Mamici din Arad...???(49)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nico, La multi ani fericiti in continuare!
Noi luna viitoare facem 9 ani de la casatorie, nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul.
Alergia m-a parasit acum, dar sigur va reveni, are perioade.

Cristina, il mai duc pe Dragos la gradi inca pana la 1 iulie, atunci se inchide gradinita pana in 15 august. E cam nasol ca nu stiu ce voi face cu el, in iulie am eu 2 saptamani concediu, mai sta Calin, il mai ia cu el pana vin eu de la lucru.
Ieri i-au dus la strand, a fost foarte fericit, s-a si bronzat destul de tare, se vede forma de la slip.

Ioana, eu mai citesc pe aici, dincolo nu as putea sa tin ritmul oricum, poate cand voi fi in concediu,de multe ori nici nu apuc sa citesc tot ce se scrie intr-o zi.

Alina (28+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cand ne intalnim????
Vad ca a tinut figura si in noaptea asta. Stau cu el doar pana adoarme. Nu s-a trezit deloc pana la 8.30. Cred ca-i place ca doarme in camera lui cu jucariile.
Nico, multi ani fericiti inainte!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Ce liniste totala pe aici!
Noi acum am ajuns de la Cicir, bineinteles am fost sa ne relaxam la prietenii nostri si am facut mici.

Ati vazut ca s-au schimbat culoarea stelutelor? Mie imi plac mai mult asa. Am vazut ca s-au facut mai multe schimbari.

Va pup si va doresc o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor!Eu savurez concediul si sesiunea,adica imbin utilul cu placutul .La noi nu-i nimic nou sub soare,asa ca sincer nici nu stiu ce sa va scriu.Acum a plecat sotziorul la examen la oral,asa ca de la 10 am program de stat la soare 2 ore in bikinei si goale,nici nu mai folosesc costum de baie .
pupici la toate si bb-ei

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetele!

Si noi tocmai ne-am intors de la Craiva(ieri dimineata ne-am dus).A fost ok...

Alinush adevarul e ca tare rapide sunt burticile la scris....ce alte schimbari s-au mai facut ca eu numai stelutele le-am observat...?

Gabi si noi l-am lasat pe Alesio sa doarma singur la el in camera(noi ne-am mutat pe canapea)si e ok...dimineata s-a trezit si a venit la noi sa ne calareasca.

Restul fetelor ce mai faceti?Cand ne intalnim?

Pupici!

Ioana(27+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Salutare fetelor!

Ioana, ma gandeam ca ati plecat la Craiva ca n-ai semnat deloc condica pe aici.
Este un subiect la generale cu ce modificari s-au facut pe forum, parca "modificari pe forum" se cheama.

Fetelor, voi cum suportati caldura asta? Noaptea e tare nasol!
Calin cu Dragos e afara cu bicicleta, bineinteles ca tot e transpirat, parca a iesit de sub dus.

Magda, te-ai bronzat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

da s-au schimat stelutele, sunt faine,dar sunt curioasa cum vor tine evidenta contributiei pe forum dupa calitate si nu dupa cantitate !!!

Mey nu mai povestiti de mici si altele , prieteni localizati la aer curat,iesiri cu familia ca ma apuca disperarea .Glumesc !!!!

Cat despre intalnire.....propuneti ceva concret , eu sunt pentru

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush merci, am gasit subiectul!Si noi am fost in parcul copiilor de pe la 8 pana pe la 9 si am venit acasa cu bazucu plin de nisip si-n scutec!

Noapte buna fetelor!

Pupici!

Ioana(27+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata gagici,

Am ajuns si noi acasa aseara tarziu si am zis ca dorm ceva mai mult azi, dar a sunat tel si nu am mai putut dormi.

A fost superb in weekend. Am fost la o pensiune pe aproape de Savarsin unde au si 3 belti de peste, da am pescuit doar in 2. Sambata am prins ceva, dar ieri doar un crap pe care l-a mancat sotziorul, ca mi-e nu-mi place pestele. Ne-am relaxat ca am fost intr-o vale, inconjurati de dealuri. Ne-am si bronzat putin.
Nu stiu cand o sa am chef sa pun poze, da va spun cand.

E foarte cald vad ca de diminieata, deci ma ingrozesc cand ma gandesc ce va fi mai tarziu. Ma bate gandul sa merg pe strand sa fac mancarica acolo, la casuta.

Ma duc sa ma mai intind putin.

Cristina sa ne pui poze cu fetele tunse.

La intalneala vin si eu cand vreti. Unde mergem? Unde zicea Gabi data trecuta, in curte la Hotel Aradul?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor!
Aseara am fost aproape 2 ore toti impreuna cu Akira pe malul Muresului.A fost super.De ieri am inchis-o in chenel ca am pus bazinul lu Biutza si ea ar baga coltii imediat asa ca azi noapte a fost circoteca.Noi cum dormim in camera de la strada cu usa de la balcon deschisa toata noaptea am auzit-o,dar vecinii...,cred ca au coborat sfantii pe noi cu caine cu tot .Asta e,asa va fi 2-3 zile apoi gata se va obisnui.
Am uitat fetelor sa va spun ca de o saptamana Biutza doarme singura in camera ei nu cu noi in pat ca pana acum !Daca era dupa sotzior dormea cu noi pana ii faceam buletinul .Am hotarat gata nu se mai poate asa,murewam toti de cald.Hotararea a fost greu de luat pt ca cealalta camera care e gata e in partea cealalta a casei(coridorul intre camere are cam 10-11m) iar la parter la noi e f multa sticla asa ca daca Doamne fereste ar intra cineva in curte nu trebuie sa se chinuie cu usa ci sa taie din geam .In prima noapte i-am spus sa se incuie in camera si sa traga cheia ca sa pot intra la ea dar apoi am ramas fara incuiat ca oricum noi dormim cu usa deschisa si auzim daca e ceva in curte iar la iarna va fi Akira paznic .Fetelor e o placere sa te plimbi cu Akira,toata lumea se opreste si zice "vai ce caine frumos,ce rasa e?".Pe altii ii auzi dandu-si cu parerea"e hasky;altul- e malamut de alaska",ne-am amuzat.
Alinush da mama sunt bronzalita,da sa o vezi pe Biutza ca ieri a stat 4 ore in apa.
Acum va las fetelor,fug la ultra violete ca mai tarziu mori la soare .
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput