Mamici din Arad...???(49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

imi pare rau de copilasii bolnaviori sa se faca bine cat mai repede.
Ma enerveaza si pe mine vremea asta, ca m-am saturat de frig. Ma doare un picior, cred ca am reumatism.

Gabi 25+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Multi si multa sanatate la piticii bolnaviori Ana-Maria si Raul!Sa va faceti bine repede!
Si pe mine ma cam doare gatul de azi-dimineata....sper sa nu ma racesc si eu...Alesio e tot mucos de vreo 3 sapt......in rest toate bune!
Eu deja am inceput sa ma pregatesc psihic pentru drumul de miercuri la Cluj....mi-e groaza de mor de raul de masina....si am emotii ca iarasi il vedem pe bb!
Vai ce de probleme am si eu!
Maine am planificat sa pun dulceata de capsuni....sper sa gasim capsuni faini in piata.....

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Aseara a venit pe lume "micuta" Mara cu 3,9 kg si 52 de cm, fetita prietenei mele, prin cezariana. Mamica are ceva dureri, dar in rest e bine. Fetita la fel.

Azi am fost sa-mi fac analizele si deja cand ma vad alea ma intreaba daca nu mi-e rau ...
Am dat o fuga si pana la Teba si am luat o salopetutza si o rochita pt finamea, pe cand o sa nasca, foarte frumoasaaaaaaa.

Imi pare rau a sunt bolnavi copilasii. Sper sa le treaca repede.

Ioana, ai facut prajitura?

Mergi la inceput

Flavia inca n-am facut-o....habar n-am daca mai apuc azi....maine sper, sau diseara(cred ca diseara ca mi-e pofta).
Felicitari prietenei tale pentru micuta ei!Sa fie sanatoase amandoua!

Pupici!

Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Claudia_Maria, nasol de tot ! sa va faceti bine si...si nici nu stiu ce sa mai zic .Compot nu vrea ? sau sucul de compot , eventual sa-i pui acolo sarurile ? ma gandesc ca oricum nu e mancacioasa, acum ...nici atat.Saracuta cred ca e foarte speriata de faptul ca vomita, nu stie ce se intampla cu ea.Sa ne mai ti la curent.

Ioana???? pai ce faci?eu nu sunt gravida si deja mi-e pofta!ce sa mai zica celelalte .Toate au o limita !

Cristina se plateste, 6 Ron ora si 1,5 RON fisa pt masinariile de afara.E fain , mergeti ca le va place fetelor.

Flavia , chiar ca e "micuta"Mara.Mai atatea Mara, Maya,Sara, Alexandra si Luca, o sa le trebuiasca nume de cod cand vor creste .Sper ca nu va puneti si voi copiilor numele astea .

de azi avem tatic pana marti .

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Nico si mie mi-e pofta dar nu prea am timp....maine vreau sa fac dulceata de capsuni, mai merg si la dentist si la cosmetica.....aglomerata zi va fi!Poate apuc sa fac prajitura ai acum seara....dc ma lasa Alesio....dar dc ii zic ca fac prajitura buna ma lasa.....si imi umple bucataria de masinute!
Ce mai stii de Diana?Cum se simte?Cum sta cu ragadele?Timeea?Vladut?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mey, tu nu pricepi ,nu mai povesti de dulceata de capsuni .

Nu stiu nimic de Diana si de copilasi, va trebui sa sun nu am dat demult un semn de viata si ar fi cazul.

Gabiiiiiiii, ai uitat de mine ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Noi suntem mai bine ,adica nu a vomitat ieri deloc si diaree nu a mai fcaut de ieri de p la 2,adica nici nu a mai facut caca de fel,sper sa nu se constipe acum.
Multumim fetelor ,sper sa isi revina azi iar nu a mancat mai nimic 2-3 guri de banana,putina paine si ceai la greu,acum am pus niste morcovi la fiert sa vad daca ai mananca,am cumparat azi lapte de la milupa care se da in caz de diaree,am zis sa bea macar lapte dar nu vrea sa al bea nici pe asta,cred ca de maine ma risc si ai dau lapte de vaca,voi ce ziceti?
Daca nu mai face azi diaree sa incerc m-am gandit sa ai dau maine dimineata laptele,macar cu ala sa fie,sau oare e prea devreme sa mai astept?
Azi nu a mai facut nici febra,dar in schimb e tare maraita cred ca o sa ai mai iasa un dintisor ca e tare imflamata gingia si e si alba,saracuta de ea mie asa de mila si ne mai termina si pe noi cu toate astea.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Nico: dulceata de capsuni ...si dc ti-e pofta n-ai decat sa vii maine la mine ca o sa am destula(numai sa gasesc capsuni in piata)!Sa ne zici de Diana dc vb cu ea!

Claudia o pitica suparata!Sa ii treaca repede toate necazurile....

Clau cum mai e Raul?

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

si raul e mai bine...azi n-a facut temperatura si nici diaree

Claudia, nu forta fata sa manace...e suficient cat a mancat, important e sa aiba ceva in stomacel, oricat de putin dar sa aiba...nici Raul n-a mancat mai mult azi...si nici Raul nu bea sarurile Indiferent in ce le pun le simte
Lichide multeeeee sa-i dai, in rest lasa ca va manca dupa ce se insanatoseste
Sa nu te prostesti sa-i dai maine lapte...tine-o la regim cateva zile, macar pana duminica...poate recidiva...asculta-ma ca-s invatata deja...avem multe viroze intestinale la activ
AI incercat sa-i dai branza dulce??
ce i-ai dat pentru voma?? noi am luat aseara o injectie de metroclopramid si gata a trecut

Azi noapte mi-a facut temperatura 40 cu 5...cu un sfert de fiola de algocalmin am reusit sa-i scad temperatura

Deja doarme de 3 ore, recupereaza cea pierdut

Mergi la inceput