria?
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Neata!
Ioana, cnad ne-a zis doctorita de injectii m-am gandit la tine, dar Clau n-a vrut ca esti gravida si poate ca ti-e greu, asa ca am apelat la asistenta lu dr. Sandutiu, la Mari, o sti nu??
Mersi mult oricum
AM facut o tampenie dis de dimineata...eu dau sfaturi aici si nu-s eu in stare sa ma tin de ele AM cedat la rugamintile lu Raul de a-i da lapte si a vomitat Offff, dar chiar mi-a fost mila de el, plangea in hohote probabil i-a fost foame