Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 3
alina33 spune:
Gabi ,nu stiu ca Daci in week-end nu prea are chef de iesit.si duminica pina iese se face frig sau ploua...tot asa nimeresc.greu il mai scot din casa. nu stiu zau cum nu se ingrasa de la atita sedentarism .Eu m-as face cit China daca as sta ca el.Simbata trebuie sa mergem la o aniversare si mi-e groaza ca e cam batausa aniversata....iar o fi circ cu copiii....
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
pufymic spune:
Nico !
Alina33 macar nu va plictisiti la aniversare!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
La multi ani tuturor copilasilor de 1 Iunie, sa va traiasca si sa creasca mari!
Flavia, mersi de reteta, pare simpla "placinta", am copiat-o in calculator si poate o fac sambata.
Gabi, nici eu nu mai am perne cu pene de vreo 5 ani, nu am nimic cu pene acasa, eu fac alergie la praf si am observat ca la aerul rece, asta nu tot timpul. Dragos m-a mostenit, e alergic la praf, lui i-am facut testele de alergie la dr.Geanta si doar la praf a iesit alergic, nu am mai avut probleme cu el, dar nu se stie niciodata cand il apuca iar.
Nico, eu nu lucrez in ture, doar de dimineata, lucrez la medic de familie. Mie imi convine ca e destul de lejer programul, mai ales de cand il am pe Dragos, nu stiu ce as fi facut cu el daca lucram in ture.
Iti trimit acum numarul lui Diana pe PM.
Ioana, cand eram in concediu cu Dragos(CIC) era super, dormeam in fiecare zi pana la 10 si el la fel bineinteles. Ce matinal e Alesio!
Fug si eu sa mananc ca imediat vine Dragos de la gradinita, poate mergem si noi la biserica azi ca e sarbatoare.
Va puppp!
Alina (25+) & Dragos (11.04.2002) pozici
flavia ramona spune:
Nico, nu ma price[ la tricotat si nici la macrame , da mai stii ce ma loveste cat sunt acasa?????? Am planuri sa ma inscriu la ceva cursuri, vad eu ce sa fac ca tare nu-mi place inactivitatea asta. Deja simt ca ma plafonez. Voi cum va descurcati cu faptul ca sunteti "rupte" de servici?
Luni voi fi profesoara pt o zi. M-a rugat sora-mea sa ii tin locul ca are ceva examen pt doctorat, dar cred ca eu sunt mai bata ca pruncii aia la istorie. Voi tine 5 ore ............. wawwww ce multe sunt. Ce fac eu 5 ore, habar nu am. O sa le pregateasca sora-mea ceva, sper, ca sa nu se plictiseasca la ora.
Gabi, nici eu nu aveam chef de gatit cand lucram, dar acu ce sa fac toata ziua?
Ioana, daca faci prajitura sa-mi spui daca iti place.
Sambata si duminica am examene. Sambata de la 14:00 si duminica de la 11:00. Si parca vad ca atunci as dormi mai bine.
26+
Claudelu spune:
La Multi Ani, copilasilor nostri
Din pacate pentru noi aceasta zi a fost una urata A inceput de dimineata de la 6 cu temperatura 39 cu 5 si am continuat-o tot asa pana am ajuns la fenomenalul 40,2 Scadea cat scadea si dintr-o data urca Era saracu Raul ca o leguma, nu l-am vazut niciodata asa Am fost la pediatrie si are viroza intestinala (again) De data asta a luat-o de la tata si cica e si epidemie in oras .offffffffff
cristinacsa spune:
La multi copilasilor nostri!
Eu nu am mai scris, citeva zile nu am reusit sa ma loghez, habar n-am de ce...
Clau, multa sanatate lui Raul. Si gizele mele tusesc, e normal dupa 2 saptamini de gradinita...
Flavia, las ca o sa fie interesant la scoala...
Mai, dar harnicute mai sunteti. Numai de prajituri aud pe aici...
Diana, nu ne mai spui nimic...
Fetelor, dar vara asta nu mai vine? M-am saturat de frig ...Fetele si-au scos maieurile cu bretele sa se imbrace cu ele, dar...
Alinush, iar cumparati cadouri la gradi? Ca noi da...
Mai fetelor, voi ati fost la noul mall? Am auzit ca e un loc de joaca fain pt copii...
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
alinamoro spune:
Clau, imi pare rau ca Raul e bolnavior, multa sanatate!
Cristina, iar adunam bani la gradi pentru cadouri, chiar ieri la spectacol a adunat o mamica, am dat 500.000 lei. Mie imi convine asa decat sa umblu dupa cadouri.
Am pus cateva poze de ieri de la spectacol, daca vreti sa le vedeti:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinamorostes/album?.dir=/46cbre2&.src=ph
Alina (25+) & Dragos (11.04.2002) pozici
Melania 14 spune:
Offff, Claudia , cred ca e groaznic sa-ti vezi copilul asa.O astfel de temperatura doboara si un om matur, dar ce sa mai zic de un copil.Ce tratament faceti? bine ca nu trebuie sa va interneze! Incearca sa vezi si partea buna a lucrurilor, daca poti.lui Raul si sa ne ti la curent cu evolutia lucrurilor.
Fetelor am fost la Gemi Center, s-a inaugurat azi un loc de joaca pt copii.E cam la fel cu cel din Mall din Timi , numai ca 1/4 din el.Ce a fost acoloooooooooooo,maaaaaaaaama mia, tot Aradul cu tot cu "crema".Am fost si noi...dar nu se pune.E de mers dar dupa ce se mai linistesc spiritele.
Flavia eu am tricotet la greu, stand acasa, mi-am adus aminte de pe vremuri.
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
claudia_maria spune:
Si noi suntem bolnavioare,Clau la fel ca si Raul cica tot viroza intestinala,de ieri a inceput cu vomitat noaptea pe la 5 si ieri a mai vomitat de vreo 6 ori , a facut si diaree de 2 ori ieri si azi la fel,dr ne-a zis ca e din aer luata si azi a facut diaree de 2 ori ,suntem la regim si nu mananca mai nimic numai ceai nici sarurile de rehidratare nu vrea sa le bea de fel,temepatura a facut si ea 39 e nasol rau de tot.
Abia acum am reusit sa o culc si plangea intruna ca nu mai stiam ce sa fac cu ea,in final a adormit la mine in brate,iar mie mia pierit de tot somnul si nu mai am nici un chef cind o vad asa
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Claudia, multa sanatate Ana Mariei. Of Doamne ce de copilasi bolnaviori.Si la gradinita fetelor, cica aproape toti sunt raciti..
Nico, n-am fost la Gemi de mult timp, dar trebuie sa mergem si noi. E cu plata locul de joaca?
Ce vreme nasola, 11 grade, luni cica o sa fie 14, iar duminica 19...
Pupici,
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/